De Nørtub Hjorner

De Nørtub Hjorner is een grotere hot tub waarin u plaats kunt nemen met maar liefst acht tot tien personen. Door het ruime zitvlak en de schuine wand zit u in een comfortabele houding en heeft u genoeg beenruimte. Met slechts 1600 liter water wordt deze hottub gevuld. Wanneer u met meerdere mensen plaats neemt in deze 1600 liter hottub, gaat er minder water in. Dit betekend een nog snellere opwarmtijd.

Kuip

De kuip van deze hot tub is gemaakt van verschillende lagen glasvezelversterkt kunststof en voorzien van verschillende coatings. Deze coatings gaan bijvoorbeeld verkleuring van UV-licht, aanslag van chloor tegen en zorgen voor een kuip waarin de kans op barsten en krassen erg klein is. De buitenzijde van de kuip wordt voorzien van een coating die de aanslag tegen gaat van omstandigheden buitenaf. Deze verschillende coatings zorgen ook voor de glans van de kuip en dat deze gemakkelijk schoon te maken is.

U kunt ervoor kiezen om bij deze hot tub in de kuip een afvoer, bubbelsysteem, jetsysteem of verlichting te plaatsen. U kunt hierbij helemaal zelf uw wensen aangeven waar u deze onderdelen het liefste ziet in uw hottub.

Offerte aanvragen Bekijken in de showroom

Verkrijgbaar in 3 kleuren

Lichtgrijs

Pastelblauw

€95,- meerprijs

Leigrijs

€95,- meerprijs

Externe kachel

De standaard houtgestookte externe kachel van 30 kW die bij deze hot tub wordt geleverd heeft een zeer lange levensduur. Deze kachel is namelijk gemaakt van aluminium dat veel wordt gebruikt in de scheepsbouw en dus zeer bestand is tegen wisselende omstandigheden. Bij deze externe kachel zit een schoorsteen van 2 meter die ervoor zorgt dat u weinig tot geen last heeft van de rook. Door deze kachel op de juiste manier te stoken is het water al met tweeënhalf uur op een zeer aangename temperatuur.

25 kW kachel extern

Externe kachel 30 kW

Aluminium kachel 40 kW

€300,- meerprijs

Aluminium kachel 40 kW (stalen frontpaneel)

€440,- meerprijs

Afwerking

De Nørtub Hjorner wordt standaard afgewerkt met onbewerkt sparrenhout. Als u dit graag anders ziet is dit ook mogelijk. U heeft namelijk de keuze voor andere afwerkingen zoals; thermohout en red cedar. Door deze houten afwerking krijgt deze hottub de uitstraling van een originele houten hottub met de voordelen van een kunststof hottub.

Onbewerkt Sparrenhout

Afkomstig uit de familie der dennen is er een naaldboom genaamd Siberische Spar. Deze bomen kunnen een hoogte bereiken van 30 tot 35 meter en zijn takken zijn dicht en kort.


Duurzaamheidsklasse: 4
Levensduur: 5 tot 10 jaar

douglas hout welvaere hottub
Douglashout

Douglas hout komt uit de douglasspar. In Nederland staat het ook wel bekend als Oregon Pine. Voor onze hottubs wordt de roze-bruine kern van de douglasspar gebruikt.


Duurzaamheidsklasse: 3
Levensduur: 10 tot 15 jaar

€245,- meerprijs

Thermohout

Thermohout is hout wat middels een gecontroleerd pyrolyseproces wordt vervaardigd. Tijdens dit proces wordt het hout verhit tot maximaal 180 graden in een zuurstofarme omgeving.


Duurzaamheidsklasse: 2
Levensduur: 15 tot 25 jaar

€345,- meerprijs

Red Cedar

Red Cedar komt uit de kern van de Thuja plicata boom, ook wel de reuzenlevensboom genoemd in Nederland. Het Red Cedar staat bekend om zijn duurzaamheid, zijn geur en prachtige uitstraling.


Duurzaamheidsklasse: 2
Levensduur: 15 tot 25 jaar

€995,- meerprijs

Bodemconstructie

De hot tub kuip wordt op een speciale bodemconstructie geplaatst waar ook de houten afwerking aan is bevestigd, deze zitten vast aan een speciale glasvezelrand die aan de kuip verbonden is. Hierdoor krijg je een gesloten ruimte tussen de kuip en de afwerking. In deze ruimte komt stilstaande lucht te staan. Dit resulteert in luchtisolatie. Dit werkt alleen bij een hot tub met complete afwerking. Wij raden aan om deze afwerking jaarlijks te controleren en deze dan indien nodig te onderhouden.

Productie in Nederland

Wij hebben al jaren ervaring met het bouwen van hot tubs. Dit doen wij namelijk helemaal zelf in de werkplaats in Nederland. Door deze ervaring krijgt u bij ons geen service van een dealer, maar van de producent zelf. Wij kunnen u goed adviseren over de aankoop van een hottub, maar hierdoor kunt u de hottub ook aanpassen aan al uw wensen. Bij ons koopt u dus een hottub die volledig geproduceerd is in Nederland.

Kom langs in de showroom en ervaar het zelf!

Opties & Accessoires

Luxe

Afdekzeil

€149,-

Jetsysteem

€795,-

ledverlichting hottub

LED verlichtling

€245,-

Pompen

Zandfilterpomp

€495,-

UV-filter

€290,-

Elektrische verwarming

€385,-

Handigheidjes

gardena afvoer hottub

Gardena afvoer

€95,-

ducktub extern afvoer

Gardena & kogelkraan

€115,-

hottub isolatie

Isolatie

€380,-

Covers

Hottub cover

€495,-

Polycarbonaat deksel

€415,-

Trappen en overige accessoires

Trap

€35,-

Gesloten trap

€195,-

Hitteschild hottub

Hitteschild

€95,-

Vonken vanger

€95,-

Extra kachelbuis

€80,-

Hottub Peddel

€35,-

Thermometer eend

€15,-

Thermometer groot

€27,95

drankenplank hot tub

Zijtafel

€60,-

Aantal liters

Zitplaatsen

Hoogte (in cm)

110

Breedte (in cm)

180

Lengte (in cm)

240

Breedte zitvlak (in cm)

34.5

Hoogte rugleuning (in cm)

68

Standaard houtsoort

Sparhout

Kachelsterkte

30 kW

Kuipmateriaal

Glasvezelversterkt kunststof

Vraag een offerte aan

Vul het formulier hiernaast in en krijg offerte op maat toegestuurd door onze adviseurs.

Waarom bij Welvaere?

Kom langs in onze hottub showroom!

Onze adviseurs staan 5 dagen per week voor u klaar om te helpen met het vinden van de perfecte hottub. Ook op zaterdag bent u van harte welkom!

Meer informatie

Adres:
Stationsweg 167B
3771VG, Barneveld, Gelderland

Openingstijden
Dinsdag, donderdag & vrijdag: 9:00 – 17:30
Woensdag & Zaterdag: 9:00 – 16:30