Tønsauna

Bent u op zoek naar een barrel sauna voor in uw achtertuin? Dit compacte model is perfect voor u. De barrel sauna heeft twee banken waardoor u met ongeveer 4 personen kunt plaatsnemen. Het opwarmen van de barrel sauna gaat zeer snel door zijn efficiënte vorm en door het gebruik van de Harvia kachel. Om deze warmte goed vast te houden zijn de houten balken 42 mm breed. De balken aan de voorzijde 28 mm breed. De diameter van de sauna is 205 centimeter. Door de ronde vorm van de barrel sauna wordt de warmte zeer efficiënt verspreid.

Gebruik

Voordat u gebruik gaat maken van de sauna is het verstandig om een warme douche te nemen en u goed af te drogen. Hierdoor kunt u direct schoon en voorverwarmd gaan genieten van uw sauna sessie. De temperatuur in de sauna kan variëren van 50 tot 100 graden Celsius. U kunt uw voorkeur regelen door middel van de kachel. Tijdens uw sauna bezoek is het prettig om een handdoek mee te hebben. Voor de optimale werking van de sauna kunt u het beste niet langer dan 15 minuten in de sauna blijven. Hierna kunt u even afkoelen in de buitenlucht door een koude douche of een dompelbad. Na 15 minuten kunt u weer opnieuw ontspannen in de sauna.

Offerte aanvragen Bekijken in de showroom

Sauna kachel

U kunt deze barrel sauna op twee manieren opwarmen. U heeft de keuze uit twee kwaliteits Harvia kachels, waarvan één houtgestookt en één elektrisch.

De houtgestookte kachel is een Harvia M2 kachel. Dit is een stijlvolle kachel en geeft het gevoel van de traditionele sauna. Het opwarmen gaat gelijkmatig en met een efficiënte luchtcirculatie. Het opwarmen zal dan ook ongeveer 15 tot 20 minuten duren. Dit komt door de sterke kracht van 16,5 kW. Daarnaast heeft de kachel een glazen deur zodat het licht van het vuur de sauna binnen treedt.

De elektrische kachel is een Harvia VEGA. De kachel heeft een kracht van 8 kW, hiermee is deze barrel sauna opgewarmd in ongeveer 25 minuten. De bediening van de kachel is eenvoudig en vindt plaats met twee draaiknoppen aan de zijkant van de kachel. De kleine maat van deze kachel ervoor dat u extra ruimte heeft in de barrel sauna zelf.

Harvia Vega (elektrisch)
8 kW – 25 minuten

Harvia M2 (houtgestookt)
8 kW – €495,-

Huum Hive 9 kW (elektrisch)
16,5 kW – €1745,-

Huum Hive Wood
13 kW – €1065,-

Levering en montage

De bezorging en levering van uw complete barrelsauna wordt kosteloos voor u geregeld. Samen met de adviseurs wordt een geschikt moment afgesproken wanneer onze timmermannen bij u komen om de sauna te leveren en te monteren. Wanneer u in het buitenland woont dan zijn de gereden kilometers in Nederland gratis. U hoeft pas te betalen vanaf de grens. Hierbij rekenen wij een starttarief van €25,- en €1,- per gereden kilometer.

Opties

U kunt deze barrel sauna personaliseren met enkele opties. Zo kunt u bepalen of de barrel sauna gemaakt wordt van sparhout of thermohout.Daarnaast kunt u zelf een kleur en/of patroon kiezen voor de daksingels.

Wilt u uw sauna nog uitbreiden met enkele accessoires? Dat kan! U kunt kiezen uit bijvoorbeeld een opgiet emmer of een watertank.

Standaard wordt de barrel sauna geleverd in sparrenhout met een Harvia VEGA kachel, glazendeur, zwarte daksingels, ventilatierooster en RVS spanbanden.

Houtsoort

Standaard worden onze barrel sauna’s geleverd in 42 mm dik Sparrenhout. U kunt ervoor kiezen om uw barrel sauna volledig in Thermohout te laten leveren. Thermohout heeft een hogere duurzaamheidsklasse en gaat langer mee.

Sparrenhout
Thermohout

€850,-

Diameter

De standaard diameter van onze barrel sauna’s is 205 centimeter. Mocht u nu meer ruimte in de barrel sauna willen dan kunt u ervoor kiezen om deze diameter uit te breiden naar 230 centimeter.

Diameter 205 cm
Diameter 220 cm

€650,-

Daksingels

Bij het samenstellen van uw sauna kunt u kiezen uit de volgende daksingels

Zwart
Grijs
Bruin
Groen
Rood

Opties & Accessoires

Elzen vloer

€195,-

Houten deur met klein glas

€185,-

Houten deur met lang glas

€215,-

Decoratie arches

€235,-

Overkapping

€325,-

Twee hoekhoekige ramen

€195,-

Twee ronde ramen

€225,-

Half glazen achterkant

€695,-

achterzijde sauna 4 meter met glazen achterkant

Volledig glazen achterkant

€995,-

Hottub cover

€145,-

Polycarbonaat deksel

€100,-

Rugsteunen

€165,-

Schoorsteen met geïntegreerde watertank

€385,-

Sauna opbergruimte

€180,-

Vraag een offerte aan

Vul het formulier hiernaast in en krijg offerte op maat toegestuurd door onze adviseurs.

Waarom bij Welvaere?

Kom langs in onze sauna showroom!

Onze adviseurs staan 4 dagen per week voor u klaar om te helpen met het vinden van de perfecte hottub. Ook op zaterdag bent u van harte welkom!

Plan uw bezoek

Adres:
Stationsweg 167B
3771VG, Barneveld, Gelderland

Openingstijden
Dinsdag, donderdag & vrijdag: 9:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 16:00