De Nørtub Hjornstor

Doordat er in deze Nørtub Hjornstor meer dan genoeg ruimte is en de rugleuning schuin loopt kunt u hier zeer comfortabel in plaats nemen. U vult de hottub met slechts 2300 liter water tot de rand. Wanneer u met meerdere mensen plaats neemt in de hottub zal dit aantal verminderen. Dit betekend dus minder water en minder stooktijd!

Kuip

In de kuip van deze hottub zitten bankjes met een groot zitvlak en een schuine rugleuning, hierdoor zorgt deze kuip voor een fantastisch zitcomfort. De kuip is gemaakt van verschillende lagen glasvezelversterkt kunststof en uitgerust met verschillende coatings. Deze coatings zorgen onder andere voor de bescherming tegen verkleuring van UV-licht en aanslag van water en chloor. Daarnaast zorgt de coating er ook nog voor dat de kans op barsten en andere oneffenheden in de kuip gering is. De buitenzijde van de kuip wordt voorzien van een coating die de aanslag van verschillende slechte stoffen van buitenaf tegengaat. Door het aanbrengen van deze coatings is deze kuip ook zeer gemakkelijk schoon te maken en heeft de kuip een mooie glans.

Als u graag iets bijzonders wilt plaatsen in de kuip zoals een afvoer, jetsysteem, bubbelsysteem of verlichting is dit allemaal mogelijk. U kunt bij ons zelf aangeven waar u dit graag geplaatst wilt hebben.

Offerte aanvragen Bekijken in de showroom

Verkrijgbaar in 3 kleuren

Lichtgrijs

Pastelblauw

€95,- meerprijs

Leigrijs

€95,- meerprijs

Externe kachel

Bij deze hot tub wordt standaard een houtgestookte kachel geleverd van 30kW. Deze kachel is gemaakt van aluminium wat een zeer lange levensduur heeft. Dit soort aluminium wordt namelijk ook veel gebruikt in de scheepsbouw en is dus zeer bestand tegen allerlei omstandigheden. Bij deze kachel wordt een kachelpijp geleverd van 2 meter die ervoor zorgt dat u weinig last heeft van de rook. Door de kachel goed te stoken is het water in deze hot tub al met 3,5 uur op een aangename temperatuur.

25 kW kachel extern

Externe kachel 30 kW

Aluminium kachel 40 kW

€300,- meerprijs

Aluminium kachel 40 kW (stalen frontpaneel)

€440,- meerprijs

Afwerking

Deze hottub wordt standaard afgeleverd met een onbewerkte sparrenhouten afwerking. Zelf kunt u nog kiezen voor een andere afwerking zoals; thermohout en red cedar. Door te kiezen voor een houten afwerking geeft de hot tub het gevoel van een originele houten hottub met de voordelen van een kunststof hottub.

Onbewerkt Sparrenhout

Afkomstig uit de familie der dennen is er een naaldboom genaamd Siberische Spar. Deze bomen kunnen een hoogte bereiken van 30 tot 35 meter en zijn takken zijn dicht en kort.


Duurzaamheidsklasse: 4
Levensduur: 5 tot 10 jaar

douglas hout welvaere hottub
Thermohout

Douglas hout komt uit de douglasspar. In Nederland staat het ook wel bekend als Oregon Pine. Voor onze hottubs wordt de roze-bruine kern van de douglasspar gebruikt.


Duurzaamheidsklasse: 3
Levensduur: 10 tot 15 jaar

€345,- meerprijs

Thermohout

Thermohout is hout wat middels een gecontroleerd pyrolyseproces wordt vervaardigd. Tijdens dit proces wordt het hout verhit tot maximaal 180 graden in een zuurstofarme omgeving.


Duurzaamheidsklasse: 2
Levensduur: 15 tot 25 jaar

€445,- meerprijs

Red Cedar

Red Cedar komt uit de kern van de Thuja plicata boom, ook wel de reuzenlevensboom genoemd in Nederland. Het Red Cedar staat bekend om zijn duurzaamheid, zijn geur en prachtige uitstraling.


Duurzaamheidsklasse: 2
Levensduur: 15 tot 25 jaar

€1095,- meerprijs

Bodemconstructie

De kuip van de hottub wordt op een speciale bodemconstructie geplaatst waar ook de houten afwerking aan wordt bevestigd. Hierdoor krijg je een gesloten ruimte tussen de houten afwerking en de kuip. Hier komt dan stilstaande lucht in te staan wat resulteert in luchtisolatie. Een zeer goede isolator, omdat stilstaande lucht geen warmte geleid. De afwerking om de hottub heen moet jaarlijks worden gecontroleerd en eventueel worden onderhouden.

Productie in Nederland

Wij hebben zeer lange ervaring in het bouwen van hottubs. Wij doen dit allemaal namelijk als enige helemaal zelf in Nederland. Hierdoor krijgt u bij ons geen service van een dealer maar echt van de producent. Dit heeft alleen maar voordelen, wij kunnen u zeer goede raad geven over de aankoop van dit product maar zo kan de hot tub ook helemaal worden aangepast aan uw wensen, niets is te gek.

Opties & Accessoires

Luxe

Bubbelsysteem

€695,-

Jetsysteem

€795,-

ledverlichting hottub

LED verlichtling

€245,-

Pompen

Zandfilterpomp

€495,-

UV-filter

€290,-

Elektrische verwarming

€385,-

Handigheidjes

gardena afvoer hottub

Gardena afvoer

€95,-

ducktub extern afvoer

Gardena & kogelkraan

€115,-

hottub isolatie

Isolatie

€480,-

Covers

Hottub cover

€695,-

Polycarbonaat deksel

€475,-

Trappen en overige accessoires

Trap

€35,-

Gesloten trap

€195,-

Hitteschild hottub

Hitteschild

€95,-

Vonken vanger

€95,-

Extra kachelbuis

€80,-

Hottub Peddel

€35,-

Thermometer eend

€15,-

Thermometer groot

€27,95

drankenplank hot tub

Zijtafel

€60,-

Aantal liters

Aantal persoons

Hoogte (in cm)

110

Breedte (in cm)

240

Lengte (in cm)

240

Breedte zitvlak (in cm)

34.5

Hoogte rugleuning (in cm)

68

Standaard houtsoort

Sparhout

Kachelsterkte

30 kW

Kuipmateriaal

Glasvezelversterkt kunststof

Vraag een offerte aan

Vul het formulier hiernaast in en krijg offerte op maat toegestuurd door onze adviseurs.

Waarom bij Welvaere?

Kom langs in onze hottub showroom!

Onze adviseurs staan 5 dagen per week voor u klaar om te helpen met het vinden van de perfecte hottub. Ook op zaterdag bent u van harte welkom!

Meer informatie

Adres:
Stationsweg 167B
3771VG, Barneveld, Gelderland

Openingstijden
Dinsdag, donderdag & vrijdag: 9:00 – 17:30
Woensdag & Zaterdag: 9:00 – 16:30