Hoera! Welvaere bestaat deze maand 7,5 jaar ?

De hele maand november is het feest bij Welvaere. Wij bestaan in november namelijk precies 7,5 jaar! Genoeg reden om een klein feestje te vieren!

Even terug in de tijd

Al in 2008 ontstond het idee om een bedrijfje zoals Welvaere op te richten. In 2011 werd het idee werkelijkheid en ontstond er een bedrijfje met de naam EasyBubbels. EasyBubbels werd al snel groter, zelfs één van de grootste bedrijven voor bubbelbaden.

In het begin werd er met een klein team mannen gewerkt die allen eenzelfde hobby, visie en passie hadden. Na de eerste jaren zijn er meerdere producten bij gekomen zoals houtgestookte hottubs en sauna’s. Ook zijn er in de jaren weer producten verdwenen uit het assortiment. Zo verkopen we op dit moment geen jacuzzi’s en bubbelbaden meer.

De focus veranderde. Op dat moment zijn wij dan ook onder de naam Welvaere gaan werken, met een nieuwe website en een gezellig vast jong team. Dit team veranderd, wordt groter en helaas gaan er ook collega’s weg. De collega’s die hier weg gaan komen nog regelmatig terug om een kop koffie of een biertje te drinken en horen nog steeds bij de Welvaere familie!

Traktatie

Iedereen die jarig is trakteert, dus wij ook. En hoe, in de hele maand november kun je bij een offerte in de showroom een leuke, passende en zeer aantrekkelijke korting krijgen wat je veel geld scheelt!

Daarnaast houden wij als jong team ook zeker van een feestje, daarom organiseren wij 23, 24 en 25 november een feestweekend! Tijdens dit weekend zal er een extra cadeautje voor je klaar staan bij aankoop van een hottub of sauna. Ook zijn wij dan een keer op zondag open, zorgen voor een lekkere kop koffie en willen je dit weekend graag helpen!

Toekomst

Wij vinden het allemaal nog veel te leuk bij Welvaere en gaan zeker door om ervoor te zorgen dat jij thuis heerlijk kan ontspannen. Naast Nederland ook in België, Duitsland en wie weet nog wel meer landen!

Dat doen wij zeker niet alleen, dat doen we samen met jullie. Door een geweldige klantenkring die ons feedback geeft waar wij weer mee verder kunnen groeien. Met een grote passie innoveren wij continu de beste wellnessproducten uit Nederland!

Kom je dit samen met ons vieren?

Wil jij het feest met ons mee vieren? De hele maand november zijn wij geopend van dinsdag tot en met zaterdag. In onze showroom staan mijn collega’s voor je klaar om je te helpen de beste ontspanning aan huis te vinden. Hopelijk tot snel!

Ontvang Exclusieve Tips voor Ontspannend Buitenleven
Schrijf je vandaag in voor onze nieuwsbrief!
INSCHRIJVEN
close-link

Kom langs in ons Experience center!

Bekijk 20+ modellen hottubs en sauna’s in ons experience center, 4 dagen per week. Ook op zaterdag!
Plan uw bezoek in
close-link
Click Me