De Nørtub Oval

De Nørtub Oval is een hottub waarin u plaats kunt nemen met zes tot acht personen. Door dat de kuip in deze hottub gevormd is naar het mensenlichaam zit u zeer comfortabel. Slechts 1700 liter water gaat er in deze hottub. Wanneer u er met meerdere mensen in plaats neemt zal dit minder zijn, en zal ook de opwarmtijd versnellen.

Ergonomische kuip

De kuip van deze hot tub is gemaakt met vloeiende vormen die naar het lichaam staan, hierdoor heeft deze kuip een geweldig zitcomfort. De kuip is gemaakt van verschillende lagen glasvezelversterkt kunststof en voorzien van verschillende coatings. Deze coatings zorgen ervoor dat de kuip een mooie glans heeft en gemakkelijk schoon gemaakt kan worden. Daarnaast bieden de coatings ook voor de uitstekende bescherming tegen UV-stralingen en de aanslag van chloor en water. Ook zorgen deze coatings ervoor dat er nauwelijks barsten en scheuren in de kuip komen. De buitenzijde van de kuip wordt nog extra voorzien van een coating die de aanslag tegen gaat van bijvoorbeeld stoffen uit de grond.

U kunt ervoor kiezen om in deze hot tub kuip een aantal mooie accessoires te plaatsen, waar u zelf wenst zoals; een afvoer, verlichting, bubbelsysteem en jetsysteem.

Offerte aanvragen Bekijken in de showroom

Verkrijgbaar in 3 kleuren

Lichtgrijs

Pastelblauw

€95,- meerprijs

Leigrijs

€95,- meerprijs

Externe kachel

De houtgestookte externe kachel van 30kW die standaard bij deze hottub wordt geleverd heeft een zeer lange levensduur. Dit komt doordat deze kachel is gemaakt van aluminium wat veelal wordt gebruikt in de scheepsbouw en dus zeer goed bestand is tegen verschillende situaties. Bij deze kachel wordt een schoorsteen geleverd van twee meter die ervoor zorgt dat u minder last heeft van eventuele rook. Door het hout in deze kachel goed te stoken is het water in de hot tub al met tweeënhalf uur op een uitstekende temperatuur.

Externe kachel 30 kW

Externe kachel 40 kW

€300,- meerprijs

Externe kachel 40 kW (RVS frontpaneel)

€440,- meerprijs

Afwerking

Voor een luxueuze uitstraling wordt De Ducktub Lux standaard afgewerkt met sparrenhout. Tegen een meerprijs kan er echter ook gekozen worden voor thermohout of Red Cedar.

Onbewerkt Sparrenhout

Afkomstig uit de familie der dennen is er een naaldboom genaamd Siberische Spar. Deze bomen kunnen een hoogte bereiken van 30 tot 35 meter en zijn takken zijn dicht en kort.


Duurzaamheidsklasse: 4
Levensduur: 5 tot 10 jaar

douglas hout welvaere hottub
Douglashout

Douglas hout komt uit de douglasspar. In Nederland staat het ook wel bekend als Oregon Pine. Voor onze hottubs wordt de roze-bruine kern van de douglasspar gebruikt.


Duurzaamheidsklasse: 3
Levensduur: 10 tot 15 jaar

€245,- meerprijs

Thermohout

Thermohout is hout wat middels een gecontroleerd pyrolyseproces wordt vervaardigd. Tijdens dit proces wordt het hout verhit tot maximaal 180 graden in een zuurstofarme omgeving.


Duurzaamheidsklasse: 2
Levensduur: 15 tot 25 jaar

€345,- meerprijs

Red Cedar

Red Cedar komt uit de kern van de Thuja plicata boom, ook wel de reuzenlevensboom genoemd in Nederland. Het Red Cedar staat bekend om zijn duurzaamheid, zijn geur en prachtige uitstraling.


Duurzaamheidsklasse: 2
Levensduur: 15 tot 25 jaar

€995,- meerprijs

Bodemconstructie

De kuip van de hottub wordt geplaatst op een speciale bodemconstructie waaraan ook de houten afwerking wordt bevestigd. Hierdoor krijg je een gesloten ruimte tussen de kuip en de afwerking. Hier komt dan stilstaande lucht in terecht wat resulteert in luchtisolatie; een uitstekende isolator omdat stilstaande lucht geen warmte kan geleiden. Deze manier van isoleren werkt alleen bij een hot tub met complete afwerking. Wij raden het aan om de houten afwerking eens in het jaar te controleren en mocht dit nodig zijn te onderhouden.

Productie in Nederland

Wij maken deze hot tubs al jaren helemaal zelf in Nederland. Hierdoor krijgt u geen service van een verkoper maar echt van de maker. Dit geeft u als klant alleen maar voordelen. We kennen het product zeer goed en kunnen u daarom uitstekend adviseren bij de aanschaf van een hot tub en bij eventuele inbouwtoepassingen. Bij ons schaft u een hottub aan van volledige Nederlandse makelaardij.

Kom langs in de showroom en ervaar het zelf!

Opties & Accessoires

Luxe

Jetsysteem

€795,-

Bubbelsysteem

€695,-

ledverlichting hottub

LED verlichtling

€245,-

Pompen

Zandfilterpomp

€495,-

UV-filter

€290,-

Elektrische verwarming

€385,-

Handigheidjes

gardena afvoer hottub

Gardena afvoer

€95,-

ducktub extern afvoer

Gardena & kogelkraan

€115,-

hottub isolatie

Isolatie

€380,-

Covers

Hottub cover

€595,-

Trappen en overige accessoires

Trap

€35,-

Gesloten trap

€195,-

Hitteschild hottub

Hitteschild

€95,-

Vonken vanger

€95,-

Extra kachelbuis

€80,-

Hottub Peddel

€35,-

Thermometer eend

€15,-

Thermometer groot

€27,95

drankenplank hot tub

Zijtafel

€60,-

Aantal liters

Aantal persoons

Hoogte (in cm)

110

Breedte (in cm)

240

Lengte (in cm)

199

Breedte zitvlak (in cm)

33

Hoogte rugleuning (in cm)

75

Kuipmateriaal

Glasvezelversterkt kunststof

Vraag een offerte aan

Vul het formulier hiernaast in en krijg offerte op maat toegestuurd door onze adviseurs.

Waarom bij Welvaere?

Bezoek inplannen

Kom langs in onze hottub showroom!

Onze adviseurs staan 4 dagen per week voor u klaar om te helpen met het vinden van de perfecte hottub. Ook op zaterdag bent u van harte welkom!

Plan nu uw bezoek

Adres:
Stationsweg 167B
3771VG, Barneveld, Gelderland

Openingstijden
Dinsdag, donderdag & vrijdag: 9:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 16:00

Niet wat je zoekt? Bekijk deze hottubs

Storntub Hot tub Welvaere 1

Nørtub Ovalti

1 tot 2 personen – 1.5 uur opwarmtijd – 800 liter

Bekijken
Storntub Hot tub Welvaere 1

Nørtub Bjorn

5 tot 6 personen – 1.5 uur opwarmtijd – 1000 liter

Bekijken

Nørtub Hjorn

6 tot 8 personen – 1.5 uur opwarmtijd – 1200 liter

Bekijken
Storntub Hot tub Welvaere 1

Nørtub Bjornstor

6 tot 8 personen – 2 uur opwarmtijd – 1500 liter

Bekijken