Hieronder vindt u de verschillende modellen barrel sauna’s. De modellen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten vanaf 200 centimeter tot en met 400 centimeter. Ook zit er verschil in de modellen. Wanneer uw droomsauna hier niet bij zit, kunt u altijd door ons een sauna geheel op maat laten maken. Zo past de sauna geheel naar uw eigen wensen in uw achtertuin. Daarnaast kunt u er ook nog voor kiezen om de barrelsauna uit te breiden met verschillende opties zoals een houten deur, glazen achterzijde of kleinere raampjes, u kunt dit allemaal aangeven wanneer u een offerte van ons wilt ontvangen.

Opgebouwd in uw tuin

Als extra unieke service bouwen wij de sauna’s op deze pagina geheel op in uw achtertuin. Onze timmermannen trekken hier een dag voor uit en bouwen in die dag de sauna in uw tuin, op de plek die u ervoor gereserveerd heeft. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is te zorgen voor een goede fundering. Dit is pas genieten zonder zorgen, wij doen al het werk en u hoeft alleen maar toe te kijken. Aan het einde van de dag kunt u de kachel aanzetten of opstoken en genieten van uw eerste barrel saunasessie in uw eigen barrel sauna!

Maatwerk barrel sauna

Kunt u uw maat barrel sauna nergens vinden of wilt u graag iets aanpassen aan een van onze bestaande saunamodellen? Wij kunnen naast het maken van deze basismodellen ook op maat gemaakte sauna’s leveren. Eigenlijk is alles mogelijk!

Vanaf €3800

Ontwerp nu je eigen sauna

Tønsauna 160

Heerlijk ontspannen in je barrel eigen sauna. Perfect voor de kleinere tuin of het kleinere budget. De Tønsauna 160 is er speciaal voor jou. Een bijzonder fijne sauna met een totale lengte van 1 meter 60. Deze sauna wordt volledig opgebouwd in jouw tuin!

€950,- meerprijs voor bezorging en volledig opbouwen in uw tuin

Vanaf €1995

Meer informatie
Afmetingen Vikasauna
easy barrelsauna 220

Tønsauna 220

Een momentje voor jezelf creëer je gemakkelijk in een houtgestookte of elektrische barrel sauna. Door de heerlijke warmte die als een deken om je heen voelt komt u volledig tot rust in de Tønsauna 220.

€950,- meerprijs voor bezorging en volledig opbouwen in uw tuin

Vanaf €3295

Meer informatie

Tønsauna 250

De Tønsauna 250 biedt u de ontspanning die u nodig heeft en is een blikvanger in uw achtertuin. Door de ronde vorm wordt de warmte in deze sauna geleidelijk gecirculeerd en is hij ziet er ook nog eens leuk uit in uw tuin. Deze topper van een sauna is ook nog eens de meest verkochte barrel sauna bij Welvaere!

€950,- meerprijs voor bezorging en volledig opbouwen in uw tuin

Vanaf€3595

Meer informatie
voorkant 250 sauna
aanzicht schuin buitensauna 250

Tønsauna 280

De Tønsauna 280 is de ideale sauna als u graag tijdens een saunabad wilt liggen. Door zijn lengte is deze hier lang genoeg voor. Sluit uw ogen en geniet van de warmte, u vergeet even alles om u heen en kunt u in alle rust weer opladen voor de komende dagen!

€950,- meerprijs voor bezorging en volledig opbouwen in uw tuin

Vanaf €3895

Meer informatie

Tønsauna 330

Een avondje ontspannen in de Tønsauna 330 is al snel geslaagd. Genietend van de heerlijke warmte, opgietingen en een knapperend vuurtje op de achtergrond. De perfecte setting als u wel wat quality time kunt gebruiken, dichtbij huis.

€1150,- meerprijs voor bezorging en volledig opbouwen in uw tuin

Vanaf €4495

Meer informatie
afmetingen easy barrelsauna 330 met veranda
buitenaanzicht easy barrelsauna 400
binnenkant buitensauna met volledig glazen wand
sauna deluxe welvaere buitensauna

Tønsauna 400

Door zijn ruimte biedt de Tønsauna u alle comfort die u zich maar kunt wensen. Heerlijk afkoelen op de veranda, omkleden kan in de kleedruimte en er is genoeg ruimte in de barrel sauna om languit te liggen en te genieten van de heerlijke warmte.

€1150,- meerprijs voor bezorging en volledig opbouwen in uw tuin

€5195

Meer informatie

Løgsauna Original

De Løgsauna is een klassieke finse sauna met een moderne stijling. Door de glazen deur en glazen raam van anderhalve meter komt er veel natuurlijk licht de sauna in. Deze sauna is blikvanger in iedere tuin.

Vanaf €9175,00

Meer informatie