Inbouw hottubs

Wanneer u uw ogen sluit ziet u het al helemaal voor u. Achterin de tuin op die speciale plek, staat de houtgestookte inbouw hottub van uw dromen. U weet al precies hoe u het wil, zelf gemaakt naar uw wensen. Een hoogwaardige hottub kuip en kachel.

De essentiële onderdelen voor een inbouw hottub

Bij Welvaere geven wij u de mogelijkheid om uw eigen droom hottub te maken. Wilt u graag uw hottub in een veranda hebben of inbouwen bij uw zwembad, met de kuipen en kachels van Welvaere heeft u een sterke basis.

Kuipen
De hottub kuipen van Welvaere zijn gemaakt van meerdere lagen glasvezelversterkt kunststof. Dit zorgt ervoor dat de kuip vrijwel onverwoestbaar is en dat lekkages niet voorkomen. De binnenkant van de kuip is afgewerkt met verschillende coatings tegen aanslag van UV-licht, chloor en corrosie.

Daarnaast zijn de kuipen ook een lust voor het oog. Prachtige witte glans met een brede rand waar u op kunt zitten of uw drankje op kwijt kunt. 

 

De Ducktub Kuipen

Vikatub hottub kuip

Ducktub Basic kuip
1100 liter water
€ 675

Ducktub Bjorn kuip
1000 liter water
€ 1045

kuip storntub 1500

Ducktub Bjornstor kuip
1500 liter water
€ 1245

Ducktub Ovalti kuip
800 liter water
€ 1025

bovenaanzicht hottub 1700 liter kuip

Ducktub Oval kuip
1700 liter water
€ 2065

Nortub hottub hjorn kuip

Ducktub Hjorn kuip
1200 liter water
€ 1250

ducktub extern bovenaanzicht

Ducktub Extern kuip
1400 liter water
€ 1595

De kwaliteit van onze hottub kachels voor uw inbouw hottub

Als u heeft besloten welke hottub kuip het beste aansluit bij uw wensen, dan is de volgende stap de hottub kachel. Er zijn twee verschillende soorten hottub kachel: interne en externe hottub kachels. Welvaere heeft 1 kuip waarin een interne kachel kan worden gebouwd.

Een externe kachel staat naast de hottub en is verbonden met de hottub door middel van twee slangen. Door middel van natuurlijke circulatie stroomt het water rond en wordt het opgewarmd. Als de kachel op een niet gebruikelijke plaats of hoogte moet komen dan is het verstandig een circulatiepomp bij uw inbouw hottub aan te schaffen.

De Ducktub Kachels

30 kw interne kachel

Interne kachel 30 kW
€ 450

30 kW kachel extern

Externe kachel 30 kW
€ 495

externe kachel 35 kW

Externe kachel 40 kW
€ 795

Utendor RVS 304
€ 995

Advies

Met ruim zeven jaar ervaring in het bouwen van houtgestookte hottubs zijn wij de perfecte partij om u een passend advies te geven. Hiervoor kunt u het beste met al uw ideeën langs komen in onze showroom op een moment dat u het beste past. Samen kunnen wij dan kijken wat de beste opties voor u zijn.

Bekijk de showroom

Algemeen formulier