Informatie over saunakachels

Sauna kachels

Bij Welvaere verkopen wij kachels van HUUM en Harvia. Harvia is al meer dan zestig jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van sauna kachels. HUUM is een merk dat oorspronkelijk uit Estland komt en is uitgegroeid tot internationale producent van saunakachels. In het ontwerp van hun kachels komt inspiratie uit Scandinavische natuur naar voren. De kachels die Harvia en HUUM aanbieden staan voor een zeer goede kwaliteit, lange levensduur, stijlvol design en een heerlijke beleving.

Onze sauna's bekijken?

Elektrische kachels

Bij Welvaere kun je jouw sauna bestellen met een elektrische kachel. Wanneer je optimaal gebruik wilt maken van deze kachel, dan heb je krachtstroom nodig. In ons assortiment hebben wij drie soorten elektrische kachels. De Harvia VEGA, de Harvia Cilindro en de HUUM HIVE Electric.

Elektrische sauna kachel

De sauna opwarmen met een echt vuurtje heeft toch wel mijn voorkeur. De geur, warmte en het geluid dat je hoort zorgen ervoor dat je extra geniet!

Welvaere team marketing Jorrit
Jorrit
Marketing manager bij Welvaere

Houtgestookte kachels

Wil je echt optimaal genieten in jouw buitensauna? Upgrade jouw sauna met een houtgestookte kachel. Met een van onze houtgestookte kachels is jouw sauna zeer snel op een heerlijk warme temperatuur. Dat is niet alleen het voordeel van een houtgestookte kachel. Zo’n kachel geeft namelijk ook de echte knus sfeertje tijdens het sauna gebruik en geeft extra ontspanning door de geur van brandend hout en het knapperen hiervan.

Tonsauna experience center Welvaere