Nørtub Oval

8 tot 10 personen – 2.5 uur opwarmtijd – 1700 liter

De Nørtub Oval is jouw comfortabele plek waar het heerlijk vertoeven is. Door zijn extra verhoogde zitting kunt u ook half in het water plaats nemen, of dit is de ideale plek voor kleinere kinderen.

Vanaf €3695

Meer informatie

Nørtub Bjorn

5 tot 6 personen – 1.5 uur opwarmtijd – 1000 liter

Een moment voor jezelf creëer je gemakkelijk in deze bijzondere houtgestookte hottub. Door het heerlijk warme water kom je volledig tot rust in de ronde en knusse Nørtub Bjorn.

Vanaf €1985

Meer informatie

Nørtub Hjorn

6 tot 8 personen – 1.5 uur opwarmtijd – 1200 liter

Dubbel genieten in een heerlijk warme hottub in de avondschemering doe je in deze prachtige hottub. De Nørtub Hjorn zorgt ervoor dat u er wanneer u maar wilt aangenaam warm en relaxed bijzit.

Vanaf €2195

Meer informatie

Nørtub Hjorner

8 tot 10 personen – 2.5 uur opwarmtijd – 1600 liter

Creëer je eigen ontspanningsplek dichtbij huis met deze Nørtub Hjorner. Een ruime plek voor jou alleen. Zo kun je heerlijk languit genieten van het warme water of samen met een groter gezelschap een leuke avond beleven.

Vanaf €2895

Meer informatie

Nørtub Ovalti

1 tot 2 personen – 1.5 uur opwarmtijd – 800 liter

Samen tot rust komen onder de sterrenhemel? Geniet met z’n tweeën van het heerlijk warme water, dat is de ultieme ontspanning. De Nørtub Ovalti is bijzonder geschikt voor kleine ruimtes en knus gezelschap.

Vanaf €1745

Meer informatie

Nørtub Interner

4 tot 5 personen – 1.5 uur opwarmtijd – 1100 liter

Beleef de luxe en comfort van het buitenleven in een traditionele houtgestookte hottub. De Nørtub Interner geeft u dat gevoel. Met uw ogen dicht waant u zich direct in Scandinavië.

Vanaf €1745

Meer informatie

Nørtub Hjornstor

12 tot 16 personen – 3.5 uur opwarmtijd – 2300 liter

Een avond ontspannen in de Nortub Hjornstor is al snel geslaagd. Door zijn luxe en grootte biedt deze hottub ruimte voor een grotere groep mensen. Samen met al je vrienden met een heerlijk drankje in de hand de avond tegemoet. Of liever alleen? Dan heb je alle ruimte en kun je ook zeker optimaal genieten!

Vanaf €3245

Meer informatie

kunststof hot tub welvaere

Nørtub

Sinds het ontstaan van Welvaere werken wij met onze eigen hottub: de Nørtub. De kracht van de Nørtub is zijn kwaliteit, levensduur en dat die naar uw eigen wensen samen te stellen zijn. Tijdens het ontwerpen of bouwen van uw tuin houdt u rekening met uw eigen smaak, waarom zou u dan uw tuin te kort doen met een standaard hottub? Inmiddels vindt u bij ons naast de Nørtub verschillende andere hottubs, maar de Nørtub is toch echt de grondlegging van Welvaere.

Finse uitstraling, ambachtelijk vervaardigd en de ultieme manier van ontspannen in uw eigen vertrouwde omgeving. Met uw eigen Nørtub creëert u gemakkelijk uw eigen wellnessplek. Hier kunt u optimaal ontspannen om zo gezondheidsklachten te voorkomen. De natuurlijke werking van het warme water zorgen ervoor dat uw lichaam en geest tot rust komen. Hierdoor laadt u weer op voor de volgende dag en kunt u hier weer met volle inspanning tegenaan.

Vervaardigd in Nederland

Welvaere zorgt ervoor dat u in de Nørtub kunt genieten, en profijt hebt van het gemak dat deze hottub in Nederland wordt gemaakt. Wij vervaardigen uw Nørtub op basis van uw voorkeuren in onze eigen werkplaats. U kunt bij ons het volledige productieproces bekijken in de werkplaats. Als basisproduct kunt u kiezen uit één van onze modellen zoals de Bjorn, Hjorner of interner. Deze modellen kunt u precies zo samen stellen zodat deze past bij uw voorkeuren.

Wij ontwerpen graag unieke producten in samenwerking met onze klanten. De Nørtubs zijn hier uitermate geschikt voor. Onze vakbekwame timmermannen stellen uw Nørtub samen met onze geweldige glasvezelversterkte kunststof binnenkuip, uw houtsoort keuze en de gekozen opties.