Een bijzondere hottub is de Størntub 1000 door zijn traditionele ronde vormen en lage instap. Deze hottub wordt gevuld met zo’n 1000 liter water.

Voor u op maat gemaakt
Iedere hot tub wordt bij Welvaere helemaal voor u op maat gemaakt. Dit geeft u de unieke mogelijkheid om een hottub geheel naar uw wensen te laten maken, een uniek product. Bij ons kunt u kiezen voor een andere houtsoort, sterkere kachel of om bijvoorbeeld een bubbelsysteem in de kuip te laten monteren.

Kuip

De kuip van de Størntub is er een met een hoge kwaliteit hierdoor zijn krassen en scheuren bijna niet mogelijk. Dit komt omdat de kuip uit meerdere lagen glasvezelversterkt kunststof bestaat. Daarnaast zijn er op deze lagen verschillende coatings aangebracht die ervoor zorgen dat de kuip wordt beschermt tegen onder andere aanlag van chloor en verkleuring van UV-stralingen. De zittingen van de Størntub zijn gemaakt met een reliëf wat ervoor zorgt dat u niet van de zitting af kunt glijden.

Offerte aanvragen Bekijken in de showroom

Externe kachel

De Størntub wordt verwarmd door een externe kachel van 30 kW. Door dit vermogen warmt het water in de hottub binnen twee uur op naar wel veertig graden.

De 30 kW kachel is een stijlvolle vierkante hottubkachel vervaardigd uit hoogwaardig alumiunium. Dit aluminium wordt veelal ook gebruikt in de scheepsbouw. Hierdoor is deze 25 kW kachel een kachel die jaren mee gaat.

25 kW kachel extern

Externe kachel 30 kW

Externe kachel 40 kW

€300,- meerprijs

Exterme kachel 40 kW (RVS frontpaneel)

€440,- meerprijs

Afwerking

De Størntub wordt standaard geleverd met een afwerking van onbewerkt sparrenhout. Wenst u graag een andere houtsoort, dan is dit ook mogelijk. U kunt uw hottub bijvoorbeeld ook laten afwerken met thermohout of eikenhout.

Onbewerkt Sparrenhout

Afkomstig uit de familie der dennen is er een naaldboom genaamd Siberische Spar. Deze bomen kunnen een hoogte bereiken van 30 tot 35 meter en zijn takken zijn dicht en kort.


Duurzaamheidsklasse: 4
Levensduur: 5 tot 10 jaar

douglas hout welvaere hottub
Douglashout

Douglas hout komt uit de douglasspar. In Nederland staat het ook wel bekend als Oregon Pine. Voor onze hottubs wordt de roze-bruine kern van de douglasspar gebruikt.


Duurzaamheidsklasse: 3
Levensduur: 10 tot 15 jaar

€195,- meerprijs

Thermohout

Thermohout is hout wat middels een gecontroleerd pyrolyseproces wordt vervaardigd. Tijdens dit proces wordt het hout verhit tot maximaal 180 graden in een zuurstofarme omgeving.


Duurzaamheidsklasse: 2
Levensduur: 15 tot 25 jaar

€285,- meerprijs

Red Cedar

Red Cedar komt uit de kern van de Thuja plicata boom, ook wel de reuzenlevensboom genoemd in Nederland. Het Red Cedar staat bekend om zijn duurzaamheid, zijn geur en prachtige uitstraling.


Duurzaamheidsklasse: 2
Levensduur: 15 tot 25 jaar

€795,- meerprijs

Productie in Nederland

Wij maken deze hot tubs al jaren helemaal zelf in Nederland. Hierdoor krijgt u geen service van een verkoper maar echt van de maker. Dit geeft u als klant alleen maar voordelen. We kennen het product zeer goed en kunnen u daarom uitstekend adviseren bij de aanschaf van een hot tub en bij eventuele inbouwtoepassingen. Bij ons schaft u een hottub aan van volledige Nederlandse makelaardij.

Kom langs in de showroom en ervaar het zelf!

Opties & Accessoires

Luxe

Jetsysteem

€795,-

Bubbelsysteem

€695,-

ledverlichting hottub

LED verlichtling

€245,-

Pompen

Zandfilterpomp

€495,-

UV-filter

€290,-

Elektrische verwarming

€385,-

Handigheidjes

gardena afvoer hottub

Gardena afvoer

€95,-

ducktub extern afvoer

Gardena & kogelkraan

€115,-

hottub isolatie

Isolatie

€280,-

Covers

Dekzeil

€395,-

Hottub cover

€395,-

Polycarbonaat deksel

€345,-

Trappen en overige accessoires

Trap

v.a. €35,-

Gesloten trap

v.a. €195,-

Hitteschild hottub

Hitteschild

€95,-

Vonken vanger

€95,-

Extra kachelbuis

€80,-

Hottub Peddel

€35,-

Thermometer eend

€15,-

Thermometer groot

€27,95

drankenplank hot tub

Zijtafel

v.a. €60,-

Hoogte (in cm)

ca. 97

Diameter

174

Standaard houtsoort

Sparhout

Kuipmateriaal

Glasvezelversterkt kunststof

 

Vraag een offerte aan

Vul het formulier hiernaast in en krijg offerte op maat toegestuurd door onze adviseurs.

Waarom bij Welvaere?

Kom langs in onze hottub showroom!

Onze adviseurs staan 4 dagen per week voor u klaar om te helpen met het vinden van de perfecte hottub. Ook op zaterdag bent u van harte welkom!

Plan uw bezoek!

Adres:
Stationsweg 167B
3771VG, Barneveld, Gelderland

Openingstijden
Dinsdag, donderdag & vrijdag: 9:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 16:00