Buiten sauna compleet in uw achtertuin opgebouwd!

Hieronder vindt u de verschillende modellen barrel sauna’s. De modellen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten vanaf 200 centimeter tot en met 400 centimeter. Ook zit er verschil in de modellen. Wanneer uw droomsauna hier niet bij zit, kunt u altijd door ons een sauna geheel op maat laten maken. Zo past de sauna geheel naar uw eigen wensen in uw achtertuin. Daarnaast kunt u er ook nog voor kiezen om de barrelsauna uit te breiden met verschillende opties zoals een houten deur, glazen achterzijde of kleinere raampjes, u kunt dit allemaal toevoegen in de configurator op de productpagina.

Opgebouwd in uw tuin
Als extra unieke service bouwen wij de sauna’s op deze pagina geheel op in uw achtertuin. Onze timmermannen trekken hier een dag voor uit en bouwen in die dag de sauna in uw tuin, op de plek die u ervoor gereserveerd heeft. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is te zorgen voor een goede fundering. Dit is pas genieten zonder zorgen, wij doen al het werk en u hoeft alleen maar toe te kijken. Aan het einde van de dag kunt u de kachel aanzetten of opstoken en genieten van uw eerste saunasessie in uw eigen sauna!

[product_category category=”buiten-sauna-compleet” columns= “1” orderby=”id” order=”asc”]

Showroom

Wilt u graag onze barrel sauna's in persoon komen bekijken? Dat is mogelijk! Onze showroom, in het midden van Nederland, is vier dagen in de week geopend. Lees hier meer…

Informatie

Bent u op zoek naar meer informatie over onze buitensauna’s? Wij geven u graag alle benodigde informatie. Lees hier meer….

Waarom een barrel sauna?

Wat zijn nu precies de voordelen van een barrel sauna tegenover een traditionele finse sauna? Wij hebben het voor u op een rijtje gezet! Lees meer ...

Contact

Telefoon: (+31) (0)342 712032
E-mail: info@welvaere.nl

Adres
Stationsweg 167B
Barneveld, 3771 VG
The Netherlands