Buitendouche Luks
€445,-

Het ronde plateau van deze buitendouche past perfect bij jouw ronde barrelsauna. Gemaakt van hardhout en verchroomd messing. Door de Gardena-koppeling aan de achterzijde van de douche kunt u uw tuinslang hier gemakkelijk aan koppelen. Zo geniet u van een heerlijk verfrissende douche!

Afkoelen is een van de belangrijkste onderdelen na een bezoek aan de sauna, deze buitendouche past heel mooi bij uw buitensauna, en door de natuurlijke uitstraling perfect in uw achtertuin.

Buitendouche Luksus
€895,-

Afkoelen is een van de belangrijkste onderdelen tijdens een saunasessie en wat is er nou fijner om dat te doen onder deze regendouche? Door de grote kop van de douche koel je in 1 x heerlijk af.

De regendouche is gemaakt van hardhout en RVS. Door het ronde plateau heeft de douche een zeer luxe uitstraling. Uw tuinslag kan gemakkelijk aan de achterzijde van de douche worden gekoppeld door middel van een Gardena koppeling.

Doordat de douche voornamelijk van hout is gecombineerd met RVS past deze perfect in uw achtertuin. In combinatie met een buitensauna of hottub maakt dit uw wellnessplekje helemaal compleet.

Regendouche Luksuriøs
€1195,-

Een van de belangrijkste onderdelen van een saunasessie is het afkoelen. Doordat uw lichaamstemperatuur zo’n 1,5 graad is gestegen moet u ervoor zorgen dat dit geleidelijk weer terug gaat. Vaak wordt afkoelen als minder fijn ervaren, maar deze douche maakt het zeker een stuk plezieriger. Een regendouche geeft je namelijk de ervaring dat je onder een zachte regenbui staat.

De regendouche Lux is vervaardigd ui hardhout met RVS. Deze combinatie maakt het dat de douche een zeer luxe, maar ook natuurlijke uitstraling heeft. Het hardhouten plateau waar u op staat heeft een diameter van 85cm en is door de ronde vorm zeer uniek.

Wat deze regendouche uniek maakt, is de extra voetenkraan. Met deze kraan kunt u ervoor zorgen dat u volgens de regels langzaam richting het hart afkoelt. Dus eerst de voeten dan de armen enzovoorts. Ook is deze optie erg handig als u vieze voeten heeft, deze kunt u gemakkelijk afspoelen.

Aan de achterkant van de douche kunt u gemakkelijk uw tuinslang koppelen door de gemonteerde Gardena-koppeling. De douche en de voetenkraan worden aangezet door middel van een draaiknop. Hierdoor kunt u de voetenkraan en de douche apart van elkaar aanzetten.

Met deze Regendouche Lux maakt u uw wellnessplek geheel compleet. De douche past perfect in uw achtertuin in combinatie met een buitensauna, maar ook zeker met een hottub.

Buitendouche bestellen

[wpforms id=”18116″ title=”false” description=”false”]

Block "3503" not found

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

Gesloten
09:00 - 17:00
Op afspraak
09:00 - 17:00
09:00 - 17:00
09:00 - 16:00
Gesloten

Informatie

Bent u op zoek naar meer informatie over onze buitensauna’s? Wij geven u graag alle benodigde informatie. Lees hier meer….

Buitendouche voor bij de buitensauna

Afkoelen is een van de belangrijkste onderdelen bij een saunabezoek. Wanneer je dit onderdeel namelijk overslaat heb je kans op ‘nazweten’, hoofdpijn en benauwdheid. Wanneer u dit wilt voorkomen is een verfrissende douche zeer belangrijk.

Drie modellen

Wat is er nou plezieriger dan heerlijk afkoelen onder een van onze buitendouches? Drie unieke modellen: Buitendouche Luks, Regendouche Luksus en de Regendouche Luksuriøs. Alle modellen zijn ontworpen met een uniek rond plateau met een diameter van 85 centimeter. Dit plateau zorgt niet alleen voor een unieke uitstraling, je kunt hier ook gemakkelijk op staan terwijl u heerlijk staat de douchen. De douches zijn vervaardigd uit hardhout. De Buitendouche Luks is daarnaast van verchroomd messing en de andere twee van RVS. Door deze materialen te gebruiken hebben alle drie de modellen een strakke uitsraling die perfect in iedere tuin past.

Maak uw wellnesstuin compleet

Een echte wellnesstuin is pas compleet wanneer er een mooie buitendouche in staat. De drie modellen die wij aanbieden gaan perfect in combinatie met een van onze hottubs of buitensauna’s.