Inbouw hottubs

Maatwerk, hoge afwerking

Wanneer u uw ogen sluit ziet u het al helemaal voor u. Achterin de tuin op die speciale plek, staat de houtgestookte inbouw hottub van uw dromen. U weet al precies hoe u het wil, helemaal gemaakt naar uw wensen. Een hoogwaardige hottub kuip met daarin een geïnstalleerd bubbelsysteem, waar al het voorwerk al voor is gedaan. Of u hem volledig zelf in gaat bouwen of dit door Welvaere laat doen, bent u nog niet helemaal over uit.

Alles zelf doen of laten doen?

Bij de inbouw hottubs is vrijwel alles mogelijk. Wij zullen alles doen om deze hottub kuip aan te laten sluiten bij uw persoonlijke wensen. U moet zich bij het aanschaffen van een product als deze wel afvragen of u alles zelf gaat doen of dat wij voorbereidingen voor u treffen.

Wanneer u ervoor kiest om alles zelf te doen, krijgt u van ons alle onderdelen los aangeleverd. Hierbij dient u zelf alle gaten te boren voor de aansluiting van onder andere de kachel en eventuele zandfilterpomp. Wanneer u ervoor kiest om een bubbelsysteem in de kuip van de Ducktub te plaatsen boort u ook hier zelf de gaten voor in de kuip en installeert u zelf het gehele bubbelsysteem. Bij deze keuze doet u echt alles zelf. Wat u hiervoor nodig heeft is een redelijk technisch inzicht en u moet durven boren in de kuip. Wanneer u dit heeft kan er met een aantal tips van ons, eigenlijk niets misgaan.

Heeft u nou geen zin om deze voorbereidingen voor uw inbouw hottub allemaal zelf te doen? Wij doen dit ook graag voor u. Bij het ophalen of bezorgen van de kuip zit dan de eventuele isolatie op de kuip, zijn de gaten geboord, de doorvoeren gemonteerd en de bubbelkopjes van het bubbelsysteem zijn geïnstalleerd. Het enige dat u dan nog zelf dient te doen is het aansluiten van de kachel en de eventuele pompen. Dit alles is te bespreken tijdens een gesprek met één van onze adviseurs.

De Ducktub

U kunt kiezien uit een Ducktub kuip wanneer u graag een inbouw hottub wenst.

Kwaliteit van de Ducktub kuip

De kuipen van de inbouw Ducktub zijn zeer sterk en hebben een levensduur van zeker dertig jaar bij normaal gebruik. Dit komt doordat de kuip vervaardigd is uit meerdere lagen glasvezelversterkt kunststof. Doordat dit opgebouwd wordt op deze manier is de kans op scheuren en barsten heel erg klein.

Op de kuipen zijn verschillende coatinglagen aangebracht om de kuip te beschermen. Deze dienen voor het sterk houden van de kuip, en ook voor het beschermen tegen stoffen uit de grond wanneer u voor een inbouw kiest. 

 

hot tub zomer kunststof
inbouw hot tub

Volledige inbouwproject op locatie

Wanneer u een speciale wens heeft, niet handig bent of geen zin hebt om een klus als deze aan te gaan. Kunt u er ook voor kiezen om het gehele idee aan ons over te dragen. Samen zullen wij dan kijken wat uw wensen zijn en op locatie komen kijken wat er mogelijk is. Na dit bezoek kunnen wij voor u een offerte op maat opstellen.

Wanneer u akkoord gaat, zullen wij duidelijk aangeven wat u voor voorbereidingen dient te treffen en gaan wij beginnen met onze eigen voorbereidingen. Op het moment dat wij inzicht hebben in de verwachte productiedatum zullen wij contact met u opnemen zodat we het project in uw tuin kunnen realiseren. U kunt er rekening mee houden dat tijdens deze realisatie zeker twee medewerkers van Welvaere minstens twee dagen in uw tuin bezig zijn om de hot tub op de juiste plek te plaatsen. Maar na deze dagen kunt u heerlijk genieten in uw eigen unieke wellness paradijs bij huis!

Advies

Met ruim zeven jaar ervaring in het bouwen van houtgestookte hottubs zijn wij de perfecte partij om u een passend advies te geven. Hiervoor kunt u het beste met al uw ideeën langs komen in onze showroom op een moment dat u het beste past. Samen kunnen wij dan kijken wat de beste opties voor u zijn.

Bekijk de showroom

Algemeen formulier