395,00

Bubbelsysteem voor de hottub voor optimaal genieten.

Meer informatie
 190,00

Wilt u de opwarmtijd van uw hottub verkorten, dan kunt u gebruik maken van een circulatiepomp. Doormiddel van een circulatiepomp wordt namelijk het water sneller gemengd.

Meer informatie
 90,00

Met een dompelpomp kunt u gemakkelijk het water uit uw hottub pompen.

Meer informatie
 185,00

Warm uw hottub op met dit elektrische hottub verwarmingselement! Dit verwarmingselement gaat vanzelf aan als er water doorheen stroomt.

Meer informatie
 35,00

Filterglas om uw zandfilterpomp mee te verversen.

Meer informatie
 15,00

Zand om uw zandfilterpomp mee te verversen.

Meer informatie
 189,00

Houdt het water in uw hottub goed schoon met deze UV filter.

Meer informatie
 495,00

Een waterjet systeem met 8 kopjes.

Meer informatie
 295,00

Met een zandfilterpomp kunt u eenvoudig uw hottub water filteren. Door het systeem hoeft u uw hottub water maar één keer per drie tot vijf maanden ververst te worden. Het water in uw hottub wordt automatisch gefilterd door een laag zand, waardoor vuil tegen gehouden wordt.

Meer informatie

Showroom

Wilt u graag uw toekomstige hottub in het echt bekijken? Dat kan! Kom 5 dagen per week langs in onze showroom in Midden Nederland. Lees meer ...

Hottub zelfbouw

Een hottub zelfbouwen is een uitdagend en leuk project. Bij het bouwen van een hottub komen wel wat belangrijke zaken kijken. Lees meer ...

Water onderhoud

Het water in uw hottub moet uiteraard goed hygiënisch blijven. Wij geven u hiervoor graag de opties. Lees meer ...

Zoeken

Informatie

Wilt u graag wat meer informatie over de hottub en hoe deze werkt? Wij bieden informatie over alles. Lees meer ...

Contact

Telefoon: (+31) (0)342 712032
E-mail: info@welvaere.nl

Adres
Stationsweg 167B
Barneveld, 3771 VG
The Netherlands

Bubbelsystemen en pompen

U kunt uw hottub naar op verschillende manieren uitbreiden naar het ultieme wellness item. U kunt bijvoorbeeld nog een bubbelsysteem in uw hottub plaatsen. Met een bubbelsysteem kunt u met één druk op de knop de bubbels aanzetten en kunt u genieten van uw hottub met luxe bubbels. De bubbelsystemen van Welvaere zijn makkelijk aan te sluiten en zeer gebruiksvriendelijk. Ook kunt u een circulatie pomp aanschaffen. Dit apparaat zorgt dat het water constant in beweging blijft. Hierdoor wordt het warme water gemengd met het wat koudere water en is de temperatuur van het water overal hetzelfde. Dit kan vooral zeer handig zijn als uw hottub een grote inhoud heeft.