Buitensauna levering of opbouw

Wij bouwen de sauna op in jouw tuin!

Wanneer je bij Welvaere een Tønsauna aanschaft, dan heb je de keuze om deze volledig door Welvaere te laten bouwen in jouw eigen achtertuin. Je kunt er ook voor kiezen om de sauna helemaal zelf te bouwen. Je kiest bij ons dus voor de manier die jij het fijnste vindt!

Het voordeel van de sauna door Welvaere te laten bouwen is dat jij er vrijwel niets voor hoeft te doen. Bij de zelfbouw sauna kun je zelf aan de slag.

sauna met panorama raam

De buitensauna

Wellness en ontspanning in haar puurste vorm vind je terug in onze buitensauna’s. De tijdloze, authentieke Tønsauna’s geven je de mogelijkheid om iedere dag te ontspannen. Kalmte en spanning verdwijnen uit je lijf en je laadt weer volledig op voor de volgende dag. Onze sauna’s zijn ontworpen om jaren mee te gaan.

Sauna's bekijken
Gezinsvriendelijke hottub

De Ducktub hottub

Intens genieten in de buitenlucht? Onze houtgestookte Ducktubs zijn gemaakt om het hele gezin te laten ontspannen. Leun achterover, strek je benen en geniet van heerlijk warm dampend water. Zo creëer je momenten om nooit te vergeten.

Badderen, frisse buitenlucht en wellness doen je goed, dat beloven we! Met een hottub van Welvaere ben je verzekerd van comfort, eenvoud een een meesterlijke opwarmtijd. Wij maken iedere Ducktub volledig naar wens.

Hottubs bekijken