De Vikasauna

De Vikasauna is een mooie sauna voor in iedere achtertuin. Zelfs als je niet zoveel ruimte hebt om een sauna te plaatsen en dit toch graag wenst. De banken van de sauna zijn geplaatst op twee verschillende hoogtes, hierdoor wordt de saunaruimte zo optimaal mogelijk gebruikt en kun je hier met maar liefst vier personen tegelijk in ontspannen.

Gebruik

Voordat u gebruik gaat maken van de sauna is het verstandig om een warme douche te nemen en u goed af te drogen. Hierdoor kunt u direct schoon en voorverwarmd gaan genieten van uw sauna sessie. De temperatuur in de sauna kan variëren van 50 tot 100 graden Celsius. U kunt uw voorkeur regelen door middel van de kachel. Tijdens uw sauna bezoek is het prettig om een handdoek mee te hebben. Voor de optimale werking van de sauna kunt u het beste niet langer dan 15 minuten in de sauna blijven. Hierna kunt u even afkoelen in de buitenlucht door een koude douche of een dompelbad. Na 15 minuten kunt u weer opnieuw ontspannen in de sauna.

Offerte aanvragen Bekijken in de showroom

Sauna kachel

De Vikasauna wordt verwarmd door de Elektrische Harvia BC35 kachel, ook wel de Harvia VEGA compact genoemd. Deze kachel heeft een kracht van 3,5 kW. Deze kracht is genoeg om de kleine saunaruimte snel op te warmen.

Harvia is het merk voor saunakachels. Door zijn jarenlange ervaring in het produceren van saunakachels heeft u met een Harvia kachel zeker een kwaliteitskachel in uw sauna hangen. Door de stenen die op de kachel liggen kunt u ook water op de kachel gieten wat ervoor zorgt dat er een hoger vochtgehalte in de sauna komt.

Harvia BC35 (elektrisch)
3,5 kW

Levering en montage

De bezorging en levering van uw complete barrelsauna wordt kosteloos voor u geregeld. Samen met de adviseurs wordt een geschikt moment afgesproken wanneer onze timmermannen bij u komen om de sauna te leveren en te monteren. Wanneer u in het buitenland woont dan zijn de gereden kilometers in Nederland gratis. U hoeft pas te betalen vanaf de grens. Hierbij rekenen wij een starttarief van €25,- en €1,- per gereden kilometer.

Opties

U kunt deze barrel sauna personaliseren met enkele opties. Zo kunt u bepalen of de barrel sauna gemaakt wordt van sparhout of thermohout.Daarnaast kunt u zelf een kleur en/of patroon kiezen voor de daksingels.

Wilt u uw sauna nog uitbreiden met enkele accessoires? Dat kan! U kunt kiezen uit bijvoorbeeld een opgiet emmer of een watertank.

Standaard wordt de barrel sauna geleverd in sparrenhout met een Harvia VEGA kachel, glazendeur, zwarte daksingels, ventilatierooster en RVS spanbanden.

Houtsoort

Standaard worden onze barrel sauna’s geleverd in 42 mm dik Sparrenhout. U kunt ervoor kiezen om uw barrel sauna volledig in Thermohout te laten leveren. Thermohout heeft een hogere duurzaamheidsklasse en gaat langer mee.

Sparrenhout
Thermohout

€750,-

Daksingels

Bij het samenstellen van uw sauna kunt u kiezen uit de volgende daksingels

Zwart
Grijs
Bruin
Groen
Rood

Accessoires

Startersset

€145,-

Bestel de Vikasauna

Vul het formulier hiernaast in en bestel deze Vikasauna direct! Na de bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Het is niet mogelijk om andere accessoires of opties aan de Vikasauna toe te voegen. 

Waarom bij Welvaere?

Bezoek inplannen

Stap 1 van 2

50%

Kom langs in onze sauna showroom!

Onze adviseurs staan 4 dagen per week voor u klaar om te helpen met het vinden van de perfecte hottub. Ook op zaterdag bent u van harte welkom!

Plan uw bezoek

Adres:
Stationsweg 167B
3771VG, Barneveld, Gelderland

Openingstijden
Dinsdag, donderdag & vrijdag: 9:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 16:00