Bouwpakket Vikasauna

De Vikasauna is een mooie sauna voor in iedere achtertuin. Zelfs als je niet zoveel ruimte hebt om een sauna te plaatsen en dit toch graag wenst. De banken van de sauna zijn geplaatst op twee verschillende hoogtes, hierdoor wordt de saunaruimte zo optimaal mogelijk gebruikt en kun je hier met maar liefst vier personen tegelijk in ontspannen.

Gebruik

Als u de Vikasauna volledig heeft opgebouwd dan kan het ontspannen echt beginnen. Wij raden u aan om eerst een warme douche te nemen voordat u de sauna instapt. Hierdoor bent u direct goed opgewarmd en schoon als u de sauna in gaat. U kunt zelf bepalen wat de temperatuur in de sauna is door middel van de kachel. Deze temperatuur zal variëren tussen de 50 en 100 graden Celsius. De gemiddelde sauna sessie duurt ongeveer 15 minuten. Daarna wordt er een pauze genomen van ook ongeveer 15 minuten. In deze tijd kunt u even afkoelen in bijvoorbeeld een dompelbad of onder een koude douche.

Offerte aanvragen Bekijken in de showroom

Sauna kachel

De Vikasauna wordt verwarmd door de Elektrische Harvia BC35 kachel, ook wel de Harvia VEGA compact genoemd. Deze kachel heeft een kracht van 3,5 kW. Deze kracht is genoeg om de kleine saunaruimte snel op te warmen.

Harvia Vega compact (3,5kW)
8 kW – 25 minuten

Montage

Het monteren van deze barrelsauna is zeer eenvoudig. U krijgt de sauna geleverd als een compleet pakket met alles erop en eraan. Hoe u de sauna kunt monteren is beschreven in de bijgeleverde handleiding. Wij raden aan om de sauna wel met twee personen te bouwen.

Opties

Bij deze barrel sauna kunt u zelf kiezen uit welke houtsoort de balken van de barrel sauna zijn vervaardigd. U heeft de keuze uit sparrenhout en thermohout. Daarnaast kunt u de barrel sauna in de olie zetten. De olie zorgt voor een extra beschermlaag en voor een unieke kleur als rood of groen. Een neutrale kleur is uiteraard ook mogelijk.

Ook is uw barrel sauna nog uit te breiden met enkele accessoires. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een starterspack, een watertank, etc.

Voor deze bouwcombinatie heeft u enig technisch inzicht nodig.

Houtsoort

Standaard worden onze barrel sauna’s geleverd in 42 mm dik Sparrenhout. U kunt ervoor kiezen om uw barrel sauna volledig in Thermohout te laten leveren. Thermohout heeft een hogere duurzaamheidsklasse en gaat langer mee.

Sparrenhout
Thermohout

€750,-

Daksingels

Bij het samenstellen van uw sauna kunt u kiezen uit de volgende daksingels

Zwart
Grijs
Bruin
Groen
Rood

Accessoires

Startersset

€145,-

Bestel de Vikasauna

Vul het formulier hiernaast in en bestel deze Vikasauna direct! Na de bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Het is niet mogelijk om andere accessoires of opties aan de Vikasauna toe te voegen. 

Waarom bij Welvaere?

Bezoek inplannen
[wpforms id=”17973″]

Kom langs in onze sauna showroom!

Onze adviseurs staan 4 dagen per week voor u klaar om te helpen met het vinden van de perfecte hottub. Ook op zaterdag bent u van harte welkom!

Plan uw bezoek

Adres:
Stationsweg 167B
3771VG, Barneveld, Gelderland

Openingstijden
Dinsdag, donderdag & vrijdag: 9:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 16:00