Tønsauna

Bent u op zoek naar een barrel sauna voor in uw achtertuin? Dit compacte model is perfect voor u. De barrel sauna heeft twee banken waardoor u met ongeveer 4 personen kunt plaatsnemen. Het opwarmen van de barrel sauna gaat zeer snel door zijn efficiënte vorm en door het gebruik van de Harvia kachel. Om deze warmte goed vast te houden zijn de houten balken 42 mm breed. De balken aan de voorzijde 28 mm breed. De diameter van de sauna is 205 centimeter. Door de ronde vorm van de barrel sauna wordt de warmte zeer efficiënt verspreid.

Bekijken in de showroom

Gebruik

Voordat u gebruik gaat maken van de sauna is het verstandig om een warme douche te nemen en u goed af te drogen. Hierdoor kunt u direct schoon en voorverwarmd gaan genieten van uw sauna sessie. De temperatuur in de sauna kan variëren van 50 tot 100 graden Celsius. U kunt uw voorkeur regelen door middel van de kachel. Tijdens uw sauna bezoek is het prettig om een handdoek mee te hebben. Voor de optimale werking van de sauna kunt u het beste niet langer dan 15 minuten in de sauna blijven. Hierna kunt u even afkoelen in de buitenlucht door een koude douche of een dompelbad. Na 15 minuten kunt u weer opnieuw ontspannen in de sauna.

Offerte aanvragen Bekijken in de showroom

Sauna kachel

Bij deze Tønsauna zit standaard de Harvia Vega kachel. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om ook voor een andere kachel te kiezen van de merken Harvia of Huum. Het monteren van een kachel in deze borrelsauna is zeer eenvoudig. 

Huum kachels

Het merk Huum komt oorspronkelijk uit Estland en is snel uitgegroeid tot een internationale producent van hoogwaardige sauna kachels. Huum produceert exclusieve ‘design’ kachels met een elegante uitstraling en een grote capaciteit voor stenen. Wij bieden een elektrische en houtgestookte Huum kachel aan.

Harvia kachels

Harvia is al tientallen jaren een groot merk op het gebied van sauna kachels. Over de hele wereld worden sauna’s opgewarmd door de kachels van Harvia. De producten van Harvia zijn dan ook van uitstekende kwaliteit, zeer gebruiksvriendelijk en hebben daarnaast ook een stijlvol ontwerp. Iedere kachel van Harvia heeft zijn eigen unieke elementen.

Elektrische saunakachels

Harvia Vega
8 kW 

Harvia Cilindro
9 kW  – €395,-

Huum Hive 
9 kW – €1745,-

Houtgestookte saunakachels

Harvia M2
16,5 kW  – €495,-

Huum Hive Wood
13 kW – €1065,-

Levering en montage

De bezorging en levering van uw complete barrelsauna wordt kosteloos voor u geregeld. Samen met de adviseurs wordt een geschikt moment afgesproken wanneer onze timmermannen bij u komen om de sauna te leveren en te monteren. Wanneer u in het buitenland woont dan zijn de gereden kilometers in Nederland gratis. U hoeft pas te betalen vanaf de grens. Hierbij rekenen wij een starttarief van €25,- en €1,- per gereden kilometer.

Opties

U kunt deze barrel sauna personaliseren met enkele opties. Zo kunt u bepalen of de barrel sauna gemaakt wordt van sparhout of thermohout.Daarnaast kunt u zelf een kleur en/of patroon kiezen voor de daksingels.

Wilt u uw sauna nog uitbreiden met enkele accessoires? Dat kan! U kunt kiezen uit bijvoorbeeld een opgiet emmer of een watertank.

Standaard wordt de barrel sauna geleverd in sparrenhout met een Harvia VEGA kachel, glazendeur, zwarte daksingels, ventilatierooster en RVS spanbanden.

Houtsoort

Standaard worden onze barrel sauna’s geleverd in 42 mm dik Sparrenhout. U kunt ervoor kiezen om uw barrel sauna volledig in Thermohout te laten leveren. Thermohout heeft een hogere duurzaamheidsklasse en gaat langer mee.

Sparrenhout
Thermohout

€850,-

Diameter

De standaard diameter van onze barrel sauna’s is 205 centimeter. Mocht u nu meer ruimte in de barrel sauna willen dan kunt u ervoor kiezen om deze diameter uit te breiden naar 230 centimeter.

Diameter 205 cm
Diameter 220 cm

€650,-

Daksingels

Bij het samenstellen van uw sauna kunt u kiezen uit de volgende daksingels

Zwart
Grijs
Bruin
Groen
Rood

Opties & Accessoires

Elzen vloer

€195,-

Houten deur met klein glas

€185,-

Houten deur met lang glas

€215,-

Decoratie arches

€235,-

Overkapping

€325,-

Twee hoekhoekige ramen

€195,-

Twee ronde ramen

€225,-

Half glazen achterkant

€695,-

achterzijde sauna 4 meter met glazen achterkant

Volledig glazen achterkant

€995,-

Startersset

€145,-

Sauna verlichting

€100,-

Rugsteunen

€165,-

Schoorsteen met geïntegreerde watertank

€385,-

Sauna opbergruimte

€180,-

Offerte aanvragen

Waarom bij Welvaere?

Bezoek inplannen

Kom langs in onze sauna showroom!

Onze adviseurs staan 4 dagen per week voor u klaar om te helpen met het vinden van de perfecte hottub. Ook op zaterdag bent u van harte welkom!

Plan uw bezoek

Adres:
Stationsweg 167B
3771VG, Barneveld, Gelderland

Openingstijden
Dinsdag, donderdag & vrijdag: 9:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 16:00