From:  365,00

Deze stijlvolle houtgestookte kachel is perfect voor uw barrel sauna. De kachel heeft een kracht van 16,5 kW en warmt uw barrel sauna op in een korte tijd.

Meer informatie
From:  275,00

De Harvia kachel Vega is de uitstekende keuze voor iedere barrel sauna. Met de kracht van 8kW is uw sauna zeer snel op een aangename temperatuur.

Meer informatie

Showroom

Wilt u graag onze barrel sauna's in persoon komen bekijken? Dat is mogelijk! Onze showroom, in het midden van Nederland, is vijf dagen in de week geopend. Lees hier meer…

Zelfbouw

Wilt u liever uw buitensauna zelfbouwen? Met Welvaere is dat mogelijk! Wij hebben uitgebreide informatie pagina's over alle benodigdheden. Lees hier mee...

Barrel sauna Kachels

Iedere barrel sauna moet natuurlijk opgewarmd worden door een goede kachel. Bij Welvaere hebben we verschillende kachels voor uw barrel sauna. U heeft een ruime keuze uit elektrische en houtgestookte kachels. Het monteren van een sauna kachel in uw barrel sauna is zeer eenvoudig. Een elektrische kachel heeft u snel en gemakkelijk op zijn plaats en het ontspannen kan direct beginnen. Een houtgestookte kachel heeft een schoorsteen die gemonteerd wordt door het dak. Bij iedere sauna kachel zit een uitgebreide gebruikershandleiding. Met deze kachels zit u er altijd warm bij!

Harvia kachels

Alle kachels uit ons assortiment zijn van het Finse merk Harvia. Harvia is al tientallen jaren de marktleider op het gebied van sauna kachels. Over de hele wereld worden sauna’s opgewarmd door de kachels van Harvia. De producten van Harvia zijn dan ook van uitstekende kwaliteit, zeer gebruiksvriendelijk en hebben daarnaast ook een stijlvol ontwerp. Iedere kachel van Harvia heeft zijn eigen unieke elementen. Bij Welvaere hebben we een selectie gemaakt van de beste kachels van Harvia. Bij iedere kachel staat een uitgebreide beschrijving en meerdere afbeeldingen om u een goed beeld te geven van de sauna kachel. U bestelt de kachel gemakkelijk en snel online en deze wordt bij u thuis bezorgd als u dat graag wilt!