Sauna op maat

Bent u op zoek naar een afwijkend model sauna? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor ons is het een kleine moeite om de sauna’s volledig aan te passen aan uw wensen Een complete maatwerk sauna heeft u al vanaf €3.800,-. Duur hoeft dit dus zeker niet te zijn! De prijs van een maatwerk sauna kan ook nog goedkoper uitvallen. U kunt het beste al uw wensen en maten noteren en wij denken graag met u mee om ervoor te zorgen dat u de sauna van uw dromen krijgt! De minimale lengte van een sauna kan 160cm zijn en de maximale lengte 580cm. Genoeg opties dus!

Showroom bekijken Offerte aanvragen

Wat is er allemaal mogelijk?

Doordat iedere sauna bij Welvaere met de hand gemaakt wordt, is het voor ons gemakkelijk om elementen aan te passen. Maar hoe komt u erachter wat u precies voor opties, onderdelen, accessoires of lengte wil? Bij ons is alles mogelijk: een extra lange saunaruimte met twee tussenruimtes, veranda en afdakje? Geen probleem wij maken het voor u! U hoeft echt geen expert te zijn om uw eigen droomsauna te realiseren. Het beste kunt u wat inspiratie opdoen door naar onze basismodellen te kijken, hier kunt u gemakkelijk zien wat de mogelijkheden zijn. Zo kunt u kiezen voor een Tøn- of Pûnt saunamodel.

Kom langs in de showroom voor alle informatie!

Showroom bekijken

Zo gaan wij te werk

Sauna kachel

Bij onze sauna’s kunt u kiezen voor verschillende elektrische of houtgestookte kachels. Het gebruik van deze kachels is zeer eenvoudig en beide warmen ze de sauna heerlijk op tot wel 80 tot 90 graden!

Huum kachels

Het merk Huum komt oorspronkelijk uit Estland en is snel uitgegroeid tot een internationale producent van hoogwaardige sauna kachels. Huum produceert exclusieve ‘design’ kachels met een elegante uitstraling en een grote capaciteit voor stenen. Wij bieden een elektrische en houtgestookte Huum kachel aan.

Harvia kachels

Harvia is al tientallen jaren een groot merk op het gebied van sauna kachels. Over de hele wereld worden sauna’s opgewarmd door de kachels van Harvia. De producten van Harvia zijn dan ook van uitstekende kwaliteit, zeer gebruiksvriendelijk en hebben daarnaast ook een stijlvol ontwerp. Iedere kachel van Harvia heeft zijn eigen unieke elementen.

Bekijken in de showroom

Elektrische saunakachels

Harvia Vega
8 kW 

Harvia Cilindro
9 kW

Huum Hive 
9 kW

Houtgestookte saunakachels

Harvia M2
16,5 kW 

Huum Hive Wood
13 kW

Levering en montage

Standaard wordt uw maatwerk sauna als prefab bouwpakket geleverd. U kunt er voor een meerprijs voor kiezen dat wij de sauna bij u in de tuin komen bouwen. Samen met de timmermannen wordt een moment uitgekozen die ons en u beide schikt. Onze timmermannen komen dan in de morgen om uw sauna te bouwen en deze staat ’s avonds klaar. Heeft u een grote sauna met verschillende moeilijke opties kan het gebeuren dat wij er twee dagen doen om de buitensauna te installeren.

Showroom bekijken
Fiking sauna buitensauna

Opties

Naast het kiezen van de lengte en het samenstellen van de gehele sauna. Heeft u ook nog verschillende andere opties. Zo kunt u kiezen voor twee verschillende houtsoorten, verschillende kleuren daksingels of deuren.

Showroom bekijken

Houtsoort

Standaard worden onze barrel sauna’s geleverd in 42 mm dik Sparrenhout. U kunt ervoor kiezen om uw barrel sauna volledig in Thermohout te laten leveren. Thermohout heeft een hogere duurzaamheidsklasse en gaat langer mee.

Sparrenhout
Thermohout

Extra elementen

U kunt uw sauna geheel verfijnen met een aantal luxe elementen. Zo creeert u naast de sauna een heerlijke ontspanningsplek dicht bij huis!

Extra grote diameter

van 230 cm in plaats van 205 cm.

Sauna afdak
Sauna veranda
Extra tussenruimte

Om om te kleden, af te koelen of om een voetenbad te nemen.

Daksingels

Bij het samenstellen van uw sauna kunt u kiezen uit de volgende daksingels

Zwart
Grijs
Bruin
Groen
Rood

Opties & Accessoires

Elzen vloer

Houten deur met klein glas

Houten deur met lang glas

Decoratie arches

Twee ronde ramen

Twee hoekhoekige ramen

achterzijde sauna 4 meter met glazen achterkant

Volledig glazen achterkant

Half glazen achterkant

Startersset

€145,-

Verlichting

€100,-

Rugsteunen

€165,-

Schoorsteen met geïntegreerde watertank

€385,-

Sauna opbergruimte

€180,-

Vraag een offerte aan

Vul het formulier hiernaast in en u krijgt een offerte voor uw maatwerk sauna toegestuurd door een van onze adviseurs. Wij adviseren u wel om een keer bij ons in de showroom langs te komen. Op dit moment kunt u samen met Chiel alles gemakkelijk voor uw sauna door spreken.

Waarom bij Welvaere?

Bezoek inplannen
[wpforms id=”18408″]

Kom langs in onze sauna showroom!

Onze adviseurs staan 4 dagen per week voor u klaar om te helpen met het vinden van de perfecte hottub. Ook op zaterdag bent u van harte welkom!

Plan uw bezoek

Adres:
Stationsweg 167B
3771VG, Barneveld, Gelderland

Openingstijden
Dinsdag, donderdag & vrijdag: 9:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 16:00