30,00

Tijdens het opwarmen van uw hottub zal er veel verdeling ontstaan van de warmte in het water. Als u het warme en koude water tijdens het stoken wilt vermengen kunt u dit doen met een houten peddel. U kunt hiermee eens in de zoveel tijd roeren door het water van de hottub. Hierdoor mengt het warme water zich met een het koude water en zal uw hottub sneller en geleidelijker op temperatuur zijn.

 15,00

Met deze unieke thermometer met een drijvende badeend kunt u de temperatuur van het water goed in de gaten houden tijdens het stoken.

 60,00

Een mooie houten zijtafel die aan de rand van uw Ducktub geplaatst wordt. Ideaal om drankjes, verlichting of andere spullen op te plaatsen.

 50,00

Tijdens het genieten van uw hottub is een hapje en een drankje natuurlijk heerlijk. Om dit binnen handbereik te hebben raden we u aan een drankenplank aan te schaffen bij uw hottub. Dit is een houten zijtafel aan de buitenkant van de hottub. Hierop kunt u gemakkelijk en snel u eten en drinken neerzetten zonder de hottub te hoeven verlaten.

 95,00

Met Aqua Kristal een biologisch all-in-one product voor wateronderhoud houdt u het water in uw hottub gemakkelijk schoon. Zo kunt u ten alle tijden optimaal ontspannen in helder en schoon water.

Comfort

Trap

 35,00

De algemene hoogte van de hottubs van Welvaere is 107 centimeter hoog. Hierdoor zit u goed onderwater tot aan uw schouders. Dit zorgt er wel voor dat de instap van de hottub vrij hoog wordt. Om gemakkelijk in de hottub te komen hebben wij een hottub trap ontwikkeld. Hierdoor kunt u gemakkelijk en veilig in en uit de hottub stappen.

Comfort

Thermometer

 12,00

Een thermometer is een must have voor in uw tub. Handig om de temperatuur te meten voordat u in uw tub stapt.

 12,50

Genieten van uw hottub kan nog beter! Bij Welvaere zijn vele verschillende soorten aromatherapie te koop. Kies zelf een geur uit, voeg 2 à 3 dopjes toe aan het water van de hottub en geniet van heerlijke frisse natuurlijke geuren.

 5,00

Een handige drijvende chloordispenser die er voor zorgt dat uw chloortabletten met de juiste intensiviteit oplossen in het water.

Comfort

Drankhouder

 49,00

Deze houten drankenhouder is de aanvulling op uw hottub met interne kachel. U hoeft uw hottub niet meer te verlaten voor het pakken van uw drinken.

Comfort

Toned Oil

 27,50

Geef uw hottub een uniek uiterlijk met deze kleurvolle olie.

Comfort

Voetenbad

 130,00

Met behulp van dit stijlvolle voetenbad,die voorzien is van een prachtige RVS spanband, bent u in staat het water in uw hottub langer schoon te houden. Door uw voeten te wassen zorgt u er voor dat er geen vuil van de grond meer in uw hottub terecht komt. Hierdoor bespaart u behoorlijk op het onderhoud […]

 85,00 115,00

Prachtige LED verlichting voor het creëren van een geweldige sfeer in de hottub.

Comfort

Dichte trap

 119,00 675,00

Het hottub trapje helpt u de hottub in te stappen.

Comfort

RVS spanband

 95,00

De RVS spanband zorgt ervoor dat uw barrel sauna stevig wordt en er geen warmte kan ontsnappen tussen de verschillende balken door.

 20,00

Deze olie geeft de het hout van uw hottub een prachtig uiterlijk.

Bubbelsystemen en pompen

Filterglas

 30,00

Filterglas om uw zandfilterpomp mee te verversen.

Showroom

Wilt u graag uw toekomstige hottub in het echt bekijken? Dat kan! Kom 5 dagen per week langs in onze showroom in Midden Nederland. Lees meer ...

Hoe kiest u een hottub?

De juiste hottub kiezen een hele opgave! Wij helpen u graag. Lees meer ...

Zoeken

Informatie

Wilt u graag wat meer informatie over de hottub en hoe deze werkt? Wij bieden informatie over alles. Lees meer ...

Hottub comfort

Om optimaal te kunnen genieten van uw hottub kunt u uw hottub uitbreiden met verschillende accessoires. Deze accessoires kunnen u het gebruiken van uw hottub veel makkelijker maken. Hierbij kunt u denken aan een trapje in de hottub zodat u gemakkelijk in de hottub kunt stappen of een houten peddel waardoor u het water goed kunt mengen. Deze accessoires maken de ervaring in de hottub nog ontspannender. De accessoires zijn in verschillende formaten en kleuren te leveren. De meeste accessoires kunnen ook verstuurd worden zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe luxe.