Huum Hive 9 kW elektrisch
€835,-

Het ontwerp van de Hive is, zoals de naam al doet vermoeden, geïnspireerd op een bijenkorf. Door zijn omvang is deze kachel perfect voor grotere sauna’s. De bijzondere gerolde stenen zorgen voor een extra luxe uitstraling.

Meer informatie

Huum Hive Wood 13 kW
€825,-

Deze houtgestookte kachel staat voor het zuivere Scandinavische design van Huum. Het is een prachtig traditioneel design die in elke sauna een blikvanger zal zijn. De unieke ronde stenen geven de kachel een extra luxe uitstraling. Het vuur dat zichtbaar is door het glazen deurtje brengt extra sfeer in de sauna.

Meer informatie

Harvia kachel m2
€365,-

Deze stijlvolle houtgestookte kachel is perfect voor uw barrel sauna. De kachel heeft een kracht van 16,5 kW en warmt uw barrel sauna op in een korte tijd.

Meer informatie


Harvia kachel VEGA 8kW

€275,-

De Harvia kachel Vega is de uitstekende keuze voor iedere barrel sauna. Met de kracht van 8kW is uw sauna zeer snel op een aangename temperatuur.

Meer informatie

Open this in UX Builder to add and edit content

Zelfbouw

Wilt u liever uw buitensauna zelfbouwen? Met Welvaere is dat mogelijk! Wij hebben uitgebreide informatie pagina's over alle benodigdheden. Lees hier mee...

Barrel sauna Kachels

Iedere barrel sauna moet natuurlijk opgewarmd worden door een goede kachel. Bij Welvaere hebben we verschillende kachels voor uw barrel sauna. U heeft een ruime keuze uit elektrische en houtgestookte kachels. Het monteren van een sauna kachel in uw barrel sauna is zeer eenvoudig. Een elektrische kachel heeft u snel en gemakkelijk op zijn plaats en het ontspannen kan direct beginnen. Een houtgestookte kachel heeft een schoorsteen die gemonteerd wordt door het dak. Bij iedere sauna kachel zit een uitgebreide gebruikershandleiding. Met deze kachels zit u er altijd warm bij!

Harvia kachels

Harvia is al tientallen jaren een groot merk op het gebied van sauna kachels. Over de hele wereld worden sauna’s opgewarmd door de kachels van Harvia. De producten van Harvia zijn dan ook van uitstekende kwaliteit, zeer gebruiksvriendelijk en hebben daarnaast ook een stijlvol ontwerp. Iedere kachel van Harvia heeft zijn eigen unieke elementen. Bij Welvaere hebben we een selectie gemaakt van de beste kachels van Harvia. Bij de kachels staan een uitgebreide beschrijving en meerdere afbeeldingen om u een goed beeld te geven van de sauna kachel. U bestelt de kachel gemakkelijk en snel online en deze wordt bij u thuis bezorgd als u dat wilt!

Huum kachels

Het merk Huum komt oorspronkelijk uit Estland en is uitgegroeid tot internationale producent van saunakachels. In het ontwerp van hun kachels komt inspiratie uit Scandinavische natuur naar voren. Huum produceert exclusieve kachels met een elegante uitstraling en een grote capaciteit voor stenen. In onze showroom kunt u de Huum Kachels kachel in het echt bekijken. Onze gespecialiseerde adviseurs kunnen u uiteraard helpen met het maken van de juiste keuze.