Wanneer u een complete barrel sauna bij Welvaere aanschaft, dan nemen wij de volledige levering en montage voor onze rekening. Dit betekend dat u alleen de plek waar de sauna komt te staan gereed moet maken voordat wij komen bouwen. Dit is alles wat u hoeft te doen, tijdens het bouwen kunt u gewoon aan het werk gaan en als u thuis komt, kunt u heerlijk ontspannen de sauna in!

Één dag werk

Wanneer het saunapakket bij ons binnenkomt, zal een van onze adviseurs contact met u opnemen. Samen zullen jullie dan een geschikt moment uitkiezen wanneer de sauna geplaatst gaat worden. De timmermannen die de sauna komen plaatsen zijn altijd met z’n tweeën wat betekend dat de sauna ook binnen een dag gereed zal zijn. Hele bijzondere sauna’s zullen wat langer duren voordat deze opgebouwd zijn maar dat zult u dan ook op tijd van ons horen.

Vakkundige plaatsing en montage

De geschoolde timmermannen van Welvaere hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en monteren de sauna ter plekke in uw achtertuin. Door de ervaring in het bouwen aan sauna’s die onze timmermannen hebben zal een kleine aanpassing, doorgegeven bij de bestelling ook gemakkelijk verwerkt kunnen worden.

De sauna komt in een groot pakket bij u in de achtertuin. Doordat alle onderdelen los zijn is dit ook geen probleem in een kleinere achtertuin. Doordat alle onderdelen van de sauna los uw tuin ingebracht kunnen worden is er weinig ruimte nodig om het huis. Pas als de sauna opgebouwd wordt, zal deze de volledige plek in beslag nemen.

Verder lezen