22,95

Hang uw badjas of handdoek op een de sauna kapstok terwijl u geniet van een heerlijk saunabad.

Meer informatie
 35,00

Met deze houten hoofdsteun komt u volledig tot rust in de sauna.

Meer informatie
 65,00

Comfortabele hoofdkussen om de ultieme ontspanning te verkrijgen.

Meer informatie
 100,00

Zorg dat uw sauna sfeervol verlicht wordt met deze sauna verlichting.

Meer informatie
 265,00

Gemakkelijk en snel uw sauna vochtig maken? De watertank is dan perfect voor u! Middels de handige kraan op deze watertank laat u eenvoudig water over uw sauna stenen stromen.

Meer informatie
 699,00

Gebruik het dompelbad om na een sauna sessie heerlijk af te koelen. Vul het bad vol met koud water en u kunt buiten een heerlijke plons nemen in het dompelbad.

Meer informatie
 145,00

De Sauna Startersset is de perfecte set voor personen die net een sauna hebben aangeschaft. Alle benodigde dingen voor het gebruik van een sauna vindt u in deze set.

Meer informatie

Showroom

Wilt u graag onze barrel sauna's in persoon komen bekijken? Dat is mogelijk! Onze showroom, in het midden van Nederland, is vijf dagen in de week geopend. Lees hier meer…

Zelfbouw

Wilt u liever uw buitensauna zelfbouwen? Met Welvaere is dat mogelijk! Wij hebben uitgebreide informatie pagina's over alle benodigdheden. Lees hier mee...

Buiten sauna Comfort

Maak de ervaring in uw barrel sauna nog prettiger met onze verschillende comfort accessoires! Bij Welvaere hebben we een ruime collectie aan accessoires om uw barrel sauna bezoek zo prettig mogelijk te laten zijn. Verschillende accessoires als het dompelbad en een sauna bevochtiger zijn perfecte toevoegingen om uw barrel sauna ervaring compleet te maken. Daarnaast kunt u nog verlichting aanschaffen of een compleet starterspakket, dan bent u direct klaar!