Buitendouche kopen

Nadat je uit een stomend warm bad of heerlijk warme sauna komt wil je niets liever dan afkoelen. Afkoelen is dan ook een van de belangrijkste onderdelen als je geniet van de wellness. Wanneer je dit onderdeel namelijk overslaat heb je kans op ‘nazweten’, hoofdpijn en benauwdheid. Wanneer je dit wilt voorkomen is een verfrissende douche zeer belangrijk.

Buitendouche combi stortemmer

En hoe fijn is het als je zo’n prachtig mooie buitendouche of stortemmer combinatie in je eigen tuin hebt staan. Niet alleen heerlijk na een saunasessie maar ook om af te koelen tijdens een warme zomer. 

Door het fijne sterke eikenhout en het plateau waar onze buitendouches en stortemmers van zijn gemaakt krijgt het een mooie uitstraling in je achtertuin. En deze passen perfect in combinatie met een Ducktub of Tonsauna. 

Afkoelen na een heerlijke warme hottub of saunasessie is erg belangrijk. En dat doe je natuurlijk onder onze luxueuze Utanfor Combidouche. Een fijne regendouche en stortemmer in een! 
vanaf 1.545,00 Bekijken
Goed afkoelen doe je door onder onze Utanfor regendouche te stappen. Draai de kraan open en geniet van de vele ijskoude waterstralen die je huid raken.
vanaf 945,00 Bekijken
Direct afgekoeld door aan het hengsel van de stortemmer te trekken en een plons koud water over je heen laten vallen. Heerlijk na een warme hottub of saunasessie.
vanaf 785,00 Bekijken
Hang deze mooie stortemmer aan je eigen muur of schutting om direct goed af te koelen na een saunasessie.
vanaf 205,00 Bekijken

Bekijk onze buitendouches in het echt!

Kom langs in onze showroom in Nijkerk. Bekijk jouw favoriete buitendouche of stortemmer in het echt!

Bekijken
Buitendouche stortemmer combi