Heeft u een vraag over Welvaere of onze service? Wij hebben de meeste gestelde vragen hieronder op een rijtje gezet zodat u snel antwoord kan vinden op uw vraag.

Algemeen

Kan ik jullie producten ergens bekijken?

Ja! Welvaere heeft een showroom waar u onze producten kunt bekijken onder het genot van een kopje koffie of thee. Wij zijn vijf dagen per week geopend, ook op zaterdag! Voor de actuele informatie kunt u op de showroom pagina kijken.

Kunt u niet langskomen tijdens onze openingstijden? Neem dan contact op om een afspraak te maken buiten onze openingstijden!

Hoe worden jullie producten bezorgd?

Wij vinden het belangrijk dat de producten bij iedereen thuis kunnen komen. Daarom bezorgen wij alle producten persoonlijk op het door u aangegeven adres. Onze bezorger rijdt dagelijks het hele land door om mensen blij te maken met onze producten! U wordt van te voren op de hoogte gebracht wanneer uw aankoop wordt geleverd.

Wat zijn de verzendkosten?

Voor hottubs en sauna’s hebben wij een speciale bezorgservice. Wij rekenen €1,- euro per kilometer tot uw stoep. Wij hanteren daarbij een starttarief van €25,-. Hiermee zijn wij de goedkoopste manier om uw aankoop bij u thuis te krijgen. Alle kleine producten worden met GLS verzonden.

Kan ik mijn aankoop ook op komen halen?

Dat kan! Al onze producten worden door ons zelf geproduceerd in de werkplaats naast de showroom. Op dit adres kunt u dus ook langs komen om uw aankoop op te halen. Voor meer informatie kunt u het beste even bellen met onze adviseurs.

Hottub

Hoelang duurt het voordat mijn hottub warm is?

Dit verschilt per hottub. De kleinere hottubs zijn opgewarmd van 5 tot 38 graden in 1.5 uur. Bij de middelmaat wordt dit 2.5 uur en bij de grootste (2300L) wordt dit 3.5 uur. Dit is ook nog afhankelijk van welke kachel u neemt bij uw hottub.

Kan het water in de hottub te warm worden?

Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen voorkeur voor de temperatuur van het water. De advies temperatuur is 38 graden. De temperatuur is makkelijk te regelen in kachel. De maximale temperatuur van onze hottubs is 50 graden.

Zit er garantie op jullie hottubs?

Wij vertrouwen in de kwaliteit van de onze producten. Uiteraard bestaat de hottub uit verschillende onderdelen en hierop zijn ook verschillende garantie’s van toepassing.

Half jaar garantie

  • Houtwerk, bij aantoonbaar en tijdig onderhoud;

Één jaar garantie

  • Kachel, bij netjes gebruik en niet bij gevallen van droogstoken;
  • Elektrische installaties door ons gemonteerd (bubbels, zandfilterpomp etc.)
  • Accessoires bij netjes gebruik, waaronder covers e.d;

Twee jaar garantie

  • De hottub kuip bij behoorlijk gebruik. Exclusief krassen en oneffenheden;
  • De bodemconstructie;
  • Montage van een complete hottub;
  • Slangen exclusief smelten hiervan.

Wat is de levertijd van de hottubs?

Wij timmeren onze hottubs zelf en het proces tussen bestelling en levering verschilt per hottub. Als uw hottub klaar is, dan nemen wij telefonisch contact op voor de bezorging of het afhalen.

Waar bestaat een zelfbouwpakket uit?

Een zelfbouwpakket van Welvaere bestaat standaard uit een kuip, kachel, kacheldeksel en kachelpijpen. Mocht u aansluitmateriaal erbij willen of andere dergelijke producten, dan kunt u dit bij het bestellen aangeven.

Kan ik ook een hottub huren?

Ja, dit kan. Wij verhuren hottub aanhangers.

Bekijken

Sauna’s

Heeft Welvaere een gratis levering voor de sauna's?

Ja! Bij de aanschaf van een complete barrelsauna wordt de sauna gratis geleverd en zelfs gemonteerd. Schaft u een zelfbouwpakket aan, dan worden er kosten in rekening gebracht voor het bezorgen.

Wat houdt een zelfbouwpakket in?

Bij de aanschaf van een zelfbouwpakket krijgt u alle onderdelen om zelf een sauna te bouwen. Hierbij kunt u denken aan het benodigde hout, maar ook de schroeven, spijkers en bitjes voor het in elkaar zetten van de sauna. Oftewel u krijgt alles om een sauna te bouwen, behalve het gereedschap.

Welk gereedschap heb ik nodig voor het bouwen van een sauna?

Schaft u een zelfbouwpakket aan, dan heeft u een aantal dingen nodig. Wij adviseren in ieder geval een boormachine, boortjes, bitjes, een schroevendraaier set, hamer, twee sleutels maat 19 en eventueel een decoupeerzaag klaar te hebben liggen.

Verhuur

Hoelang is een weekend huren bij Welvaere?

Welvaere is op zondag en maandag gesloten. Als u een hottub of sauna een weekend wilt huren kunt u hem op zaterdag ophalen en op dinsdag terugbrengen. Hiermee betaald u niet voor de maandag en krijgt u deze dag van ons helemaal gratis.

Hoelang duurt het opwarmen van een hottub?

Dit is voor een groot deel afhankelijk van welke hottub u bij ons huurt en wat de temperatuur van het water is wat u gebruikt. Gaat u voor een kleine variant, dan kan dit één tot anderhalf uur duren. Kiest u voor de grootste variant, dan moet u denken aan twee tot drie uur. Vraag bij het ophalen of brengen aan onze medewerkers de optimale manier om te stoken.

Hoelang duurt het opwarmen van een sauna?

Onze sauna’s zijn te verwarmen tot een comfortabele temperatuur binnen 20 minuten.

Staan de normale hottubs op aanhangers?

Nee, alleen de mobiele hottub aanhanger is een aanhanger. Wij leveren de hottubs wel achter op een aanhanger maar deze worden ter plekke van de aanhanger getild.

Waar haal ik mijn gehuurde product op?

Onze vestiging is in Barneveld op de Stationsweg 167B en hier kunt u dan ook uw gehuurde product ophalen.

Hoelaat dien ik mijn gehuurde product op te halen en/of terug te brengen?

Op de startdatum en einddatum van uw verhuur dient u op die dag het product op te halen of terug te brengen voor 17:00 en op zaterdagen en woensdagen voor 16:00.

Ik kan het niet op komen halen, kunnen jullie het brengen en ophalen?

Jazeker, wij kunnen gehuurde producten ook brengen en ophalen. Hiervoor worden uiteraard wel kosten in rekening gebracht. Deze bedragen één euro per kilometer met een starttarief van €25,-. Woont u bijvoorbeeld 40 kilometer van onze vestiging vandaan, dan is dit twee keer 40 kilometer oftewel 80 kilometer. Voor deze 80 kilometer wordt één euro per kilometer gerekend wat uitkomt op €80,-. Dit plus ons starttarief komt dan tezamen op €105,-.

Waarvoor moet er borg betaald worden?

Wij zijn erg zuinig op onze verhuur producten. Wij willen graag dat onze producten in een goede staat terug komen, zodat ze weer verder verhuurd kunnen worden.

Moet het verhuurde product schoon worden ingeleverd?

Ja, alle producten moeten in dezelfde staat terug keren als toen ze weg gingen. Is dit niet het geval dan wordt het verrekend met de borg!

Wanneer krijg ik mijn borg terug?

Als het verhuurproduct door ons is terug ontvangen gaan wij het product eerst controleren op eventuele gebreken. Als alles helemaal in orde is krijgt u de gehele borg teruggestort op uw rekening binnen 10 werkdagen.

Wat hebben wij nodig van u bij het huren van een van onze producten?

Bij het ophalen of brengen van het gehuurde product wordt er samen met één van onze medewerkers een huurovereenkomst opgesteld en getekend. Hierop staat wat u huurt en wat hiervan de kosten zijn. Daarnaast hebben wij een kopie van uw legitimatiebewijs nodig. Mocht u het product niet zelf komen ophalen of neemt iemand anders het product in ontvangst, dan zullen wij zowel van u als de andere persoon een kopie nodig hebben van het legitimatiebewijs.

Showroom

Wilt u graag uw toekomstige hottub in het echt bekijken? Dat kan! Kom 5 dagen per week langs in onze showroom in Midden Nederland. Lees meer ...

Contact

Telefoon: (+31) (0)342 712032
E-mail: info@welvaere.nl

Adres
Stationsweg 167B
Barneveld, 3771 VG
The Netherlands

Zoeken