Størntub 1000

De Størntub 1000 is een bijzondere hottub die veel weg heeft van de Nørtub Bjorn. De hoogte van deze hottub is echter een stuk lager wat er voor zorgt dat u veel gemakkelijker plaats kunt nemen in de hottub.

€1745,-

Meer informatie

Størntub 1500

De Størntub 1500 is de perfecte hot tub voor het hele gezin. Iedereen zal hier gegarandeerd plezier van hebben. Doordat deze hottub heerlijk ruim is, kan die overdag gebruikt worden door de kinderen als zwembad. Wanneer de kinderen op bed liggen kunt u heerlijk samen met uw partner romantisch ontspannen in deze knusse ronde hottub!

€2095,-

Meer informatie

Størntub

Op traditionele wijzen uw eigen wellness creëren, een vraagstuk die vandaag de dag door vele gedachten gaat. Vertrouwd in uw eigen omgeving genieten van een stukje wellness en daarmee direct uzelf losweken van uw drukke leven.

Het warme water in uw Størntub heeft verschillende natuurlijke werkingen op uw lichaam. Ongeveer 90% van uw lichaamsgewicht wordt opgevangen door het water, waardoor uw spieren totaal ontlicht worden. U komt daardoor compleet tot ontspanning in de Størntub, en daarnaast zijn er nog vele bewezen positieve uitwerkingen van het gebruik van een hottub.

De broertjes van onze Nortubs, de Størntubs. Als marktleider op het gebied van houtgestookte hottubs vinden wij het belangrijk om iedereen te kunnen voorzien van een passend product. Bij Welvaere nemen wij dan ook de ervaringen en vragen van onze bezoekers en klanten serieus.

Opnieuw achter de schetstafel

Størntub moest naast Nortub een unieke positie gaan innemen. Dezelfde mogelijkheden als een Nortub, maar toch met een kortere levertijd en een ander prijskaartje. Door de focus te leggen op onze interne processen hebben wij dit kunnen verwezenlijken. Wel betekende dit dat er een aantal dingen aangepast moesten worden.

Onder het assortiment van Størntub vindt u twee verschillende modellen, namelijk de 1000L en de 1500L. Beide met hun traditionele Finse uistraling door hun vorm. Waar er zeven verschillende Nortub hottubs zijn, hoefden wij ons bij de Størntubs alleen op deze twee specifieke modellen te focussen. Wij hebben hierdoor ons productieproces kunnen versnellen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van onze hottubs.