Vanaf:  145,00

Bent u opzoek naar goedkope maar uitstekende oplossing voor de afdekking van uw hottub? Deze afdekhoes is de oplossing voor u. De afdekhoes is gemakkelijk over de hottub heen te spannen door het elastische touw waarmee u de hoes kunt strak trekken over de hottub. De hoes beschermt uw hottub tegen vuil als u de hottub niet gebruikt.

Meer informatie
Vanaf:  295,00

Bent u opzoek naar een goede deksel voor uw hottub? Deze polycarbonaat hottub deksel is speciaal ontwikkeld voor de hottubs in ons assortiment. We bieden de deksel aan voor ieder model hottub binnen ons assortiment. De deksel is gemaakt van polycarbonaat en zorgt voor een uitstekende afdekking van iedere hottub. De deksel is doorzichtig waardoor u altijd de inhoud van de hottub kunt bekijken. Daarnaast is de deksel voorzien van een dikke rubberen rand die ervoor zorgt dat de deksel naadloos aansluit op uw hottub.

Meer informatie
Vanaf:  345,00

Met deze mooie robuuste hottub cover kunt u gemakkelijk uw hottub afdekken. Hierdoor komt er minder vuil in het water van de hottub terecht en kunt u het water ook schoner houden.

Meer informatie

Deksels

Bij Welvaere bent u aan het juiste adres als u een kunststof hottub wilt bestellen, maar wist u dat er ook een hottub deksel bestaat? Een goede reden om hier eens naar op zoek te gaan, want u kunt zich natuurlijk wel voorstellen dat een hottub deksel erg gemakkelijk is. U kunt hier direct een van onze hottub deksels bestellen dus neemt u hier de tijd voor om het aanbod te bekijken en uw keuze te maken.

Hottub deksel bestellen

Het bestellen van de hottub deksel gaat eenvoudig en snel. Maar als u van tevoren nog vragen heeft kunt u deze uiteraard aan ons stellen. Wij adviseren u graag! Wanneer u een bestelling heeft geplaatst, zullen wij deze snel in orde maken zodat u de deksel snel kunt gebruiken.