Inbouw hottubs

Maatwerk, hoge afwerking

Wanneer u uw ogen sluit ziet u het al helemaal voor u. Achterin de tuin op die speciale plek, staat de houtgestookte inbouw hottub van uw dromen. U weet al precies hoe u het wil, helemaal gemaakt naar uw wensen. Een hoogwaardige hottub kuip met daarin een geïnstalleerd bubbelsysteem, waar al het voorwerk al voor is gedaan. Of u hem volledig zelf in gaat bouwen of dit door Welvaere laat doen, bent u nog niet helemaal over uit.

Alles zelf doen of laten doen?

Bij de inbouw hottubs is vrijwel alles mogelijk. Wij zullen alles doen om deze hottub kuip aan te laten sluiten bij uw persoonlijke wensen. U moet zich bij het aanschaffen van een product als deze wel afvragen of u alles zelf gaat doen of dat wij voorbereidingen voor u treffen.

Wanneer u ervoor kiest om alles zelf te doen, krijgt u van ons alle onderdelen los aangeleverd. Hierbij dient u zelf alle gaten te boren voor de aansluiting van onder andere de kachel en eventuele zandfilterpomp. Wanneer u ervoor kiest om een bubbelsysteem in de kuip van de Nørtub te plaatsen boort u ook hier zelf de gaten voor in de kuip en installeert u zelf het gehele bubbelsysteem. Bij deze keuze doet u echt alles zelf. Wat u hiervoor nodig heeft is een redelijk technisch inzicht en u moet durven boren in de kuip. Wanneer u dit heeft kan er met een aantal tips van ons, eigenlijk niets misgaan.

Heeft u nou geen zin om deze voorbereidingen voor uw inbouw hottub allemaal zelf te doen? Wij doen dit ook graag voor u. Bij het ophalen of bezorgen van de kuip zit dan de eventuele isolatie op de kuip, zijn de gaten geboord, de doorvoeren gemonteerd en de bubbelkopjes van het bubbelsysteem zijn geïnstalleerd. Het enige dat u dan nog zelf dient te doen is het aansluiten van de kachel en de eventuele pompen. Dit alles is te bespreken tijdens een gesprek met één van onze adviseurs.

De Nørtub

U kunt kiezien uit een Nørtub kuip wanneer u graag een inbouw hottub wenst. De Nørtub heeft zeven verschillende modellen hierdoor is er altijd een kuip die aan al uw wensen voldoet!

 875,00

Een stijlvolle hottub kuip voor 2 personen. Deze kuip is gemaakt van glasvezelversterkt kunststof en heeft standaard een lichtgrijze kleur.

Meer informatie
 965,00

Een stijlvolle ronde Nørtub kuip 800 liter waarin u plaats kunt nemen met vijf tot zes personen. De kuip is gemaakt van glasvezelversterkt kunststof en heeft standaard een lichtgrijze kleur. In deze kuip kunt u perfect plaats nemen met vijf personen.

Meer informatie
 965,00

Een traditionele Nørtub kuip 1100 liter waar een interne kachel in gemonteerd kan worden. In de hottub kuip is een uitsparing is gemaakt zodat de kachel perfect geplaatst kan worden. De hottub kuip biedt plaats aan vier tot vijf personen.

Meer informatie
 1.050,00

De prachtige Nørtub kuip 1200 liter! Met zijn acht hoeken is deze kuip zeer uniek en opvallend tussen alle ronde kuipen. Hierdoor kunt u ook met meerdere mensen plaats nemen in de kuip namelijk met wel zes tot acht personen.

Meer informatie
 1.625,00

Een grote acht-hoekige hottub kuip met uitstekend zitcomfort. In deze kunststof kuip kunt u plaats nemen met maar liefst acht tot tien personen!

Meer informatie
 1.865,00

Deze Nørtub kuip 1700 liter is zeer uniek binnen ons assortiment. Bij deze kuip is er extra rekening gehouden met het zitcomfort. Dat kunt u zien in de rondingen die terug te vinden zijn in de zitting. Hierdoor staat de zitting naar het lichaam en zit deze hottub uitstekend. De verschillende verhogingen zorgen voor extra zitplekken en extra instapgemak.

Meer informatie
 2.085,00

Dit is de grootste hottub kuip binnen ons assortiment met een achthoekige vorm en is de grote versie van de Nørtub kuip 2300 liter. U kunt hier maar liefst in plaats nemen 12 tot 16 personen.

Meer informatie

Kwaliteit van de Nørtub kuip

De kuipen van de inbouw Nørtub zijn zeer sterk en hebben een levensduur van zeker dertig jaar bij normaal gebruik. Dit komt doordat de kuip vervaardigd is uit zeven lagen glasvezelversterkt kunststof. Doordat dit opgebouwd wordt op deze manier is de kans op scheuren en barsten heel erg klein.

Op de kuipen zijn verschillende beschermingslagen aangebracht zoals de MAXGUARD SW gelcoat, de AME VPRO barrier coat en de ENGUARD topcoat. Deze laatste coating is erg belangrijk als u de kuip de grond in wilt graven. Deze is namelijk aangebracht op de buitenzijde van de kuip en beschermt deze tegen corrosie en schadelijke stoffen die in de grond zitten.

 

hot tub zomer kunststof
inbouw hot tub

Volledige inbouwproject op locatie

Wanneer u een speciale wens heeft, niet handig bent of geen zin hebt om een klus als deze aan te gaan. Kunt u er ook voor kiezen om het gehele idee aan ons over te dragen. Samen zullen wij dan kijken wat uw wensen zijn en op locatie komen kijken wat er mogelijk is. Na dit bezoek kunnen wij voor u een offerte op maat opstellen.

Wanneer u akkoord gaat, zullen wij duidelijk aangeven wat u voor voorbereidingen dient te treffen en gaan wij beginnen met onze eigen voorbereidingen. Op het moment dat wij inzicht hebben in de verwachte productiedatum zullen wij contact met u opnemen zodat we het project in uw tuin kunnen realiseren. U kunt er rekening mee houden dat tijdens deze realisatie zeker twee medewerkers van Welvaere minstens twee dagen in uw tuin bezig zijn om de hot tub op de juiste plek te plaatsen. Maar na deze dagen kunt u heerlijk genieten in uw eigen unieke wellness paradijs bij huis!

Advies

Met ruim zeven jaar ervaring in het bouwen van houtgestookte hottubs zijn wij de perfecte partij om u een passend advies te geven. Hiervoor kunt u het beste met al uw ideeën langs komen in onze showroom op een moment dat u het beste past. Samen kunnen wij dan kijken wat de beste opties voor u zijn.

Bekijk de showroom