Bij de ontwikkeling van de Nørtub Bjornstor is voornamelijk rekening gehouden met een lage instap en voldoende ruimte. Dit is dan ook de ultiem combinatie van gemak en comfort voor deze hottub. Comfortabel languit in de hottub zitten of juist met z’n zessen tegelijk genieten van de natuurlijke rustgevende werking van de Nørtub Bjornstor.

Gemaakt voor uw ontspanning
Overal vernemen we het iedereen wordt drukker. Weinig tijd meer over en veel aan het werk. Toch is het uitermate verstandig om tot rust te komen na uw dag. Het niet tot rust komen en het constant behouden van stress kan nare gevolgen hebben voor uw gezondheid. U hoort het zelf om u heen waarschijnlijk ook genoeg, een burn-out krijgen.

 

Rust en ontspanning zijn de oplossingen voor dit steeds groter wordende probleem. Vandaar dat Welvaere hier veel aandacht aan besteedt. Op een natuurlijke manier uw stress laten verdwijnen en uw rust pakken, dat kan met onze hottubs. Wij bieden u de mogelijkheid om uw eigen stukje wellness te creëren in uw eigen achtertuin. Pak die kans en kom eens bij ons langs om te kijken naar de mogelijkheden om zelf uw hottub samen te stellen.

Offerte aanvragen Bekijken in de showroom

Externe kachel

Met behulp van de externe kachel kunt u eenvoudig de Nørtub Bjornstor op temperatuur stoken. Onze kachels beschikken over voldoende binnenruimte om fatsoenlijke houtblokken te stoken. Ze worden vervaardigd uit zeewaardig aluminium en één van de eigenschappen van aluminium is de snelle afgifte van warmte aan het water. Hierin blinken onze aluminium kachels uit en stijgen ze qua kwaliteit en stooktijd ver boven de RVS kachels uit die op de markt zijn.

Wilt u ’s avonds in uw Nørtub  gaan, dan moet u rekening houden dat u met de standaard 30kW kachel ongeveer twee tot twee en een half uur moet stoken. Het water heeft u dan rond de 38 graden. Met een sterkere kachel kunt u dit verkorten naar één tot anderhalf uur.

25 kW kachel extern

Externe kachel 30 kW

Externe kachel 40 kW

€300,- meerprijs

Externe kachel 40 kW (RVSfrontpaneel)

€440,- meerprijs

Afwerking

De Nørtub Bjornstor wordt standaard geleverd met een afwerking van onbewerkt sparrenhout. Wenst u graag een andere houtsoort, dan is dit ook mogelijk. U kunt uw hottub bijvoorbeeld ook laten afwerken met thermohout of douglas.

Onbewerkt Sparrenhout

Afkomstig uit de familie der dennen is er een naaldboom genaamd Siberische Spar. Deze bomen kunnen een hoogte bereiken van 30 tot 35 meter en zijn takken zijn dicht en kort.


Duurzaamheidsklasse: 4
Levensduur: 5 tot 10 jaar

douglas hout welvaere hottub
Douglashout

Douglas hout komt uit de douglasspar. In Nederland staat het ook wel bekend als Oregon Pine. Voor onze hottubs wordt de roze-bruine kern van de douglasspar gebruikt.


Duurzaamheidsklasse: 3
Levensduur: 10 tot 15 jaar

€225,- meerprijs

Thermohout

Thermohout is hout wat middels een gecontroleerd pyrolyseproces wordt vervaardigd. Tijdens dit proces wordt het hout verhit tot maximaal 180 graden in een zuurstofarme omgeving.

Duurzaamheidsklasse: 2
Levensduur: 15 tot 25 jaar

€325,- meerprijs

Productie door Welvaere

De Nørtub is een ontwerp volledig in eigen hand van Welvaere, met een sterke focus op kwaliteit. Wij hebben het proces van ontwerp tot eindproduct geheel in eigen hand. Wij zijn dan ook de producent van deze mooie hottub.

De Nørtubs worden in onze eigen werkplaats geproduceerd door drie ervaren en vakkundige timmermannen. Deze werkplaats zit naast onze showroom hierdoor kunt u tijdens een bezoek ook zeker een kijkje nemen hoe wij jouw toekomstige hottub maken. Doordat wij onze eigen hottubs bouwen hebben we alle kennis in huis, hierdoor is ook vrijwel alles mogelijk bij ons.

Opties & Accessoires

Luxe

Jetsysteem

€795,-

Bubbelsysteem

€695,-

ledverlichting hottub

LED verlichtling

€245,-

Pompen

Zandfilterpomp

€495,-

UV-filter

€290,-

Elektrische verwarming

€385,-

Handigheidjes

gardena afvoer hottub

Gardena afvoer

€95,-

ducktub extern afvoer

Gardena & kogelkraan

€115,-

hottub isolatie

Isolatie

€350,-

Covers

Hottub cover

€495,-

Trappen en overige accessoires

Trap

v.a. €35,-

Filterkist

v.a. €195,-

Hitteschild hottub

Hitteschild

€95,-

Vonken vanger

€95,-

Extra kachelbuis

€80,-

Hottub Peddel

€35,-

Thermometer eend

€15,-

Thermometer groot

€27,95

drankenplank hot tub

Zijtafel

v.a. €60,-

Aantal liters

Hoogte (in cm)

ca. 97

Breedte (in cm)

207

Standaard houtsoort

Sparhout

Kachelsterkte

30 kW

Kuipmateriaal

Glasvezelversterkt kunststof

Vraag een offerte aan

Vul het formulier hiernaast in en krijg offerte op maat toegestuurd door onze adviseurs.

Waarom bij Welvaere?

Bezoek inplannen

Kom langs in onze hottub showroom!

Onze adviseurs staan 4 dagen per week voor u klaar om te helpen met het vinden van de perfecte hottub. Ook op zaterdag bent u van harte welkom!

Plan uw bezoek!

Adres:
Stationsweg 167B
3771VG, Barneveld, Gelderland

Openingstijden
Dinsdag, donderdag & vrijdag: 9:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 16:00