De mobiele hottub: haal de ultieme Scandinavische ontspanning nu op!

Je bent moe, hebt zin om even volledig te ontspannen maar hiervoor niet naar een overvol wellness resort te gaan. Helaas heb je niet de luxe van een hottub of jacuzzi in je eigen achtertuin. Daar hebben wij de mobiele hottub voor! Speciaal voor iedereen die een feestje geeft, een familieweekend heeft of gewoon even wil relaxen. Een mooie hottub op aanhanger.

De mobiele hottub

De mobiele hottub van Welvaere is een grote hottub gemonteerd op een aanhanger. Hierdoor kan de hot tub overal worden geplaatst waar u maar wenst. Met een regulier rijbewijs en een auto met trekhaak kan de hottub bij ons opgehaald worden en rijdt u een weekendje ontspannen tegemoet, een heerlijk vooruitzicht!

Hoe installeer je de mobiele hottub?

Wanneer je op de locatie bent aangekomen waar je de hottub gaat gebruiken moet je deze installeren. Dit is niet moeilijk, maar het is wel belangrijk dat het goed gebeurt. Om het gewicht van het water te kunnen dragen is het belangrijk dat de vier steunpoten goed worden uitgedraaid. De druk moet van de banden af zijn, maar de poten mogen de aanhanger niet omhoog liften.

Vervolgens kun je de mobiele hottub verder installeren. De kachelbuis ligt in een van de kleppen aan de zijkant of de achterkant, deze kun je gemakkelijk op de kachel bevestigen en je kunt de hottub vullen. Wel even goed controleren of de stop erin zit. De kachel kan pas aangestoken worden nadat de hottub volledig gevuld is. Na twee uurtjes stoken kun je er al in!

Geniet!

De mobiele hottub is voorzien van een trap aan de achterzijde en een grote zijtafel waar je genoeg drankjes en ander lekkers op kwijt kunt. Dus nodig een groep vrienden uit, want je kunt er zeker met acht personen in genieten. Heb je een leuke avond gehad en wil je de volgende dag nog een keer genieten in de tub? Dat kan, de hottub is zeer goed geïsoleerd wat ervoor zorgt dat je hem de volgende dag maar met enkele houtblokken hoeft te verwarmen. Een heerlijk weekend!

Kun je er geen genoeg van krijgen?

Is het weekend in de mobiele hottub zo goed bevallen dat je deze nog eens wilt huren? Dat kan! Wij hebben er drie staan, die ieder weekend gehuurd kunnen worden. Reserveren gaat heel makkelijk via onze website en doordat wij in het midden van Nederland zitten, duurt het niet lang voordat je bij ons bent!

Naast een mobiele hottub hebben wij ook twee mobiele sauna’s tot onze beschikking die je ook kunt huren. Met beide aanhangers ga je echt een wellness weekend, week of zelfs langer tegemoet! Je huurt al een hottub voor €125,00 in het weekend!

Ja! Ik wil een mobiele hottub huren!
Ontvang Exclusieve Tips voor Ontspannend Buitenleven
Schrijf je vandaag in voor onze nieuwsbrief!
INSCHRIJVEN
close-link

Kom langs in ons Experience center!

Bekijk 20+ modellen hottubs en sauna’s in ons experience center, 4 dagen per week. Ook op zaterdag!
Plan uw bezoek in
close-link
Click Me