Heeft u een vraag over Welvaere of onze service? Wij hebben de meeste gestelde vragen hieronder op een rijtje gezet zodat u snel antwoord kan vinden op uw vraag.

Algemeen

Kan ik jullie producten ergens bekijken?

Ja! Welvaere heeft een showroom waar u onze producten kunt bekijken onder het genot van een kopje koffie of thee. Wij zijn vijf dagen per week geopend, ook op zaterdag! Voor de actuele informatie kunt u op de showroom pagina kijken.

Kunt u niet langskomen tijdens onze openingstijden? Neem dan contact op om een afspraak te maken buiten onze openingstijden!

Hoe worden jullie producten bezorgd?

Wij vinden het belangrijk dat de producten bij iedereen thuis kunnen komen. Daarom bezorgen wij alle producten persoonlijk op het door u aangegeven adres. Onze bezorger rijdt dagelijks het hele land door om mensen blij te maken met onze producten! U wordt van te voren op de hoogte gebracht wanneer uw aankoop wordt geleverd.

Wat zijn de verzendkosten?

Voor hottubs en sauna’s hebben wij een speciale bezorgservice. Wij rekenen €1,- euro per kilometer tot uw stoep. Wij hanteren daarbij een starttarief van €25,-. Hiermee zijn wij de goedkoopste manier om uw aankoop bij u thuis te krijgen. Alle kleine producten worden met GLS verzonden.

Kan ik mijn aankoop ook op komen halen?

Dat kan! Al onze producten worden door ons zelf geproduceerd in de werkplaats naast de showroom. Op dit adres kunt u dus ook langs komen om uw aankoop op te halen. Voor meer informatie kunt u het beste even bellen met onze adviseurs.

Hottub

Hoelang duurt het voordat mijn hottub warm is?

Dit verschilt per hottub. De kleinere hottubs zijn opgewarmd van 5 tot 38 graden in 1.5 uur. Bij de middelmaat wordt dit 2.5 uur en bij de grootste (2300L) wordt dit 3.5 uur. Dit is ook nog afhankelijk van welke kachel u neemt bij uw hottub.

Kan het water in de hottub te warm worden?

Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen voorkeur voor de temperatuur van het water. De advies temperatuur is 38 graden. De temperatuur is makkelijk te regelen in kachel. De maximale temperatuur van onze hottubs is 50 graden.

Zit er garantie op jullie hottubs?

Wij vertrouwen in de kwaliteit van de onze producten. Uiteraard bestaat de hottub uit verschillende onderdelen en hierop zijn ook verschillende garantie’s van toepassing.

Half jaar garantie

  • Houtwerk, bij aantoonbaar en tijdig onderhoud;

Één jaar garantie

  • Kachel, bij netjes gebruik en niet bij gevallen van droogstoken;
  • Elektrische installaties door ons gemonteerd (bubbels, zandfilterpomp etc.)
  • Accessoires bij netjes gebruik, waaronder covers e.d;

Twee jaar garantie

  • De hottub kuip bij behoorlijk gebruik. Exclusief krassen en oneffenheden;
  • De bodemconstructie;
  • Montage van een complete hottub;
  • Slangen exclusief smelten hiervan.

Wat is de levertijd van de hottubs?

Wij timmeren onze hottubs zelf en het proces tussen bestelling en levering verschilt per hottub. Als uw hottub klaar is, dan nemen wij telefonisch contact op voor de bezorging of het afhalen.

Waar bestaat een zelfbouwpakket uit?

Een zelfbouwpakket van Welvaere bestaat standaard uit een kuip, kachel, kacheldeksel en kachelpijpen. Mocht u aansluitmateriaal erbij willen of andere dergelijke producten, dan kunt u dit bij het bestellen aangeven.

Kan ik ook een hottub huren?

Ja, dit kan. Wij verhuren hottub aanhangers.

Bekijken

Sauna’s

Heeft Welvaere een gratis levering voor de sauna's?

Ja! Bij de aanschaf van een complete barrelsauna wordt de sauna gratis geleverd en zelfs gemonteerd. Schaft u een zelfbouwpakket aan, dan worden er kosten in rekening gebracht voor het bezorgen.

Wat houdt een zelfbouwpakket in?

Bij de aanschaf van een zelfbouwpakket krijgt u alle onderdelen om zelf een sauna te bouwen. Hierbij kunt u denken aan het benodigde hout, maar ook de schroeven, spijkers en bitjes voor het in elkaar zetten van de sauna. Oftewel u krijgt alles om een sauna te bouwen, behalve het gereedschap.

Welk gereedschap heb ik nodig voor het bouwen van een sauna?

Schaft u een zelfbouwpakket aan, dan heeft u een aantal dingen nodig. Wij adviseren in ieder geval een boormachine, boortjes, bitjes, een schroevendraaier set, hamer, twee sleutels maat 19 en eventueel een decoupeerzaag klaar te hebben liggen.

Showroom

Wilt u graag uw toekomstige hottub in het echt bekijken? Dat kan! Kom 4 dagen per week langs in onze showroom in Midden Nederland. Lees meer ...

Contact

Telefoon: (+31) (0)342 712032
E-mail: info@welvaere.nl

Adres
Stationsweg 167B
Barneveld, 3771 VG
The Netherlands

Zoeken