Officiële Ducktub Hottub

De Ducktub Intern

De Ducktub Intern is geschikt voor vier tot zes personen en heeft een inhoud van 1400L. Om het zitcomfort te bevorderen zijn de zitvlakken gevormd naar het menselijke lichaam en loopt de rugleuning extra schuin. Hierdoor neemt het lichaam automatisch een aangename en natuurlijke houding aan.

Ergonomische kuip

De kuip van de Ducktub Intern bestaat uit glasvezelversterkte kunststof en verschillende coatings. De coatings zorgen voor een beschermende laag tegen onder andere UV-licht en chloor. Naast de beschermende werking zorgen de coatings ook voor een stijlvolle glans en een glad oppervlak. Hierdoor kan de hottub tevens makkelijk schoon gehouden worden.

De nummer één focus tijdens het ontwerpen van de Ducktubs was het zitcomfort. Dit is terug te vinden in de ronde en aangesloten vorm van de kuipen, waardoor er een prettige en natuurlijke zithouding ontstaat. De rand van de hottub kuip is 10 centimeter breed. De diameter van de buitenkant is 1,8 meter en van de binnenkant 2 meter.

Offerte aanvragen Bekijken in de showroom

Interne kachel

Dankzij de speciale kachel is het mogelijk om de Ducktub in slechts anderhalf uur warm te stoken. De kachel heeft vijf horizontale doorvoerslangen waarmee het water opgewarmd wordt door middel van natuurlijke circulatie. De luchttoevoer kan worden geregeld door middel van de deksel en de rook verlaat de kachel via een twee meter hoge schoorsteenmodule. Om het vuur genoeg zuurstof te geven wordt het hout geplaatst op een klein rooster.

interne kachel ducktub hottub

Aluminium kachel 30 kW

Afwerking

De Ducktub Intern wordt standaard afgewerkt met sparrenhout. Tegen een meerprijs kan er echter gekozen worden voor andere opties zoals thermohout of Red Cedar.

Onbewerkt Sparrenhout

Afkomstig uit de familie der dennen is er een naaldboom genaamd Siberische Spar. Deze bomen kunnen een hoogte bereiken van 30 tot 35 meter en zijn takken zijn dicht en kort.


Duurzaamheidsklasse: 4
Levensduur: 5 tot 10 jaar

douglas hout welvaere hottub
Douglas

Douglas hout komt uit de douglasspar. In Nederland staat het ook wel bekend als Oregon Pine. Voor onze hottubs wordt de roze-bruine kern van de douglasspar gebruikt.


Duurzaamheidsklasse: 3
Levensduur: 10 tot 15 jaar

€245,- meerprijs

Thermohout

Thermohout is hout wat middels een gecontroleerd pyrolyseproces wordt vervaardigd. Tijdens dit proces wordt het hout verhit tot maximaal 180 graden in een zuurstofarme omgeving.


Duurzaamheidsklasse: 2
Levensduur: 15 tot 25 jaar

€345,- meerprijs

Red Cedar

Red Cedar komt uit de kern van de Thuja plicata boom, ook wel de reuzenlevensboom genoemd in Nederland. Het Red Cedar staat bekend om zijn duurzaamheid, zijn geur en prachtige uitstraling.


Duurzaamheidsklasse: 2
Levensduur: 15 tot 25 jaar

€895,- meerprijs

Bodemconstructie

Tijdens de productie wordt de kuip op een speciale bodemconstructie geplaatst. Hierdoor staat de Ducktub Intern stevig op elke ondergrond. Er ontstaat een uitstekende isolator, namelijk luchtisolatie, dankzij de luchtdichte ruimte die zich rondom de kuip vormt. Hierdoor gaat er zo min mogelijk warmte verloren tijdens het stoken en is de hottub ook de volgende dag nog op redelijke temperatuur.

Opties & Accessoires

Luxe

Jetsysteem

€795,-

Bubbelsysteem

€695,-

ledverlichting hottub

LED verlichtling

€245,-

Pompen

Zandfilterpomp

€495,-

UV-filter

€290,-

Elektrische verwarming

€385,-

Handigheidjes

gardena afvoer hottub

Gardena afvoer

€95,-

ducktub extern afvoer

Gardena & kogelkraan

€115,-

hottub isolatie

Isolatie

€350,-

Covers

Trappen en overige accessoires

Aantal liters

Zitplaatsen

Hoogte (in cm)

ca. 100

Breedte (in cm)

200

Lengte (in cm)

200

Breedte zitvlak (in cm)

45

Hoogte rugleuning (in cm)

67

Houtsoort

Standaard sparrenhout

Kachelsterkte

30 kW

Kuipmateriaal

Glasvezelversterkt kunststof

Vraag een offerte aan

Vul het formulier hiernaast in en krijg offerte op maat toegestuurd door onze adviseurs.

Waarom bij Welvaere?

Bezoek inplannen

Kom langs in onze hottub showroom!

Onze adviseurs staan 4 dagen per week voor u klaar om te helpen met het vinden van de perfecte hottub. Ook op zaterdag bent u van harte welkom!

Plan uw bezoek!

Adres:
Stationsweg 167B
3771VG, Barneveld, Gelderland

Openingstijden
Dinsdag, donderdag & vrijdag: 9:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 16:00