Houtgestookt of elektrisch

Buitensauna verwarmen

De buitensauna is van origine een Scandinavisch product. Ideaal om in de ontzettend koude en donkere wintermaanden even helemaal op te warmen en te ontspannen. In Zweden, Noorwegen, Finland is de sauna niet meer weg te denken in de tuin. In de rest van Europa komen ook in steeds meer tuinen een buitensauna te staan.

Heerlijk genieten in een warme Tønsauna, alle zorgen van de dag even volledig achter je laten. Met het geluid van een knisperend vuurtje op de achtergrond. Dat vuurtje, dat maakt van een buitensauna zo’n bijzondere beleving en ervaring. Maar, wil je liever geen vuur? Een elektrische saunakachel brengt de temperatuur binnen in de sauna ook tot een ongekende hoogte. Beide opties zijn heerlijk!

Wellnesstuin Welvaere barrelsauna

De buitensauna

Wellness en ontspanning in haar puurste vorm vind je terug in onze buitensauna’s. De tijdloze, authentieke Tønsauna’s geven je de mogelijkheid om iedere dag te ontspannen. Kalmte en spanning verdwijnen uit je lijf en je laadt weer volledig op voor de volgende dag. Onze maatwerk sauna’s zijn ontworpen om jaren mee te gaan.

Sauna's bekijken
Kunststof hottub bubbels

De Ducktub hottub

Intens genieten in de buitenlucht? Onze houtgestookte Ducktubs zijn gemaakt om het hele gezin te laten ontspannen. Leun achterover, strek je benen en geniet van heerlijk warm dampend water. Zo creëer je momenten om nooit te vergeten.

Badderen, frisse buitenlucht en wellness doen je goed, dat beloven we! Met een hottub van Welvaere ben je verzekerd van comfort, eenvoud een een meesterlijke opwarmtijd. Wij maken iedere Ducktub volledig naar wens.

Hottubs bekijken