Bouwpakket Tønsauna 400

Met dit bouwpakket voor de Pûntsauna kunt u zeer gemakkelijk uw eigen sauna in elkaar zetten. Het monteren van de sauna is zeer eenvoudig. U krijgt de sauna geleverd als compleet pakket. Dat is inclusief schroeven, boutjes etc. De montage is stap voor stap beschreven in de handleiding die u krijgt geleverd bij deze barrel sauna. Hierdoor is het zeer eenvoudig om de sauna te monteren. Dit zal ongeveer één dag in beslag nemen. Wij raden wel aan dit met z’n tweetjes te doen omdat de sauna te groot is voor iemand alleen. Ook is enig technisch inzicht handig bij het in elkaar zetten van de Punt sauna.

Gebruik

Als u de puntsauna volledig heeft opgebouwd dan kan het ontspannen echt beginnen. Wij raden u aan om eerst een warme douche te nemen voordat u de sauna instapt. Hierdoor bent u direct goed opgewarmd en schoon als u de sauna in gaat. U kunt zelf bepalen wat de temperatuur in de sauna is door middel van de kachel. Deze temperatuur zal variëren tussen de 50 en 100 graden Celsius. De gemiddelde sauna sessie duurt ongeveer 15 minuten. Daarna wordt er een pauze genomen van ook ongeveer 15 minuten. In deze tijd kunt u even afkoelen in bijvoorbeeld een dompelbad of onder een koude douche.

Offerte aanvragen Bekijken in de showroom
Fiking sauna buitensauna
Fiking sauna buitensauna
Fiking sauna buitensauna
Fiking sauna buitensauna

Sauna kachel

Bij deze Pûntsauna zit standaard de Harvia Vega kachel. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om ook voor een andere kachel te kiezen van de merken Harvia of Huum. Het monteren van een kachel in deze borrelsauna is zeer eenvoudig. 

Huum kachels

Het merk Huum komt oorspronkelijk uit Estland en is snel uitgegroeid tot een internationale producent van hoogwaardige sauna kachels. Huum produceert exclusieve ‘design’ kachels met een elegante uitstraling en een grote capaciteit voor stenen. Wij bieden een elektrische en houtgestookte Huum kachel aan.

Harvia kachels

Harvia is al tientallen jaren een groot merk op het gebied van sauna kachels. Over de hele wereld worden sauna’s opgewarmd door de kachels van Harvia. De producten van Harvia zijn dan ook van uitstekende kwaliteit, zeer gebruiksvriendelijk en hebben daarnaast ook een stijlvol ontwerp. Iedere kachel van Harvia heeft zijn eigen unieke elementen.

Elektrische saunakachels

Harvia Vega
8 kW 

Harvia Cilindro
9 kW  – €395,-

Huum Hive 
9 kW – €1745,-

Houtgestookte saunakachels

Harvia M2
16,5 kW  – €495,-

Huum Hive Wood
13 kW – €1065,-

Montage

U krijgt de barrel sauna als compact pakket geleverd van 400 bij 120 bij 120 centimeter! Het monteren van dit barrel sauna bouwpakket zal ongeveer een dag in beslag nemen. De montage is zeer duidelijk en staat uitgebreid beschreven in de handleiding. De handleiding loopt stap door stap door de montage van de barrel sauna heen. Als u heeft gekozen voor een houtgestookte kachel dan moet er ook een schoorsteen door het dak van de barrel sauna gemonteerd worden. Dit proces staat ook uitgebreid beschreven in de bijgeleverde handleiding.

Fiking sauna buitensauna
Fiking sauna buitensauna

Opties

U kunt deze sauna nog uitbreiden met een aantal extra opties zoals een andere houtsoort, andere deur of raampjes in de sauna.

Standaard wordt deze sauna geleverd als bouwpakket in sparrenhout met een Harvia VEGA kachel, glazen deur, zwarte daksingels, ventilatierooster en decoratie arches.

Voor deze bouwcombinatie heeft u enig technisch inzicht nodig.

Houtsoort

Standaard worden onze barrel sauna’s geleverd in 42 mm dik Sparrenhout. U kunt ervoor kiezen om uw barrel sauna volledig in Thermohout te laten leveren. Thermohout heeft een hogere duurzaamheidsklasse en gaat langer mee.

Sparrenhout
Thermohout

€1250,-

Daksingels

Bij het samenstellen van uw sauna kunt u kiezen uit de volgende daksingels

Zwart
Grijs
Bruin
Groen
Rood

Opties & Accessoires

Elzen vloer

€185,-

Houten deur met klein glas

€185,-

Houten deur met lang glas

€215,-

Twee hoekhoekige ramen

€195,-

Twee ronde ramen

€225,-

Startersset

€145,-

Sauna verlichting

€100,-

Rugsteunen

€165,-

Schoorsteen met geïntegreerde watertank

€385,-

Watertank 40L

€265,-

Vraag een offerte aan

Vul het formulier hiernaast in en krijg offerte op maat toegestuurd door onze adviseurs.

Waarom bij Welvaere?

Bezoek inplannen
[wpforms id=”17487″]

Kom langs in onze sauna showroom!

Onze adviseurs staan 4 dagen per week voor u klaar om te helpen met het vinden van de perfecte hottub. Ook op zaterdag bent u van harte welkom!

Plan uw bezoek

Adres:
Stationsweg 167B
3771VG, Barneveld, Gelderland

Openingstijden
Dinsdag, donderdag & vrijdag: 9:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 16:00