De Nørtub Ovalti

De Nørtub Ovalti is een hottub waarin u plaats kunt nemen met twee personen. Doordat de kuip in deze hot tub gevormd is naar het mensenlichaam kunt u hier heerlijk in genieten. De hottub wordt gevuld met slechts 800 liter water. Wanneer u met meerdere mensen plaats neemt in de hottub gaat er nog minder water in, wat een snellere opwarmtijd betekend.

Kuip

De kuip van de hot tub is gemaakt met vloeiende vormen die naar het lichaam staan, hierdoor heeft deze kuip een uitstekend zitcomfort. Hij is gemaakt van verschillende lagen glasvezelversterkt kunststof en voorzien van verschillende coatings. Deze coatings zorgen onder andere voor de bescherming tegen verkleuring van UV-licht en aanslag van chloor. De buitenkant van de kuip wordt voorzien van een coating die de aanslag tegen gaat van omstandigheden van buitenaf. Daarnaast zorgen de coatings niet alleen voor bescherming van de kuip, maar ook voor zijn glans en dat de kuip gemakkelijk schoon te houden is.

Bij onze hottubs kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld een afvoer, bubbelsysteem, jetsysteem of verlichting in de kuip te plaatsen. U kunt deze opties allemaal zelf uitkiezen en u kunt natuurlijk ook zelf aangeven waar in de kuip u deze accessoires graag geplaatst wil hebben. Dit voordeel is er doordat wij alle hot tubs zelf bouwen in onze werkplaats.

Offerte aanvragen Bekijken in de showroom

Verkrijgbaar in 3 kleuren

Lichtgrijs

Pastelblauw

€95,- meerprijs

Leigrijs

€95,- meerprijs

Externe kachel

De standaard bijgeleverde externe kachel van 30 kW heeft een zeer lange levensduur. Dit komt doordat deze gemaakt is van aluminium wat veel wordt gebruikt in de scheepsbouw en dus zeer bestand is tegen wisselende omstandigheden. Bij deze kachel zit een schoorsteenpijp van 2 meter die ervoor zorgt dat u weinig last heeft van de rook. Door de kachel goed te stoken heeft u het water in de hot tub al met 2 uur verwarmd. Heeft u liever een andere kachel bij uw hottub dat kan ook!

Externe kachel 30 kW

Externe kachel 40 kW

€300,- meerprijs

Externe kachel 40 kW (RVS frontpaneel)

€440,- meerprijs

Afwerking

Standaard wordt de Nørtub Ovalti voorzien van een ombouw met onbewerkt sparrenhout. U kunt hierbij zelf nog kiezen voor een andere afwerking zoals; thermohout. Door de houten afwerkingen krijgt de hottub de uitstraling van een originele houten hot tub met de voordelen van een kunststof hottub.

Onbewerkt Sparrenhout

Afkomstig uit de familie der dennen is er een naaldboom genaamd Siberische Spar. Deze bomen kunnen een hoogte bereiken van 30 tot 35 meter en zijn takken zijn dicht en kort.


Duurzaamheidsklasse: 4
Levensduur: 5 tot 10 jaar

Thermohout

Thermohout is hout wat middels een gecontroleerd pyrolyseproces wordt vervaardigd. Tijdens dit proces wordt het hout verhit tot maximaal 180 graden in een zuurstofarme omgeving.


Duurzaamheidsklasse: 2
Levensduur: 15 tot 25 jaar

€245,- meerprijs

douglas hout welvaere hottub
Douglashout

Douglas hout komt uit de douglasspar. In Nederland staat het ook wel bekend als Oregon Pine. Voor onze hottubs wordt de roze-bruine kern van de douglasspar gebruikt.


Duurzaamheidsklasse: 3
Levensduur: 10 tot 15 jaar

€225,- meerprijs

Productie door Welvaere

De Nørtub is een ontwerp volledig in eigen hand van Welvaere, met een sterke focus op kwaliteit. Wij hebben het proces van ontwerp tot eindproduct geheel in eigen hand. Wij zijn dan ook de producent van deze mooie hottub.

De Nørtubs worden in onze eigen werkplaats geproduceerd door drie ervaren en vakkundige timmermannen. Deze werkplaats zit naast onze showroom hierdoor kunt u tijdens een bezoek ook zeker een kijkje nemen hoe wij jouw toekomstige hottub maken. Doordat wij onze eigen hottubs bouwen hebben we alle kennis in huis, hierdoor is ook vrijwel alles mogelijk bij ons.

Opties & Accessoires

Luxe

Bubbelsysteem

€695,-

Jetsysteem

€795,-

ledverlichting hottub

LED verlichtling

€245,-

Pompen

Zandfilterpomp

€495,-

UV-filter

€290,-

Elektrische verwarming

€385,-

Handigheidjes

gardena afvoer hottub

Gardena afvoer

€95,-

ducktub extern afvoer

Gardena & kogelkraan

€115,-

hottub isolatie

Isolatie

€280,-

Covers

Hottub cover

€349,-

Afdekzeil

€149,-

Trappen en overige accessoires

Trap

v.a. €35,-

Filterkist

v.a. €195,-

Hitteschild hottub

Hitteschild

€95,-

Vonken vanger

€95,-

Extra kachelbuis

€80,-

Hottub Peddel

€35,-

Thermometer eend

€15,-

Thermometer groot

€27,95

drankenplank hot tub

Zijtafel

v.a. €60,-

Aantal liters

Aantal personen

Tussen 1 en 2 personen

Hoogte (in cm)

ca. 107

Breedte (in cm)

115

Lengte (in cm)

167

Breedte zitvlak (in cm)

27

Hoogte rugleuning (in cm)

64

Kachelsterkte

30 kW

Kuipmateriaal

Glasvezelversterkt kunststof

 

Vraag een offerte aan

Vul het formulier hiernaast in en krijg offerte op maat toegestuurd door onze adviseurs.

Waarom bij Welvaere?

Bezoek inplannen

Kom langs in onze hottub showroom!

Onze adviseurs staan 4 dagen per week voor u klaar om te helpen met het vinden van de perfecte hottub. Ook op zaterdag bent u van harte welkom!

Plan uw bezoek!

Adres:
Stationsweg 167B
3771VG, Barneveld, Gelderland

Openingstijden
Dinsdag, donderdag & vrijdag: 9:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 16:00