HIT 60

Het nieuwste product van Kaggels outdoor cooking is een speciaal ontworpen vierkant schuine bak met een stook en een kook/bak gedeelte. Omdat buiten koken de trend is van 2019 is Kaggels gekomen met een nieuw uniek product: de HIT

De HIT is een zeer degelijk robuust ontwerp gemaakt van cortenstaal en staal. Hij bestaat uit een onderstel met wieltjes en een aslade een vierkantige schuine vuur bak en een 12mm dikke vierkante bakplaat.

De prijs van deze HIT is inclusief bezorging door Kaggels.

Materiaal

De HIT is een zeer degelijk robuust ontwerp gemaakt van cortenstaal en staal. Hij bestaat uit een onderstel met wieltjes en een aslade een vierkantige schuine vuur bak en een 12mm dikke vierkante bakplaat.

De HIT is voorzien van een vierkante brede vlakke buitenrand die je gebruikt als een zeer grote braadpan. De rand is voorzien van een sleuf waar de sappen en vetten afgevoerd worden. In het midden zit het stookgedeelte. Dit gedeelte zorgt ervoor dat de hitte van het midden naar buiten word verdeeld. Daardoor heeft het kookgedeelte verschillende temperaturen en kunt u dus verschillende gerechten bereiden.

De HIT is uitermate geschikt voor het bereiden van vlees vis en groente. Ook het bakken van eieren en pannenkoeken is op de HIT een groot succes.

Levering

De levering van deze Kaggel wordt gedaan door Kaggels.nl. De levertijd van deze tuinhaard is 2 tot 4 dagen. Mocht de tuinhaard niet op voorraad zijn, dan neemt Kaggels contact met u op over de levertijd. 

Afmetingen

HIT: 600 x 600 x 620 mm
Bakplaat: 600 x 600 x 12 mm (uitsparing van 400 x 400)

De rand van de bakplaat is rondom 150mm breed en is voorzien van een afvoer.

Gewicht: 44kg 

Gebruik

De HIT is zeer gemakkelijk schoon te maken en is vrijwel onderhoudsvrij. Etensresten en overtollige olie belanden in het vuur. Allereerst maakt u de plaat schoon met een vochtige doek. Daarna maakt u een vuurtje van goed gedroogd hout en eventueel aanmaakblokjes. U wrijft de plaat een aantal maal in met olie en de HIT is klaar voor gebruik.

Als het vuur goed brand duurt het ongeveer een half uur voordat de plaat zijn maximale temperatuur van 250 tot 300 graden heeft bereikt. Mochten er nog olie en vetresten opzitten van het vorige gebruik dan kunt u deze nu eenvoudig met een spatel verwijderen. Daarna wrijft u de plaat opnieuw in met olie.

Om te koken kunt u het beste plantaardige olie gebruiken met een hoge verbrandingsgraad, zoals zonnebloemolie. Gebruikt u de HIT voor het eerst dan is het belangrijk om voor een mooie bruin/zwarte kleur op de plaat bij het eerste inbranden olijfolie te gebruiken.

De HIT is voorzien van een aslade. Hiermee kunt u de overgebleven as gemakkelijk te verwijderen.

Bestel nu een tuinhaard

Via het formulier hiernaast kun je gemakkelijk een tuinhaard bestellen. Wanneer je aan geeft welke accessoires je er eventueel bij wilt, maken wij een offerte en sturen we deze naar je op. De Kaggels hebben een levertijd van 2 tot vier dagen. Deze levering wordt gedaan door Kaggels zelf.

Kom langs in onze showroom!

Onze experts staan 4 dagen per week voor u klaar om te helpen met het vinden van de items voor het ideale buitenleven. Ook op zaterdag bent u van harte welkom!

Plan uw bezoek

Adres:
Stationsweg 167B
3771VG, Barneveld, Gelderland

Openingstijden
Dinsdag, donderdag & vrijdag: 9:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 16:00