Kwaliteit, langdurig gebruik, klantvriendelijkheid, dat is altijd het streven van Welvaere. Welvaere verkoopt houtgestookte hottubs en barrel sauna’s. Vandaag de dag is Welvaere een toonaangevend bedrijf binnen de wellness branche in Nederland en groeiend op België, Duitsland en Frankrijk.

Klant is koning, dat is één van de kernwaarde die bij ons hoog in het vaandel staat. Wij willen iedere klant in Nederland dezelfde geweldige ervaring bieden en daar hebben wij uw hulp bij nodig. We zijn opzoek naar dealers om de consument door het gehele land de authentieke hottubs en barrel sauna’s van Welvaere aan te bieden.

Welvaere is overtuigd van het belang van dealers. Zij vormen een belangrijke schakel naar de consument. Bij de dealer krijgt de consument dichtbij huis professioneel advies en kan de consument de producten bekijken. Momenteel heeft Welvaere één vestiging in Barneveld. Hier hebben we een grote hottub/barrel sauna showroom en deskundige adviseurs die onze bezoekers graag verder helpen met de zoektocht naar een perfecte hottub. Dealers gaan een grote rol spelen in het aanbieden van de Easy Hottubs, Ducktubs en barrel sauna’s door heel Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. De producten kunnen bij de dealer worden tentoongesteld, samen met vele accessoires en folders met informatie voor de consument.

Wij werken graag samen met professionele dealers, die kwaliteit en deskundigheid hoog in het vaandel hebben. Bent u geïnteresseerd in dealer worden bij Welvaere? Neem dan vandaag nog contact op! Bel met ons op 0342-712032 of stuur een email naar info@welvaere.nl. Wij zoeken dealers in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Wij horen graag van u.

Contact

Telefoon: (+31) (0)342 712032
E-mail: info@welvaere.nl

Adres
Stationsweg 167B
Barneveld, 3771 VG
The Netherlands