Ducktub Bjornstor - Sparrenhout

Wij hebben nog 1 Ducktub Bjornstor op voorraad!

Deze hottub is direct leverbaar! Binnen 1/2 weken kunt u genieten in uw eigen Ducktub! Bel voor meer informatie: 0342-712032

De Ducktub Bjornstor de de perfecte hottub voor het hele gezin! Overdag kunnen de kinderen spetteren in hun privé-zwembad en ‘s avonds staat hij klaar voor een romantische, ontspannen hottub-sessie.

De lage instap maakt de hottub gemakkelijk toegankelijk. Dankzij de grote ruimte ligt u al snel languit in uw hottub of geniet u juist met z’n allen van de rustgevende werking die de Ducktub Bjornstor heeft.  

€2.945,-

Reserveren
Reserveer deze hottub direct door te bellen naar 0342-712032 of mail naar info@welvaere.nl!
Specificaties
  • Personen: 6 tot 8 personen
  • Afmeting: 206 x 206 x 100
  • Inhoud: 1500 liters
  • Gewicht leeg: vanaf +/- 150 kg
  • Gewicht gevuld: vanaf+/- 1650 kg

Materialen

Kuip
Zeven laags glasvezelversterkt kunststof met coatingen (MAXGUARD SW Gelcoat, AME VPRO Barrier coating, AROPOL M 105 & ENGUARD Topcoat) 

Verkrijgbaar in de kleur RAL 7035.

Hout
Sparrenhouten afwerking

Kom langs in de showroom

Bekijk de Ducktub Basic Extern in het echt

Kom alles te weten van de Ducktub Basic Extern in onze showroom. De hottub heeft hier een mooie plek waar u kunt ervaren hoe fijn de hottub zit, hoe groot hij daadwerkelijk is en wat de mogelijkheden zijn.

Showroom bekijken

Wordt geholpen door 1 van onze experts

In de showroom wordt u van harte welkom geheten door een van onze hottub experts. Zij kunnen u alle ins en outs vertellen over de hottub van uw dromen.

Showroom bekijken