Alles over het stoken van je hottub

De houtgestookte hot tub is van origine een Scandinavisch product. Geïnspireerd op de natuurlijke warmwaterbronnen in Scandinavië is het idee van een warm houten bad ontstaan. In Zweden, Noorwegen en Finland is de hottub met houtkachel niet weg te denken uit de tuin. In de rest van Europa worden inmiddels ook al steeds meer tuinen voorzien van een houtgestookte hottub.

Heerlijk genieten in een warme hottub, alle zorgen van de dag even volledig achter je laten. Met het geluid van een knisperend vuurtje op de achtergrond. Dat vuurtje, dat maakt van een hottub zo’n bijzondere beleving en ervaring. En, moeilijk is het echt niet, je moet alleen de juiste trucjes leren kennen. Lees hier meer over het stoken van de hottub.

Omdat iedere hottub icm een andere kachel een verschillende stooktijd hebben. Hebben wij een schema gemaakt met de gemiddelde stooktijd. Deze kun je hier bekijken.

Kunststof hottub bubbels

De Ducktub hottub

Intens genieten in de buitenlucht? Onze houtgestookte Ducktubs zijn gemaakt om het hele gezin te laten ontspannen. Leun achterover, strek je benen en geniet van heerlijk warm dampend water. Zo creëer je momenten om nooit te vergeten.

Badderen, frisse buitenlucht en wellness doen je goed, dat beloven we! Met een hottub van Welvaere ben je verzekerd van comfort, eenvoud een een meesterlijke opwarmtijd. Wij maken iedere Ducktub volledig naar wens.

Hottubs bekijken

De buitensauna

Wellness en ontspanning in haar puurste vorm vind je terug in onze buitensauna’s. De tijdloze, authentieke Tønsauna’s geven je de mogelijkheid om iedere dag te ontspannen. Kalmte en spanning verdwijnen uit je lijf en je laadt weer volledig op voor de volgende dag. Onze maatwerk sauna’s zijn ontworpen om jaren mee te gaan.

Sauna's bekijken