445,00

Heerlijk afkoelen na een warme saunasessie die je onder deze buitendouche van Welvaere.

Meer informatie
 895,00

Wat is er nou fijner om af te koelen na een saunabezoek onder deze mooie regendouche? Door de grote kop van de douche kun je heerlijk ontspannen afkoelen, wie wil dat nou niet?

Meer informatie
 1.195,00

Een luxe regendouche voor buiten met een mooie grote douchekop en een voetenkraan. Hier kunt u gegarandeerd heerlijk onder afkoelen na een bezoek aan de sauna of afspoelen voor u in een hottub stapt.

Meer informatie

Showroom

Wilt u graag onze barrel sauna's in persoon komen bekijken? Dat is mogelijk! Onze showroom, in het midden van Nederland, is vijf dagen in de week geopend. Lees hier meer…

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

Gesloten
09:00 - 17:30
09:00 - 16:30
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30
09:00 - 16:30
Gesloten

12 tot en met 15 februari gesloten

Informatie

Bent u op zoek naar meer informatie over onze buitensauna’s? Wij geven u graag alle benodigde informatie. Lees hier meer….

Buitendouche voor bij de buitensauna

Afkoelen is een van de belangrijkste onderdelen bij een saunabezoek. Wanneer je dit onderdeel namelijk overslaat heb je kans op ‘nazweten’, hoofdpijn en benauwdheid. Wanneer u dit wilt voorkomen is een verfrissende douche zeer belangrijk.

Drie modellen

Wat is er nou plezieriger dan heerlijk afkoelen onder een van onze buitendouches? Drie unieke modellen: Buitendouche Luks, Regendouche Luksus en de Regendouche Luksuriøs. Alle modellen zijn ontworpen met een uniek rond plateau met een diameter van 85 centimeter. Dit plateau zorgt niet alleen voor een unieke uitstraling, je kunt hier ook gemakkelijk op staan terwijl u heerlijk staat de douchen. De douches zijn vervaardigd uit hardhout. De Buitendouche Luks is daarnaast van verchroomd messing en de andere twee van RVS. Door deze materialen te gebruiken hebben alle drie de modellen een strakke uitsraling die perfect in iedere tuin past.

Maak uw wellnesstuin compleet

Een echte wellnesstuin is pas compleet wanneer er een mooie buitendouche in staat. De drie modellen die wij aanbieden gaan perfect in combinatie met een van onze hottubs of buitensauna’s.