Hier staan wij voor

De garanties van Welvaere

Quality. Time. Outdoors. Dat is iets wat je vind bij Welvaere. Producten kopen zoals een hottub of buitensauna doe je namelijk niet iedere dag en we begrijpen helemaal dat je hier goed over na wilt denken. En dat je dit bij een bedrijf doet waar jij je fijn bij voelt en die je goed helpen. Daarom hier de garanties van Welvaere voor jou op een rijtje.

Hottub productie

Quality.

Kwaliteit is iets wat wij ontzettend belangrijk vinden. Daarom produceren en ontwerpen wij hottubs, sauna’s, buitenkook producten en veel meer met een hoge kwaliteit. Eigen productie lijnen, kwaliteitscontroles, onderdeel zijn van een fabriek voor hottubkuipen en een Research en Development afdeling zijn daar belangrijke onderdelen van.

 • Uit ruim 300 reviews een 4,6/5.0 op Trustpilot
 • Altijd bezig met innoveren en de beste producten voor jou ontwerpen
 • Ontworpen met gebruiksgemak als uitgangspunt
 • Producten waar je jaren plezier van hebt
 • Dedicated service afdeling om mogelijke problemen op te lossen

Wij planten bomen als jij een hottub of sauna koopt

Al meer dan 5 jaar planten wij bomen wanneer we een hottub en of sauna verkopen. Dit doen we in samenwerking met Trees For All. In al die jaren hebben we al zoveel bomen geplant dankzij jullie dat we in maart 2022 ons eigen bedrijfsbos in Drenthe mochten planten. Uiteraard gaan we door met het planten van bomen om zo iets terug de doen voor de natuur. 

Meer lezen
hottub jennie

Time

Wij garanderen dat wij de tijd nemen voor jou als klant. Wanneer je ons belt, mailt, langskomt of iets besteld. In onze verschillende Experience Centers staan ervaren adviseurs voor je klaar. En dat niet alleen wij hebben een team van 60+ medewerkers die al sinds 2011 bezig zijn met het maken van producten die jou dat fijne moment met het gezin, partner of ontspanning bieden. 

Bij Welvaere vind je geen massaproductie maar ieder product wordt met de hand gemaakt naar jouw wensen. Nemen we de tijd om een passend moment voor levering in te plannen of voor het opbouwen van de sauna en worden de hottubs gratis thuis bezorgd en geïnstalleerd.

 • Een team van 40+ mensen staat sinds 2011 voor je klaar
 • 3 jaar garantie op al onze producten
 • Gratis levering (bij hottubs) door onze eigen experts
 • Gespecialiseerde sauna opbouw service door heel Nederland & Belgie
 • 5 dagen per week bereikbaar voor jouw vragen

Iedere keer als ik zelf met mijn vrouw en kinderen in de Ducktub zit dan denk: “Hier werken wij iedere dag voor, dat onze klanten zelf ‘s avonds heerlijk ontspannen in de hottub kunnen zitten.

Welvaere team werkplaats Elbert
Elbert
Timmerman van onze Tønsauna's

Outdoors

Genieten in de buitenlucht. Dat is niet alleen ontzettend gezond, maar ook waar wij het met meeste plezier in hebben. Al onze producten sluiten hierbij aan en zijn in principe bedoelt om in of mee te ontspannen in de buitenlucht. Zie je jezelf bijvoorbeeld al zitten aan een gedekte tafel met vrienden terwijl je heerlijk eten maakt op de houtgestookte BBQ en daarna met z’n allen de hottub in duikt? Wij wel en dat zijn momenten waar wij ontzettend gelukkig van worden. Jij ook! dat garanderen we! 

 • Hoogwaardige producten voor een moment uit de dagelijkse sleur
 • Alles voor ontspanning en een boel gezelligheid
 • Grote Experience tuinen bij onze Experience Centers zo ervaar je de producten buiten