Buitensauna accessoires

Ook bij Welvaere ben je aan het juiste adres voor de beste accessoires voor jouw (barrel)sauna. Al deze fijne opties of accessoires maken van jouw privé sauna de beste plek om heerlijk te ontspannen.

Luxe ervaring

Denk bijvoorbeeld aan opties de de sauna extra luxe maken zoals verlichting of die de hele sauna ervaring afmaken. Heerlijk afkoelen onder een van onze Utanfor douches of je saunasessie voorbereiden met een heerlijk voetenbadje.

Direct online accessoires bestellen

Afkoelen na een heerlijk warme saunasessie is erg belangrijk en wat is er nou fijner dan jezelf lekker onder te dompelen in koud water. Je bent direct koel.
vanaf 749,99 Bekijken
Ultiem ontspannen en lekker liggen in je sauna doe je met de Halu hoofdsteun. Deze steun vormt zich automatisch naar je hoofd.
vanaf 65,00 Bekijken
Maak de sauna ervaring helemaal  compleet met dit luxe sauna starters set. Hier zit alles in wat je nodig hebt voor een fijne sessie.
vanaf 145,00 Bekijken
Maak de saunasessie helemaal af met een opgieting. Giet een fijne geur of water op de stenen en je krijgt een totaal andere beleving. 
vanaf 25,00 Bekijken
Na een behandeling met teerolie wordt het hout van de hottub of buitensauna beschermd tegen uitdroging en barsten en blijft de mooie structuur van het hout zichtbaar. 
vanaf 42,50 Bekijken
Afkoelen na een heerlijke warme hottub of saunasessie is erg belangrijk. En dat doe je natuurlijk onder onze luxueuze Utanfor Combidouche. Een fijne regendouche en stortemmer in een! 
vanaf 1.545,00 Bekijken
Goed afkoelen doe je door onder onze Utanfor regendouche te stappen. Draai de kraan open en geniet van de vele ijskoude waterstralen die je huid raken.
vanaf 945,00 Bekijken
Direct afgekoeld door aan het hengsel van de stortemmer te trekken en een plons koud water over je heen laten vallen. Heerlijk na een warme hottub of saunasessie.
vanaf 785,00 Bekijken
Begin je saunasessie goed met een heerlijk warm voetenbad.
vanaf 185,00 Bekijken
Maak de hottub en sauna beleving helemaal compleet met een van onze Welvaere aroma’s. Geuren zorgen niet alleen voor extra ontspanning maar geven ook een herinnering.
vanaf 30,00 Bekijken

Kom langs in onze showroom

Bekijk jouw favoriete sauna accessoires in onze showroom in Nijkerk. 5 dagen per week geopend, ook op zaterdag!

Bekijken
Showroom Welvaere Nijkerk