Tuinhaard Troy

Het stookgedeelte met barbecue in het midden en daarboven de pizzaoven. Een stoer model voor de ultieme buiten kooksensatie!

De Troy word geleverd met pizzasteen en rvs barbecue rooster met afneembare handgreep. Onze kaggels type Troy en Magnus bestaan uit twee delen.Deze modules kunnen met elkaar verbonden worden. Het uiterlijk van de Kaggels blijft hetzelfde.

De prijs van deze Tuinhaard is inclusief bezorging door Kaggels.

Materiaal

De Kaggel is vervaardigd van Cortenstaal. Ook bekend als weervast staal of onder de merknaam COR-TEN staal. Het is een metaal legering, bestaande uit ijzer waaraan koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom zijn toegevoegd. De sterkte is vergelijkbaar met die van andere gelegeerde staalsoorten zoals roestvast staal. De roestkleurige en zeer dichte oxidehuid schermt het dieper liggende materiaal af van zuurstof, waardoor de oxidatie sterk vertraagt. Het voordeel van deze eigenschappen is dat de kaggel in weer en wind buiten kan blijven staan. Het oxidatie proces duurt tussen de 6 en 8 weken, waarna de kaggel een egaal roestbruin uiterlijk krijgt.

Levering

De levering van deze Kaggel wordt gedaan door Kaggels.nl. De levertijd van deze tuinhaard is 2 tot 4 dagen. Mocht de tuinhaard niet op voorraad zijn, dan neemt Kaggels contact met u op over de levertijd. 

Afmetingen

Kaggel: 1350 x 340 x 500 mm
Vuurvaste Steen: 30 x 300 x 300 mm
Ovencompartiment: 200 x 380 x 340 mm
Gewicht: 85 kg inclusief steen en pijp

Accessoires

Anti spatscherm

€149,95

Pizza schep

€42,50

Houtopslag module

€249,95

Bestel nu een tuinhaard

Via het formulier hiernaast kun je gemakkelijk een tuinhaard bestellen. Wanneer je aan geeft welke accessoires je er eventueel bij wilt, maken wij een offerte en sturen we deze naar je op. De Kaggels hebben een levertijd van 2 tot vier dagen. Deze levering wordt gedaan door Kaggels zelf.

Kom langs in onze showroom!

Onze experts staan 4 dagen per week voor u klaar om te helpen met het vinden van de items voor het ideale buitenleven. Ook op zaterdag bent u van harte welkom!

Plan uw bezoek

Adres:
Stationsweg 167B
3771VG, Barneveld, Gelderland

Openingstijden
Dinsdag, donderdag & vrijdag: 9:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 16:00