De Nørtub Hjorn

De Nørtub Hjorn is een hot tub waarin u plaats kunt nemen met 6 tot 8 personen. De kuip heeft een achthoekig vorm, waardoor ieder persoon een eigen zit plek heeft met een rechte rugleuning. De hottub wordt gevuld met slechts 1200 liter water. Wanneer u met meerdere mensen plaats neemt in de hottub gaat er nog minder water in, wat een snellere opwarmtijd betekend.

Kuip

De kuip van de Nørtub Hjorn is gemaakt van verschillende lagen glasvezelversterkt kunststof en voorzien van verschillende coatings. Deze coatings beschermen de kuip tegen onder andere aanslag van chloor en verkleuring van UV-licht. De buitenkant van de kuip is voorzien van een coating die de aanslag tegen gaat van omstandigheden van buitenaf. De diverse coatings zorgen niet alleen voor bescherming van de kuip, maar ook voor zijn glans en gladde oppervlakte zodat de kuip gemakkelijk schoon te maken is. Op het zitvlak is een ruw gedeelte aangebracht. Dit zorgt ervoor dat het zitcomfort optimaal is.

U kunt de hot tub uitbreiden met onder andere een afvoer, jetsysteem, verlichting en bubbelsysteem. We kunnen voor u de uitbreidingen plaatsen daar waar u ze wenst.

Offerte aanvragen Bekijken in de showroom

Verkrijgbaar in 3 kleuren

Lichtgrijs

Pastelblauw

€95,- meerprijs

Leigrijs

€95,- meerprijs

hottub hjorn nortub

Externe kachel

De Nørtub Hjorn wordt standaard geleverd met een houtgestookte externe kachel van 30 kW. De kachel heeft een lange levensduur doordat deze gemaakt is van aluminium wat veel wordt gebruikt in de scheepsbouw. De externe kachel is dus zeer bestand is tegen wisselende omstandigheden. De kachel wordt geleverd met een schoorsteen van 2 meter hoog die ervoor zorgt dat u weinig last heeft van de rook. Door deze kachel goed te stoken heeft u het water in de hot tub al met 2 tot 2,5 uur op een aangename temperatuur.

25 kW kachel extern

Externe kachel 30 kW

Externe kachel 40 kW

€300,- meerprijs

Externe kachel 40 kW (RVS frontpaneel)

€440,- meerprijs

Afwerking

Standaard werken wij deze hot tub af met onbewerkt sparrenhout. U kunt hierbij zelf nog kiezen voor een andere afwerking zoals; thermohout of Red Cedar. Door deze houten afwerking krijgt deze hot tub de uitstraling van een originele houten hottub.

Onbewerkt Sparrenhout

Afkomstig uit de familie der dennen is er een naaldboom genaamd Siberische Spar. Deze bomen kunnen een hoogte bereiken van 30 tot 35 meter en zijn takken zijn dicht en kort.


Duurzaamheidsklasse: 4
Levensduur: 5 tot 10 jaar

douglas hout welvaere hottub
Douglashout

Douglas hout komt uit de douglasspar. In Nederland staat het ook wel bekend als Oregon Pine. Voor onze hottubs wordt de roze-bruine kern van de douglasspar gebruikt.


Duurzaamheidsklasse: 3
Levensduur: 10 tot 15 jaar

€225,- meerprijs

Thermohout

Thermohout is hout wat middels een gecontroleerd pyrolyseproces wordt vervaardigd. Tijdens dit proces wordt het hout verhit tot maximaal 180 graden in een zuurstofarme omgeving.


Duurzaamheidsklasse: 2
Levensduur: 15 tot 25 jaar

€325,- meerprijs

Red Cedar

Red Cedar komt uit de kern van de Thuja plicata boom, ook wel de reuzenlevensboom genoemd in Nederland. Het Red Cedar staat bekend om zijn duurzaamheid, zijn geur en prachtige uitstraling.


Duurzaamheidsklasse: 2
Levensduur: 15 tot 25 jaar

€895,- meerprijs

Bodemconstructie

Om de hot tub in zijn geheel steviger te maken hebben we een speciale bodemplaat ontwikkeld, die aan de onderkant is afgewerkt met geïmpregneerde balken tegen houtrot. Op deze constructie wordt de kuip geplaatst. De houten afwerking is aan de kuip en de bodemplaat bevestigd. Hierdoor hebben we een gesloten ruimte weten te creëren tussen de kuip en houten afwerking. Deze met stilstaande lucht gevulde ruimte werkt perfect als isolator. Dit werkt alleen bij een hot tub met complete afwerking. Deze afwerking moet jaarlijks gecontroleerd worden en eventueel onderhouden worden.

Productie in Nederland

Wij hebben jarenlange ervaring in het bouwen van hot tubs doordat wij dit allemaal zelf doen in Nederland. Door onze expertise in het bouwen van hot tubs krijgt u de service en garantie van de producent! Hierdoor kunnen wij u perfect adviseren bij de aanschaf van een hot tub. Doordat we de productie helemaal in eigen handen houden kunnen we de hottub helemaal naar uw wensen bouwen. Bij aankoop van deze prachtige hot tub beschikt u over een product van volledig Nederlandse makelaardij.

Kom langs in de showroom en ervaar het zelf!

Opties & Accessoires

Luxe

Afdekzeil

€149,-

Jetsysteem

€795,-

ledverlichting hottub

LED verlichtling

€245,-

Pompen

Zandfilterpomp

€495,-

UV-filter

€290,-

Elektrische verwarming

€385,-

Handigheidjes

gardena afvoer hottub

Gardena afvoer

€95,-

ducktub extern afvoer

Gardena & kogelkraan

€115,-

hottub isolatie

Isolatie

€280,-

Covers

Hottub cover

€495,-

Polycarbonaat deksel

€295,-

Afdekzeil

€199,-

Trappen en overige accessoires

Trap

v.a. €35,-

Gesloten trap

v.a. €195,-

Hitteschild hottub

Hitteschild

€95,-

Vonken vanger

€95,-

Extra kachelbuis

€80,-

Hottub Peddel

€35,-

Thermometer eend

€15,-

Thermometer groot

€27,95

drankenplank hot tub

Zijtafel

v.a. €60,-

Aantal liters

Aantal persoons

Hoogte (in cm)

110

Breedte (in cm)

179.5

Lengte (in cm)

179.5

Breedte zitvlak (in cm)

34.5

Hoogte rugleuning (in cm)

68

Standaard houtsoort

Sparhout

Kachelsterkte

30 kW

Kuipmateriaal

Glasvezelversterkt kunststof

Vraag een offerte aan

Vul het formulier hiernaast in en krijg offerte op maat toegestuurd door onze adviseurs.

Waarom bij Welvaere?

Kom langs in onze hottub showroom!

Onze adviseurs staan 4 dagen per week voor u klaar om te helpen met het vinden van de perfecte hottub. Ook op zaterdag bent u van harte welkom!

Plan uw bezoek!

Adres:
Stationsweg 167B
3771VG, Barneveld, Gelderland

Openingstijden
Dinsdag, donderdag & vrijdag: 9:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 16:00