De Nørtub Interner

De Nørtub Interner biedt plaats voor vier tot vijf personen. Het zitgedeelte en de kachel worden door middel van een houten afscheiding van elkaar gescheiden hierdoor in het aanraken van de kachel moeilijk. Deze hottub wordt gevuld met slechts 1100 liter water. Wanneer u met meerdere mensen plaats neemt in de hottub gaat er nog minder water in, wat een snellere opwarmtijd betekend.

Kuip

De kuip van de Nørtub Interner heeft veel weg van onze Nørtub Runda. Het enigste verschil is dat de Nørtub Interner een inham heeft voor de interne kachel. De kuip bestaat uit verschillende lagen glasvezelversterkt kunststof en is voorzien van verschillende speciale coatings. De coatings zorgen voor bescherming tegen verkleuring van UV-licht en aanslag van chloor. De buitenzijde van deze kuip wordt voorzien van een coating die de aanslag tegen gaat van omstandigheden van buitenaf. De coatings die aan de binnenzijde van de hot tub aangebracht worden zorgen niet alleen voor bescherming, maar zorgen daarnaast ook voor de prachtige glans. Ook blijft het schoon houden van de kuip erg gemakkelijk door de gladde afwerking van de coatings.

Bij deze hot tub kunt u ervoor kiezen om een afvoer, bubbelsysteem, jetsysteem of verlichting in de kuip te plaatsen. U kunt hierbij helemaal zelf uw wensen aangeven, met waar u deze accessoires het liefste in de kuip wilt hebben.

Offerte aanvragen Bekijken in de showroom

Verkrijgbaar in 3 kleuren

Lichtgrijs

Pastelblauw

€95,- meerprijs

Leigrijs

€95,- meerprijs

hottub welvaere interne kachel
Eigen huis en tuin resultaat

Interne kachel

Bij deze hot tub wordt standaard een houtgestookte kachel van 30 kW geleverd. Deze kachel kan zeer goed tegen verschillende weersomstandigheden. Dit komt doordat het aluminium van deze kachel 3mm dik is en dat deze aluminium soort veel wordt gebruikt in de scheepsbouw. Bij de kachel wordt standaard een schoorsteen geleverd die 2 meter lang is en ervoor zorgt dat de rook gemakkelijk weg kan. Door deze kachel goed te stoken heeft u het water in de hot tub al warm met één tot anderhalf uur.

25 kw interne kachel

Interne kachel 30 kW

Afwerking

De Nørtub Interner wordt standaard afgewerkt met onbewerkt sparrenhout. U kunt zelf nog kiezen voor een andere afwerking zoals; Douglas of Red Cedar Door de afwerking krijgt deze hot tub de uitstraling van een originele houten hottub met de voordelen van een kunststof hottub.

Onbewerkt Sparrenhout

Afkomstig uit de familie der dennen is er een naaldboom genaamd Siberische Spar. Deze bomen kunnen een hoogte bereiken van 30 tot 35 meter en zijn takken zijn dicht en kort.


Duurzaamheidsklasse: 4
Levensduur: 5 tot 10 jaar

douglas hout welvaere hottub
Douglashout

Douglas hout komt uit de douglasspar. In Nederland staat het ook wel bekend als Oregon Pine. Voor onze hottubs wordt de roze-bruine kern van de douglasspar gebruikt.


Duurzaamheidsklasse: 3
Levensduur: 10 tot 15 jaar

€195,- meerprijs

Thermohout

Thermohout is hout wat middels een gecontroleerd pyrolyseproces wordt vervaardigd. Tijdens dit proces wordt het hout verhit tot maximaal 180 graden in een zuurstofarme omgeving.


Duurzaamheidsklasse: 2
Levensduur: 15 tot 25 jaar

€285,- meerprijs

Red Cedar

Red Cedar komt uit de kern van de Thuja plicata boom, ook wel de reuzenlevensboom genoemd in Nederland. Het Red Cedar staat bekend om zijn duurzaamheid, zijn geur en prachtige uitstraling.


Duurzaamheidsklasse: 2
Levensduur: 15 tot 25 jaar

€795,- meerprijs

Bodemconstructie

De hottub kuip wordt op een bodemconstructie geplaatst waar ook de afwerking aan vast wordt gemaakt. Hierdoor komt er een gesloten ruimte tussen de kuip en de afwerking waar stilstaande lucht in komt te staan. Dit heeft luchtisolatie als resultaat; een van de beste natuurlijke isolatoren, omdat stilstaande lucht geen warmte geleid. Dit principe van luchtisolatie werkt alleen bij een complete hottub. De houten afwerking moet jaarlijks gecontroleerd worden en eventueel onderhouden tenzij u voor een composieten afwerking kiest.

Productie in Nederland

Wij hebben al jaren ervaring in het maken van verschillende soorten hot tubs. Dit doen wij namelijk allemaal zelf in Nederland. Hierdoor krijgt u geen service van een dealer, maar echt van de producent! Dit pakt voor u als klant alleen maar positief uit, wij kunnen u namelijk perfect adviseren over de aankoop van een hottub. Maar zo kan de hot tub ook helemaal aangepast worden aan uw wensen. U schaft dus een hottub aan die volledig in Nederland vervaardigd is!

Kom langs in de showroom en ervaar het zelf!

Opties & Accessoires

Luxe

Bubbelsysteem

€695,-

Jetsysteem

€795,-

ledverlichting hottub

LED verlichtling

€245,-

Pompen

Zandfilterpomp

€495,-

UV-filter

€290,-

Elektrische verwarming

€385,-

Handigheidjes

gardena afvoer hottub

Gardena afvoer

€95,-

ducktub extern afvoer

Gardena & kogelkraan

€115,-

hottub isolatie

Isolatie

€280,-

Covers

Hottub cover

€395,-

Polycarbonaat deksel

€345,-

Afdekzeil

€149,-

Trappen en overige accessoires

Trap

v.a. €35,-

Gesloten trap

v.a. €195,-

Hitteschild hottub

Hitteschild

€95,-

Vonken vanger

€95,-

Extra kachelbuis

€80,-

Hottub Peddel

€35,-

Thermometer eend

€15,-

Thermometer groot

€27,95

drankenplank hot tub

Zijtafel

v.a. €60,-

hottub interner kunststof

Afdekplaat

€125,-

Asschep Interne kachel

€38,-

Aantal liters

Aantal persoons

Hoogte (in cm)

110

Breedte (in cm)

175

Lengte (in cm)

175

Breedte zitvlak (in cm)

29

Hoogte rugleuning (in cm)

68

Houtsoort

Sparrenhout

Kachelsterkte

30 kW

Kuipmateriaal

Glasvezelversterkt kunststof

Vraag een offerte aan

Vul het formulier hiernaast in en krijg offerte op maat toegestuurd door onze adviseurs.

Waarom bij Welvaere?

Kom langs in onze hottub showroom!

Onze adviseurs staan 4 dagen per week voor u klaar om te helpen met het vinden van de perfecte hottub. Ook op zaterdag bent u van harte welkom!

Plan uw bezoek!

Adres:
Stationsweg 167B
3771VG, Barneveld, Gelderland

Openingstijden
Dinsdag, donderdag & vrijdag: 9:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 16:00