De Nørtub Bjorn

De Nørtub Bjorn is een hottub waarin u plaats kunt nemen met vijf tot zes personen. De kuip heeft een traditionele ronde vorm net als de originele hot tubs uit Scandinavië. De hot tub wordt gevuld met slechts 1000 liter water. Wanneer u met meerdere mensen plaats neemt in de hottub gaat er nog minder water in, wat een snellere opwarmtijd betekend

Kuip

De kuip van de Nørtub Bjorn is gemaakt van verschillende lagen glasvezelversterkt kunststof en voorzien van verschillende coatings. Deze coatings zorgen onder andere voor de bescherming tegen aanslag van chloor en verkleuring van UV-licht. Een kuip waarin krassen en scheuren bijna niet mogelijk zijn. Daarnaast is de buitenkant van de kuip ook voorzien van een speciale coating die aantasting van buitenaf tegengaat. Deze coatings zorgen niet alleen voor uitstekende bescherming van de kuip, maar ook dat de kuip goed schoon te houden is en hij mooi blijft glanzen!

Bij onze hot tubs kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld een afvoer, jetsysteem, bubbelsysteem of verlichting in de kuip te plaatsen. Wij produceren onze hottubs zelf in Nederland en kunt u bij iedere optie zelf aangeven waar deze geplaatst moet worden.

Offerte aanvragen Bekijken in de showroom

Verkrijgbaar in 3 kleuren

Lichtgrijs

Pastelblauw

€95,- meerprijs

Leigrijs

€95,- meerprijs

hottub 1000 liter uitzicht kunststof

Externe kachel

De standaard bijgeleverde houtgestookte externe kachel van 30 kW heeft een zeer lange levensduur. De kachel heeft zijn kracht te danken aan het aluminium materiaal dat veel wordt gebruikt in de scheepsbouw. Mede hierdoor is de kachel zeer goed bestand tegen wisselende omstandigheden. Bij deze kachel zit een schoorsteen van 2 meter die ervoor zorgt dat u weinig last heeft van de rook. Door deze kachel goed te stoken heeft u het water in de hottub al met anderhalf uur op temperatuur.

25 kW kachel extern

Externe kachel 30 kW

Externe kachel 40 kW

€300,- meerprijs

Externe kachel 40 kW (RVS frontpaneel)

€440,- meerprijs

Afwerking

De hot tub wordt standaard afgewerkt met onbewerkt sparrenhout. U kunt zelf nog kiezen voor eventuele andere afwerkingen, zoals: thermohout, Red Cedar.

Onbewerkt Sparrenhout

Afkomstig uit de familie der dennen is er een naaldboom genaamd Siberische Spar. Deze bomen kunnen een hoogte bereiken van 30 tot 35 meter en zijn takken zijn dicht en kort.


Duurzaamheidsklasse: 4
Levensduur: 5 tot 10 jaar

douglas hout welvaere hottub
Douglashout

Douglas hout komt uit de douglasspar. In Nederland staat het ook wel bekend als Oregon Pine. Voor onze hottubs wordt de roze-bruine kern van de douglasspar gebruikt.


Duurzaamheidsklasse: 3
Levensduur: 10 tot 15 jaar

€195,- meerprijs

Thermohout

Thermohout is hout wat middels een gecontroleerd pyrolyseproces wordt vervaardigd. Tijdens dit proces wordt het hout verhit tot maximaal 180 graden in een zuurstofarme omgeving.


Duurzaamheidsklasse: 2
Levensduur: 15 tot 25 jaar

€285,- meerprijs

Red Cedar

Red Cedar komt uit de kern van de Thuja plicata boom, ook wel de reuzenlevensboom genoemd in Nederland. Het Red Cedar staat bekend om zijn duurzaamheid, zijn geur en prachtige uitstraling.


Duurzaamheidsklasse: 2
Levensduur: 15 tot 25 jaar

€795,- meerprijs

Bodemconstructie

De hottub kuip wordt op een unieke bodemconstructie geplaatst waar ook de houtafwerking aan is bevestigd. Hierdoor ontstaat er een gesloten ruimte tussen de houtafwerking en de kuip waar stilstaande lucht in komt te staan. Dit resulteert in luchtisolatie; een uitstekende isolatie, omdat lucht geen warmte geleid. Dit werkt alleen bij een hottub met complete afwerking.

Productie in Nederland

Wij hebben vele jaren ervaring met het bouwen en ontwikkelen van hot tubs. Dit doen wij allemaal zelf in Nederland. Hierdoor krijgt u geen service van een dealer, maar echt van de producent! Dit heeft alleen maar voordelen, wij kunnen u goed adviseren over de aankoop van een hot tub. Maar zo kan de hottub ook helemaal aangepast worden aan uw wensen. U schaft dus een hot tub aan van volledig Nederlandse bodem.d

Kom langs in de showroom en ervaar het zelf!

Opties & Accessoires

Luxe

Bubbelsysteem

€695,-

Jetsysteem

€795,-

ledverlichting hottub

LED verlichtling

€245,-

Pompen

Zandfilterpomp

€495,-

UV-filter

€290,-

Elektrische verwarming

€385,-

Handigheidjes

gardena afvoer hottub

Gardena afvoer

€95,-

ducktub extern afvoer

Gardena & kogelkraan

€115,-

hottub isolatie

Isolatie

€280,-

Covers

Hottub cover

€395,-

Polycarbonaat deksel

€345,-

Afdekzeil

€149,-

Trappen en overige accessoires

Trap

v.a. €35,-

Gesloten trap

v.a. €195,-

Hitteschild hottub

Hitteschild

€95,-

Vonken vanger

€95,-

Extra kachelbuis

€80,-

Hottub Peddel

€35,-

Thermometer eend

€15,-

Thermometer groot

€27,95

drankenplank hot tub

Zijtafel

v.a. €60,-

Aantal liters
Zitplaatsen
Hoogte (in cm)ca. 107
Breedte (in cm)175
Lengte (in cm)175
Breedte zitvlak (in cm)29
Hoogte rugleuning (in cm)68
Standaard houtsoortSparhout
Kachelsterkte30 kW
KuipmateriaalGlasvezelversterkt kunststof

Vraag een offerte aan

Vul het formulier hiernaast in en krijg offerte op maat toegestuurd door onze adviseurs.

Waarom bij Welvaere?

Kom langs in onze hottub showroom!

Onze adviseurs staan 4 dagen per week voor u klaar om te helpen met het vinden van de perfecte hottub. Ook op zaterdag bent u van harte welkom!

Plan uw bezoek

Adres:
Stationsweg 167B
3771VG, Barneveld, Gelderland

Openingstijden
Dinsdag, donderdag & vrijdag: 9:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 16:00