Kaggels zijn er in allerlei vormen en maten. Het grootste model bestaat uit drie onderdelen, namelijk voor houtopslag, een haardgedeelte dat eveneens werkt als barbecue en de pizzaoven. Het kleinste toestel heeft een gecombineerd haardgedeelte en ovencompartiment. Zin in een heerlijke pizza quattro formaggi zoals de Italianen hem maken? Met een Kaggel wordt eten bijzonder – u proeft sfeer. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een kachel met enkel een houtopslag en haardcompartiment. En wat dacht u van de HIT, het nieuwste product. Deze tuinhaard is een speciaal ontworpen vierkante schuine vuurbak, een echte ‘hit’ in het outdoor koken! Ook dit model is in twee verschillende maten verkrijgbaar. Kortom, een buitenkachel van Kaggels is een onmisbaar kooktoestel voor de echte Bourgondiërs.

Tuinhaard Troy

De Troy is het meest veelzijdige model. Met zijn robuuste uiterlijk is hij de grootste van de hele lijn. Het onderste gedeelte dient als houtopslag.

€799,95

Meer informatie

Tuinhaard Justin

Bij de Kaggels type Justin kunt u in het onderste gedeelte barbecueën. Als u het rooster van rvs met afneembare handgreep verwijderd kunt u hierin een gezellig haardvuurtje stoken. In het oven compartiment kunt u steengrillen of een pizza bereiden.

€599,95

Meer informatie

Tuinhaard Magnus

Magnus is het model met onderin ruimte voor de opslag van hout en bovenin het haard gedeelte een barbecue. Geleverd met barbecuerooster van roestvrij staal met afneembaar handvat en afneembare schoorsteen van 1 meter.

€549,95

Meer informatie

Tuinhaard Nero

Nero is het kleinste model. Deze is geschikt als haard en barbecue. Geleverd met barbecue rooster van roestvrij staal met afneembaar handvat en met een afneembare schoorsteen van 1 meter.

€349,95

Meer informatie

HIT 90 cm

De HIT is een zeer degelijk robuust ontwerp gemaakt van cortenstaal en staal. Hij bestaat uit een onderstel met wieltjes en een aslade een vierkantige schuine vuur bak en een 15mm dikke vierkante bakplaat.

€1649,95

Meer informatie

HIT 60 cm

De HIT is uitermate geschikt voor het bereiden van vlees vis en groente. Ook het bakken van eieren en pannenkoeken is op de HIT een groot succes.

€949,95

Meer informatie