Hoe kies je een buitensauna

Hoe zoek je een buitensauna uit?

Een barrelsauna uitzoeken is niet niks. Er zijn tig mogelijkheden, opties en modellen. Waar moet je dan allemaal rekening mee houden? Een sauna uitzoeken is helemaal niet moeilijk als je maar weet wat je wel en niet wilt. Op deze pagina vind je alle informatie die jou helpen bij het uitzoeken van een buitensauna.

Denk hierbij aan de kosten, meer informatie over de kachels, welke afmeting en hoe een sauna werkt. Speel onze buitensauna en kom er heel gemakkelijk achter welk model het beste bij jou past!

Buitensauna bestellen bij Welvaere

Sauna ontspannen

De buitensauna

Wellness en ontspanning in haar puurste vorm vind je terug in onze buitensauna’s. De tijdloze, authentieke Tønsauna’s geven je de mogelijkheid om iedere dag te ontspannen. Kalmte en spanning verdwijnen uit je lijf en je laadt weer volledig op voor de volgende dag. Onze maatwerk sauna’s zijn ontworpen om jaren mee te gaan.

buitensauna's bekijken
Ducktub luks

De Ducktub hottub

Intens genieten in de buitenlucht? Onze houtgestookte Ducktubs zijn gemaakt om het hele gezin te laten ontspannen. Leun achterover, strek je benen en geniet van heerlijk warm dampend water. Zo creëer je momenten om nooit te vergeten.

Badderen, frisse buitenlucht en wellness doen je goed, dat beloven we! Met een hottub van Welvaere ben je verzekerd van comfort, eenvoud een een meesterlijke opwarmtijd. Wij maken iedere Ducktub volledig naar wens.

Hottubs bekijken