35,00

Tijdens het opwarmen van uw hottub zal er veel verdeling ontstaan van de warmte in het water. Als u het warme en koude water tijdens het stoken wilt vermengen kunt u dit doen met een houten peddel. U kunt hiermee eens in de zoveel tijd roeren door het water van de hottub. Hierdoor mengt het warme water zich met een het koude water en zal uw hottub sneller en geleidelijker op temperatuur zijn.

Meer informatie
 15,00

Met deze unieke thermometer met een drijvende badeend kunt u de temperatuur van het water goed in de gaten houden tijdens het stoken.

Meer informatie
Vanaf:  60,00

Een mooie houten zijtafel die aan de rand van uw hottub geplaatst wordt. Ideaal om drankjes, verlichting of andere spullen op te plaatsen.

Meer informatie
 95,00

Met Aqua Kristal een biologisch all-in-one product voor wateronderhoud houdt u het water in uw hottub gemakkelijk schoon. Zo kunt u ten alle tijden optimaal ontspannen in helder en schoon water.

Meer informatie
Vanaf:  35,00

De algemene hoogte van de hottubs van Welvaere is 107 centimeter hoog. Hierdoor zit u goed onderwater tot aan uw schouders. Dit zorgt er wel voor dat de instap van de hottub vrij hoog wordt. Om gemakkelijk in de hottub te komen hebben wij een hottub trap ontwikkeld. Hierdoor kunt u gemakkelijk en veilig in en uit de hottub stappen.

Meer informatie
 12,00

Een thermometer is een must have voor in uw tub. Handig om de temperatuur te meten voordat u in uw tub stapt.

Meer informatie
 12,50

Genieten van uw hottub kan nog beter! Bij Welvaere zijn vele verschillende soorten aromatherapie te koop. Kies zelf een geur uit, voeg 2 à 3 dopjes toe aan het water van de hottub en geniet van heerlijke frisse natuurlijke geuren.

Meer informatie
 5,00

Een handige drijvende chloordispenser die er voor zorgt dat uw chloortabletten met de juiste intensiviteit oplossen in het water.

Meer informatie
 27,50

Geef uw hottub een uniek uiterlijk met deze kleurvolle olie.

Meer informatie
 130,00

Met behulp van dit stijlvolle voetenbad,die voorzien is van een prachtige RVS spanband, bent u in staat het water in uw hottub langer schoon te houden. Door uw voeten te wassen zorgt u er voor dat er geen vuil van de grond meer in uw hottub terecht komt. Hierdoor bespaart u behoorlijk op het onderhoud [...]

Meer informatie
 105,00

Prachtige LED verlichting voor het creëren van een geweldige sfeer in de hottub.

Meer informatie
Vanaf:  195,00

Het hottub trapje helpt u de hottub in te stappen.

Meer informatie
 20,00

Deze olie geeft de het hout van uw hottub een prachtig uiterlijk.

Meer informatie
 35,00

Filterglas om uw zandfilterpomp mee te verversen.

Meer informatie
 27,95

Met deze unieke thermometer kunt u de temperatuur van het water goed in de gaten houden tijdens het stoken.

Meer informatie

Showroom

Wilt u graag uw toekomstige hottub in het echt bekijken? Dat kan! Kom 5 dagen per week langs in onze showroom in Midden Nederland. Lees meer ...

Hoe kiest u een hottub?

De juiste hottub kiezen een hele opgave! Wij helpen u graag. Lees meer ...

Zoeken

Informatie

Wilt u graag wat meer informatie over de hottub en hoe deze werkt? Wij bieden informatie over alles. Lees meer ...

Hottub comfort

Om optimaal te kunnen genieten van uw hottub kunt u uw hottub uitbreiden met verschillende accessoires. Deze accessoires kunnen u het gebruiken van uw hottub veel makkelijker maken. Hierbij kunt u denken aan een trapje in de hottub zodat u gemakkelijk in de hottub kunt stappen of een houten peddel waardoor u het water goed kunt mengen. Deze accessoires maken de ervaring in de hottub nog ontspannender. De accessoires zijn in verschillende formaten en kleuren te leveren. De meeste accessoires kunnen ook verstuurd worden zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe luxe.