Voor ons is niets te veel! Heeft u een bijzondere wens of wilt u graag uw hottub in de grond laten bouwen? Wij draaien daar onze hand niet voor om en willen u heel graag helpen! Op deze pagina ziet u een aantal bijzondere en mooie projecten die wij in de loop der jaren hebben uitgevoerd.

Nørtub Bjorn onder een veranda

Voor deze klant hebben we de Nørtub Bjorn voor de helft ingebouwd. De hottub is geplaatst onder mooie veranda, zodat er altijd droog in de hottub ontspannen kan worden. De kachelbuis is weggewerkt door het dak van de veranda.

Nørtub Oval Red Cedar

Voor deze klant hebben we een uitgebreide hottub gemaakt. Een mooie Nørtub Oval met lichtgrijze kuip en Canadees Red Cedar houten afwerking. De klant heeft gekozen voor een bubbelsysteem en een zandfilterpomp. De bubbels zijn in het zitgedeelte en het voetgedeelte geplaatst wat zeker zorgt voor een optimale ervaring. De zandfilterpomp is netjes weg gewerkt in de trap die ook van Red Cedar hout is gemaakt. Naast dat de hottub prachtig is, is het uitzicht ook geweldig. Dat is optimaal ontspannen!

Nørtub Bjorn ingebouwd

Deze klant kwam met een leuk project: een Nørtub Bjorn voor een derde in de grond gegraven in zijn achtertuin. Omdat deze hottub voor een gedeelte in de grond zit heeft de klant ervoor gekozen om de hottub te laten isoleren. Het gedeelte dat boven de grond zit is afgewerkt met Thermohout. Doordat de hottub in de grond is gebouwd is er een zandfilterpomp nodig, deze is mooi weggewerkt in een thermohouten bak. Om de warmte nog extra te behouden is er een hottub cover bij besteld.

Robs Grote Tuinverbouwing

In verschillende afleveringen van het TV-programma Robs Grote Tuinverbouwing leveren wij een hottub. In de aflevering van zaterdag 21 januari 2017 hadden de bewoners wel een hele bijzondere wens, ze wilde namelijk graag een eigen wellnesstuin. Dat vonden wij natuurlijk wel leuk! Vandaar dat wij voor deze tuin de mooie Nørtub Interner en de Tønsauna 220 hebben geleverd. Beide producten zijn bij ons in de werkplaats opgebouwd en met een kraan in de tuin geplaatst. Voor onze vakmannen was het vanaf dat moment een klein klusje om de desbetreffende producten af te maken door bijvoorbeeld de deur van de sauna erin te monteren. Al met al is het een schitterend eindresultaat uitgekomen waar wij maar ook de bewoners erg blij mee zijn!

Nørtub Bjorn elektrisch volledig ingebouwd in een stenen plateau

Hieronder de foto’s van een bijzonder project! Deze klant wilde graag een complete hottub ingebouwd hebben maar dan zonder houtgestookte kachel. De hottub wordt verwarmd met een elektrisch verwarmingselement die aan de zandfilterpomp is gemonteerd. In de hottub is een bubbelsysteem en LED-verlichting gemonteerd die de klant zelf door middel van een app op zijn telefoon aan kan zetten. Alle elektriciteit die bij de hottub hoort is allemaal netjes in de grond weg gewerkt en leidt naar een dichtbij staand schuurtje waar alle bedrading samen komt.

De klant heeft zelf de ombouw van de hottub nog bewerkt met kleine steentjes. Alles bij elkaar is het een zeer mooi geheel geworden waar heerlijk in ontspannen wordt!

Nørtub Bjorn & Tønsauna 200

Deze klant wilde graag een kleinere sauna en een hottub in zijn achtertuin. Er is gekozen voor de Nørtub Bjorn met elektrische verwarming en de Tønsauna 200 welke ook elektrisch verwarmd wordt. De hottub is uitgebreid met aantal leuke accessoires. Zo is er een jet- en bubbelsytsteem in geplaatst maar ook LED-verlichting. De hottub wordt verwarmd middels een elektrisch verwarmingselement die aan de zandfilterpomp is gemonteerd. Aan de zandfilterpomp is ook een UV-filter geplaatst die samen met de pomp het water in de hottub hygiënisch en schoon houdt.

De hottub is in de werkplaats naast onze showroom gebouwd, maar de barrelsauna in de achtertuin van de klant. Onze vakmannen zijn hier zo’n dag mee bezig geweest. Zo stond aan het einde van de middag de sauna en de hottub op zijn plek en had de klant zijn eigen wellness plek dichtbij huis. De klant heeft er zelf voor gekozen om de hottub en de sauna te schilderen in kleuren die goed bij de uitstraling van de gehele tuin passen. Alles bij elkaar is het een prachtig geheel geworden en een mooi plekje om te ontspannen.

Heeft u ook een bijzonder project in gedachten? Een hottub ingegraven of andere wensen? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs die al uw vragen kunnen beantwoorden en vertellen wat er allemaal mogelijk is.

Verder lezen

Open this in UX Builder to add and edit content