De buitensauna bouwpakketten zijn geheel voorbereid. U ontvangt een zogeheten prefab bouwpakket van de sauna.  Alle materialen en onderdelen zijn geheel op maat voor u gemaakt. Doordat het pakket gereed voor gebruik is, is de sauna zeer gemakkelijk te installeren. Alle planken zijn op maat en met de duidelijke handleiding zet u de sauna in 1 á 2 dagen in elkaar.

Uiteraard is het handig dat u enig technische kennis heeft, of dat u gewoon handig bent. Ook raden wij aan om de sauna niet alleen te bouwen maar altijd samen met iemand. Dit scheelt niet alleen tijd, maar is ook gemakkelijker zo kunt u elkaar altijd helpen.

Meer informatie

Bouwpakket Tønsauna 220
Vanaf €3295,-

Een momentje voor jezelf creëer je gemakkelijk met dit bouwpakket van de Tønsauna 220. De sauna zet u doordat het een prefab bouwpakket is gemakkelijk in elkaar. Aan het einde van de dag zet je de kachel aan of u stookt deze op. U komt na de klusdag heerlijk tot rust door de warmte die als een warme deken om u heen valt.

Meer informatie

Bouwpakket Tønsauna 250
Vanaf €3595,-

De Tønsauna 250 biedt u de ontspanning waar u naar op zoek bent en is een blikvanger in uw achtertuin. Deze meest verkochte sauna van Welvaere kunt u gemakkelijk bouwen met het bouwpakket. Wij hebben alles voor u voorbereid zodat u snel kunt ontspannen in uw eigen sauna, na een dag klussen heeft u dat zeker verdient!

Meer informatie

Bouwpakket Tønsauna 280
Vanaf €3895,-

Een goede dag de handen uit de mouwen steken en u bouwt deze mooie Tønsauna 280 geheel zelf op. Deze sauna heeft de ideale lengte voor als u graag languit in de sauna wilt liggen. Sluit uw ogen en geniet van de warmte, u vergeet even alles om u heen en kunt in alle rust opladen voor de dagen die nog komen.

Meer informatie

Bouwpakket Tønsauna 330
Vanaf €4395,-

Een avondje ontspannen in de Tønsauna 330 is al snel geslaagd. Geniet van de heerlijke warmte, een opgieting en een knapperend vuurtje op de achtergrond. Dit is toch de perfecte setting als u wel wat ontspanning kunt gebruiken, dichtbij huis. Hoe leuk is het dan dat je deze sauna zelf hebt gebouwd?

Meer informatie

Bouwpakket Tønsauna 330 met veranda
Vanaf €4495,-

Deze Tønsauna 330 heeft een zeer knusse uitstraling door de veranda aan de voorzijde. Deze sauna met extra binnenruimte bouwt u gemakkelijk met het speciale bouwpakket, dit bouwpakket is gereed voor gebruik en dus gemakkelijk te installeren. Op de veranda kunt u heerlijk afkoelen na een saunasessie, maar ook even uitrusten tijdens het bouwen van de sauna.

Meer informatie

Bouwpakket Tønsauna 400
Vanaf €5195,-

De ruimste barrelsauna van Welvaere is de Tønsauna 400. Uitgebreid met een ruime saunaruimte, kleedruimte en veranda aan de voorzijde. Een sauna die alle comfort biedt die u zich maar kan wensen. Het bouwen van deze sauna neemt door zijn grootte wel wat meer tijd in beslag. Maar hoe fijn is het, als u daarna heerlijk uit kunt rusten in uw eigen gebouwde sauna?

Meer informatie

Bouwpakket Pûntsauna
Vanaf €5145,-

Een unieke sauna, dat is de Pûntsauna. Door zijn paraboolvormige dak heeft de sauna hetzelfde effect als een barrelsauna. De Pûntsauna is in zijn geheel wat ruimer opgezet waardoor er binnenin ook meer ruimte is. Met het prefab bouwpakket van Welvaere heeft u deze zeer unieke sauna straks misschien wel in uw eigen achtertuin staan. Zelf gebouwd en ontspanning om de hoek, wie wil dat nou niet?!

Meer informatie
Vikasauna zelfbouw

Bouwpakket Vikasauna
Vanaf €1995,-

Heerlijk ontspannen in je eigen sauna. Perfect voor de kleinere tuin of het kleinere budget. De Vikasauna is er speciaal voor jou. Een bijzonder fijne sauna met een totale lengte van 1 meter 60. Deze sauna kunt u zeer gemakkelijk zelf bouwen en wordt geleverd als volledig pakket!

Meer informatie

Open this in UX Builder to add and edit content

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

Gesloten
09:00 - 17:00
Op afspraak
09:00 - 17:00
09:00 - 17:00
09:00 - 16:00
Gesloten

Informatie

Bent u op zoek naar meer informatie over onze buitensauna’s? Wij geven u graag alle benodigde informatie. Lees hier meer….

Zelfbouw

Wilt u liever uw buitensauna zelfbouwen? Met Welvaere is dat mogelijk! Wij hebben uitgebreide informatie pagina's over alle benodigdheden. Lees hier mee...

Zoeken