26,95

De traditionele Finse sauna beleving is pas echt compleet met een heerlijke, intense saunageur.

Meer informatie
 145,00

De Sauna Startersset is de perfecte set voor personen die net een sauna hebben aangeschaft. Alle benodigde dingen voor het gebruik van een sauna vindt u in deze set.

Meer informatie
 20,00

Na een saunabad sla je een aantal keren met de berkenbezem op je lichaam. De berkenbezem heeft een ontstekingsremmende werkingen helpt spier en gewrichtspijn te verlichten.

Meer informatie
 25,00

Met deze bamboe bezem kunt u uzelf heerlijk masseren na een bezoek in de sauna.

Meer informatie
 195,00

Een stijlvolle barrel sauna emmer met LED verlichting voor in uw barrel sauna! De inhoud van de emmer is 7 liter.

Meer informatie

Showroom

Wilt u graag onze barrel sauna's in persoon komen bekijken? Dat is mogelijk! Onze showroom, in het midden van Nederland, is vijf dagen in de week geopend. Lees hier meer…

Zelfbouw

Wilt u liever uw buitensauna zelfbouwen? Met Welvaere is dat mogelijk! Wij hebben uitgebreide informatie pagina's over alle benodigdheden. Lees hier mee...

Opgiet accessoires

Bent u opzoek naar de beste opgiet accessoires voor uw barrel sauna? Bij Welvaere hebben we alle accessoires die u nodig heeft om uw barrel sauna sessie’s nog prettiger te maken! Van een houten opgietemmer tot een houten lepel, bij Welvaere koopt u gemakkelijk en snel online. Naast de praktische accessoires hebben we ook verschillende sauna geuren! Laat uw barrel sauna gevuld zijn met bijvoorbeeld een citrus of sinaasappel geur.