Tønsauna 330

Bent u opzoek naar een luxe barrel sauna met alles wat u nodig heeft? Deze barrel sauna is alles wat u nodig heeft. Uniek aan deze sauna is de kleedruimte die voor de sauna zit. Direct als u de sauna binnentreedt komt u in een kleine ruimte met een bankje aan beide zijde van de sauna. Hierin kunt u zich gemakkelijk omkleden of voorbereiden op de saunasessie door een voetenbad te nemen. De sauna heeft twee ruime banken aan beide kanten met daartussen een kachel van het merk Harvia.  Met een kachel van Harvia bent u verzekerd van korte opwarmtijden en pure ontspanning in uw barrel sauna. Voor extra veiligheid is er nog een balk gemonteerd om de kachel heen om aanraking te voorkomen. De diameter van de sauna is 205 centimeter en de diepte is 330 centimeter. De eerste ruimte is 86 centimeter diep en het sauna deel is 191 cm.

Gebruik

Een barrel sauna koopt u natuurlijk voor de optimale ontspanning. Een warme douche en daarna goed afdrogen zorgt voor de beste barrel sauna ervaring. Hierdoor bent u helemaal schoon als u de sauna ingaat. Met de kachel kunt u zelf bepalen hoe warm u de sauna wilt hebben. Dit kan variëren tussen de 50 en 100 graden Celsius. Tijdens het sauna bezoek is het prettig om een handdoek mee te nemen. Voor de optimale sauna ervaring kunt u het beste ongeveer 15 minuten in de sauna plaats nemen. Hierna kunt u even een pauze nemen van ook ongeveer 15 minuten. In deze tijd kunt u even afkoelen met bijvoorbeeld een dompelbad of met een koude douche.

Offerte aanvragen Bekijken in de showroom

Sauna kachel

Bij Welvaere willen wij iedere klant zoveel mogelijk zelf de keuze geven over hoe ze hun sauna inrichten. Daarom geven we u de mogelijkheid uit twee hoge kwaliteits- Harvia kachels, een elektrische en een houtgestookte.

Het elektrische model is de Harvia kachel VEGA. Met deze kachel is uw sauna opgewarmd in ongeveer 25 minuten. Dit komt door de kracht van 8 kW van deze kachel. Aan de zijkant zitten twee draaiknoppen waarmee u zelf de temperatuur van de sauna kunt bepalen. Deze kachel heeft als voordeel dat de maten zeer compact zijn. Hierdoor houdt u extra ruimte over in de barrel sauna om te genieten.

Als u kiest voor de houtgestookte kachel krijgt u een Harvia M2 kachel. De houtgestookte kachel heeft een glazen deur en zal ook veel meer de echte sauna sfeer weergeven. Het licht van het vuur kan gemakkelijk door de deur van de kachel komen en een gezellige sfeer geven in de sauna zelf. Het opwarmen gaat gelijkmatig en met een efficiënte luchtcirculatie. De kracht van 16,5 kW zorgt ervoor dat de sauna binnen 15 tot 20 minuten op temperatuur is. Het stoken in de kachel is gemakkelijk en zeer gebruiksvriendelijk.

Harvia Vega (elektrisch)
8 kW – 25 minuten

Harvia M2 (houtgestookt)
8 kW – €495,-

Huum Hive 9 kW (elektrisch)
16,5 kW – €1745,-

Huum Hive Wood
13 kW – €1065,-

Levering en montage

De bezorging en levering van uw complete barrelsauna wordt kosteloos voor u geregeld. Samen met de adviseurs wordt een geschikt moment afgesproken wanneer onze timmermannen bij u komen om de sauna te leveren en te monteren. Wanneer u in het buitenland woont dan zijn de gereden kilometers in Nederland gratis. U hoeft pas te betalen vanaf de grens. Hierbij rekenen wij een starttarief van €25,- en €1,- per gereden kilometer.

Opties

Uw barrel sauna helemaal maken naar eigen wens? Bij Welvaere kan het allemaal. Voor de houtsoort heeft u de keuze uit sparrenhout of thermohout. Deze houtsoort kunt u zelfs nog in de olie zetten. Dit geeft het hout een extra beschermlaag en zorgt voor een kleur als antraciet. De daksingels zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Als extra kunt u ook nog enkele accessoires bestellen bij uw barrel sauna. Hierbij kunt u denk aan bijvoorbeeld een opgietemmer of een watertank. Deze accessoires kunt u bestellen onder het kopje accessoires.

Standaard wordt de barrel sauna geleverd in sparrenhout met een Harvia VEGA kachel, glazendeur, zwarte daksingels, ventilatierooster en RVS spanbanden.

Houtsoort

Standaard worden onze barrel sauna’s geleverd in 42 mm dik Sparrenhout. U kunt ervoor kiezen om uw barrel sauna volledig in Thermohout te laten leveren. Thermohout heeft een hogere duurzaamheidsklasse en gaat langer mee.

Sparrenhout
Thermohout

€1250,-

Diameter

De standaard diameter van onze barrel sauna’s is 205 centimeter. Mocht u nu meer ruimte in de barrel sauna willen dan kunt u ervoor kiezen om deze diameter uit te breiden naar 230 centimeter.

Diameter 205 cm
Diameter 220 cm

€850,-

Daksingels

Bij het samenstellen van uw sauna kunt u kiezen uit de volgende daksingels

Zwart
Grijs
Bruin
Groen
Rood

Opties & Accessoires

Elzen vloer

€375,-

Houten deur met klein glas

€185,-

Houten deur met lang glas

€215,-

Decoratie arches

€235,-

Overkapping

€325,-

Twee hoekhoekige ramen

€195,-

Twee ronde ramen

€225,-

Half glazen achterkant

€695,-

achterzijde sauna 4 meter met glazen achterkant

Volledig glazen achterkant

€995,-

Hottub cover

€145,-

Polycarbonaat deksel

€100,-

Rugsteunen

€165,-

Schoorsteen met geïntegreerde watertank

€385,-

Sauna opbergruimte

€180,-

Vraag een offerte aan

Vul het formulier hiernaast in en krijg offerte op maat toegestuurd door onze adviseurs.

Waarom bij Welvaere?

Kom langs in onze sauna showroom!

Onze adviseurs staan 4 dagen per week voor u klaar om te helpen met het vinden van de perfecte hottub. Ook op zaterdag bent u van harte welkom!

Plan uw bezoek

Adres:
Stationsweg 167B
3771VG, Barneveld, Gelderland

Openingstijden
Dinsdag, donderdag & vrijdag: 9:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 16:00