Buiten sauna compleet in uw achtertuin opgebouwd!

Hieronder vindt u de verschillende modellen barrel sauna’s. De modellen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten vanaf 200 centimeter tot en met 400 centimeter. Ook zit er verschil in de modellen. Wanneer uw droomsauna hier niet bij zit, kunt u altijd door ons een sauna geheel op maat laten maken. Zo past de sauna geheel naar uw eigen wensen in uw achtertuin. Daarnaast kunt u er ook nog voor kiezen om de barrelsauna uit te breiden met verschillende opties zoals een houten deur, glazen achterzijde of kleinere raampjes, u kunt dit allemaal toevoegen in de configurator op de productpagina.

Opgebouwd in uw tuin
Als extra unieke service bouwen wij de sauna’s op deze pagina geheel op in uw achtertuin. Onze timmermannen trekken hier een dag voor uit en bouwen in die dag de sauna in uw tuin, op de plek die u ervoor gereserveerd heeft. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is te zorgen voor een goede fundering. Dit is pas genieten zonder zorgen, wij doen al het werk en u hoeft alleen maar toe te kijken. Aan het einde van de dag kunt u de kachel aanzetten of opstoken en genieten van uw eerste saunasessie in uw eigen sauna!

Vanaf:  4.245,00

Een momentje voor jezelf creëer je gemakkelijk in een houtgestookte of elektrische sauna. Door de heerlijke warmte die als een deken om je heen voelt komt u volledig tot rust in de Tønsauna 220.

Meer informatie
Vanaf:  4.545,00

De Tønsauna 250 biedt u de ontspanning die u nodig heeft en is een blikvanger in uw achtertuin. Door de ronde vorm wordt de warmte in deze sauna geleidelijk gecirculeerd en is hij ziet er ook nog eens leuk uit in uw tuin. Deze topper van een sauna is ook nog eens de meest verkochte sauna bij Welvaere!

Meer informatie
Vanaf:  4.845,00

De Tønsauna 280 is de ideale sauna als u graag tijdens een saunabad wilt liggen. Door zijn lengte is deze hier lang genoeg voor. Sluit uw ogen en geniet van de warmte, u vergeet even alles om u heen en kunt u in alle rust weer opladen voor de komende dagen!

Meer informatie
Vanaf:  5.545,00

Een avondje ontspannen in de Tønsauna 330 is al snel geslaagd. Genietend van de heerlijke warmte, opgietingen en een knapperend vuurtje op de achtergrond. De perfecte setting als u wel wat quality time kunt gebruiken, dichtbij huis.

Meer informatie
Vanaf:  5.645,00

Na een saunabad heerlijk en rustig afkoelen in de buitenlucht? Dat kan met deze mooie Tønsauna 330 met veranda. Neem plaats op de bankjes onder de veranda en uw lichaam koelt langzaam maar ontspannen af. Door de veranda heeft deze sauna een zeer knusse uitstraling.

Meer informatie
Vanaf:  6.345,00

Door zijn ruimte biedt de Tønsauna u alle comfort die u zich maar kunt wensen. Heerlijk afkoelen op de veranda, omkleden kan in de kleedruimte en er is genoeg ruimte in de sauna om languit te liggen en te genieten van de heerlijke warmte.

Meer informatie
Vanaf:  6.895,00

De Pûntsauna brengt een betoverende wellnessplek in uw achtertuin. Het paraboolvormige dak geeft deze sauna iets unieks. Door zijn breedte kunt u in deze sauna gemakkelijk met meerdere mensen genieten van de warmte, maar dat kan ook alleen.

Meer informatie

Showroom

Wilt u graag onze barrel sauna's in persoon komen bekijken? Dat is mogelijk! Onze showroom, in het midden van Nederland, is vijf dagen in de week geopend. Lees hier meer…

Informatie

Bent u op zoek naar meer informatie over onze buitensauna’s? Wij geven u graag alle benodigde informatie. Lees hier meer….

Waarom een barrel sauna?

Wat zijn nu precies de voordelen van een barrel sauna tegenover een traditionele finse sauna? Wij hebben het voor u op een rijtje gezet! Lees meer ...

Contact

Telefoon: (+31) (0)342 712032
E-mail: info@welvaere.nl

Adres
Stationsweg 167B
Barneveld, 3771 VG
The Netherlands