Levering Complete sauna

Bij de aanschaf van een groot product, zoals een barrelsauna worden vaak hoge kosten in rekening gebracht voor de levering van dit product. Wij van Welvaere berekenen voor het leveren van een complete barrelsauna geen extra kosten. Wij hebben er voor gekozen dit te doen omdat wij u een stukje extra service willen bieden. Deze gratis bezorging geld alleen binnen Nederland en betekend dat er dus geen extra kosten bijkomen wanneer u een complete buitensauna bij ons aanschaft, mits u in het buitenland woont, want dan betaald u bezorgkosten vanaf de grens. Naast de kosten zitten er nog een aantal andere voordelen aan deze gratis levering, namelijk;

Geen risico

Wij nemen het risico op ons betreffende het vervoer, dit wordt door onze persoonlijke chauffeur gedaan;

Geen kraan

U hoeft geen kraan of andere dingen te regelen om de sauna op de plek van bestemming te krijgen;

Geen risico

U hoeft de deur zelf niet uit, wij komen naar u toe.

Bij een complete sauna hoeft u zich ook niet druk te maken over de opbouw van de sauna, dit zit namelijk ook bij de prijs inbegrepen. Hier leest u op de pagina montage meer over.

Zelfbouwsauna laten bezorgen

Bij aanschaf van een complete sauna komen wij die op onze kosten leveren en opbouwen. Het is logisch dat u de opbouw van een zelfbouwsauna voor uw eigen rekening neemt. Qua bezorging heeft u bij ons de keuze. Wij kunnen de sauna door onze chauffeur laten bezorgen. Het voordeel hiervan is dat u zich niet druk hoeft te maken om uw sauna, met ons eigen bezorgteam kunnen wij namelijk een uitstekende kwaliteit van de levering verzekeren. Voor deze levering brengen wij wel kosten in rekening, namelijk één euro per kilometer met een starttarief van €25,- vanaf onze vestiging naar de plaats van bestemming. U betaalt bij ons alleen voor de heenreis woont u dus bijvoorbeeld vijftig kilometer van onze vestiging vandaan, dan zullen de kosten op vijfenzeventig euro uitkomen voor het bezorgen van uw zelfbouw pakket.

Zelfbouwsauna ophalen

Als u een zelfbouwpakket bij Welvaere besteld krijgt u altijd de mogelijkheid om het pakket zelf op te komen halen. Als uw pakket bij ons binnenkomt zal een van onze adviseurs u hiervan op de hoogte brengen en kunt u op een zelf gekozen moment de sauna op komen halen. Wel is het belangrijk dat u een goede aanhanger meeneemt waar het pakket door ons opgeladen kan worden. Wel is het belangrijk dat enige schade tijdens het vervoer dan voor uw eigen rekening komen.

Accessoires besteld via de website

Wanneer u een accessoire besteld op onze website dan heeft u de keuze om te kiezen voor onze Welvaere bezorgservice, verzending door GLS en afhalen in onze showroom. U kunt uit deze drie verschillende opties kiezen tijden het bestelproces. Hier staan dan ook de eventuele kosten bij die extra in rekening worden gebracht.

Bij de aanschaf van een barrelsauna bij Welvaere is het handig om na te denken over de levering van het product. Koopt u een complete sauna dan wordt deze volledig gratis geleverd en gemonteerd op onze kosten. Woont u in het buitenland? Dan betaald u de bezorgkosten vanaf de grens. Hierbij rekenen wij een starttarief van € 25,- en € 1,- per gereden kilometer. Schaft u een zelfbouwsauna aan, dan kunt u kiezen voor levering door ons, of deze zelf bij ons op te halen.

Informatie

Showroom

Wilt u graag onze barrel sauna's in persoon komen bekijken? Dat is mogelijk! Onze showroom, in het midden van Nederland, is vier dagen in de week geopend. Lees hier meer…

Onderhoud

Onze sauna's zijn van uiterst degelijk materiaal. Toch is het belangrijk om uw sauna goed te blijven onderhouden. Lees meer ...

Gebruik

Hoe maakt u optimaal gebruik van uw barrel sauna? Wij zetten het voor u op een rijtje. Lees meer ...

Verder lezen