Hottub kopen; waar doe je dit?

Vind je het lastig om de juiste hottub te vinden die bij je past? Of weet je niet zo goed waar je dit kunt doen, die hottub kopen? In Nederland zijn verschillende hottub leveranciers te vinden met hottubs in het assortiment in vele soorten en maten. Van kleine varianten tot houtgestookt of elektrisch met of zonder bubbels. De keuze is enorm.

Hoewel deze ruime keuze aan aanbieders en hottubs fijn is, kan het ook lastig zijn. Waar begin je? Een hottub kopen, waar? In dit blog helpen we jou een stap in de richting om te bepalen waar jij je hottub gaat kopen.

welvaere showroom experience center

Ga langs in een showroom

Wanneer je besluit om een hottub te kopen doe je eerst wat onderzoek op internet. Je bekijkt verschillende websites en hottubs en zoekt de informatie op die jij wilt weten.

Maar,  een hottub kopen vanaf een plaatje is lastig, dit doe je niet zo snel. Wil je echt een goed gevoel krijgen bij de hottub die je wilt kopen ga dan langs in de showroom van een leverancier. Dit kan een verkoper zijn die je op internet gevonden hebt, waar je de website al helemaal van gelezen hebt of gewoon een bij je om de hoek.

Wij raden altijd aan om langs te komen in onze showroom om de hottubs te bekijken. Op deze manier kun je volgens ons alleen de beste keuze maken.

Voordelen van een showroom bezoek

  • Je kunt de hottub met eigen ogen zien
  • Professioneel advies
  • Je kunt al je vragen stellen
  • Je ontvangt alle informatie die je nodig hebt
  • Je kunt eventueel een hottub testen
  • Je krijgt een kijkje in het productieproces
  • Je ontvangt een offerte op maat waar je rustig over na kunt denken.
Welvaere hottub productie

Kun je niet wachten tot de hottub in je tuin staat, dan kan een keuze zijn om je hottub te kopen bij een leverancier die een korte levertijd heeft. Veel hottub verkopers hebben direct leverbare hottubs in hun assortiment.

Deze direct leverbare hottubs kun je soms zelfs direct mee naar huis nemen, andere worden dezelfde week bezorgd. De hottubs die dezelfde week nog in je tuin staan zijn vaak standaard en hier kun je geen luxe opties meer aan toe voegen.

Wil je liever een hottub op maat laten maken door luxe accessoires zoals; bubbels, verlichting en een filterpomp toe te voegen, moet je vaak wat langer wachten. Deze levertijden ontvang je bij een bezoek in de showroom van jouw hottub leverancier.

Het grote voordeel van een op maat gemaakte hottub is dat je deze in tegenstelling tot de direct leverbare wel aan kunt passen. Het wachten duurt wat langer, maar is het echt wel waard. Je ontvangt namelijk de hottub van je dromen, die je zelf samengesteld hebt.

Hottub kopen waar ga jij dit doen?

Waar jij uiteindelijk besluit om je hottub te kopen hangt uiteraard af van verschillende factoren. Wanneer je liever niet zoveel geld uit wilt geven kun je een tweedehands hottub kopen op marktplaats. Wanneer je een nieuwe hottub wilt heb je de keuze uit direct leverbaar, zelf samenstellen of maatwerk.

Welke keuze je ook maakt, denk hier rustig over na. Een hottub kopen doe je niet gehaast, dit wordt namelijk de plek waar jij je ontspanning gaat krijgen. Doe dit weloverwogen en bezoek een leverancier of verkooppunt. Koop hem op de plek waar jij je goed bij voelt!

Ook een hottub kopen?

Heb je je droom hottub gevonden op onze website? Wilt u meer weten over de wellness mogelijkheden die Welvaere heeft voor in jouw achtertuin? Kom dan eens langs voor een ontspannen bezoek aan onze showroom in Nijkerk. Onze adviseurs beantwoorden al jouw vragen en helpen je met het maken van de juiste keuze!

Kom bij ons langs!
Ducktub hottub Welvaere
Sanne
22 feb 2020
Geschreven door Sanne
Wellness Expert