Kaggels zijn er in allerlei vormen en maten. Het grootste model bestaat uit drie onderdelen, namelijk voor houtopslag, een haardgedeelte dat eveneens werkt als barbecue en de pizzaoven. Het kleinste toestel heeft een gecombineerd haardgedeelte en ovencompartiment. Zin in een heerlijke pizza quattro formaggi zoals de Italianen hem maken? Met een Kaggel wordt eten bijzonder – u proeft sfeer. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een kachel met enkel een houtopslag en haardcompartiment.

En wat dacht u van de HIT, het nieuwste product. Deze tuinhaard is een speciaal ontworpen vierkante schuine vuurbak, een echte ‘hit’ in het outdoor koken! Ook dit model is in twee verschillende maten verkrijgbaar. Kortom, een buitenkachel van Kaggels is een onmisbaar kooktoestel voor de echte Bourgondiërs.

Buitenoven van Welvaere

Bij de buitenoven van Welvaere en Kaggels kunt u in het onderste gedeelte barbecueën. Als u het rooster van rvs met afneembare handgreep verwijderd kunt u hierin een gezellig haardvuurtje stoken. In het oven compartiment kunt u steengrillen of een pizza bereiden.

Uit te breiden met een extra houtmodule!

Vanaf €599,95

Meer informatie

Buitenhaard van Welvaere

De buitenhaard van Welvaere en Kaggels heeft bovenin het haard gedeelte een barbecue. Geleverd met barbecuerooster van roestvrij staal met afneembaar handvat en afneembare schoorsteen van 1 meter. Ook verkrijgbaar met extra houtmodule.

Vanaf €349,95

Meer informatie

Buitengrill 60/90 cm

De Buitengrill van Welvaere en Kaggels is uitermate geschikt voor het bereiden van vlees vis en groente. Ook het bakken van eieren en pannenkoeken is op de buitengrill een groot succes.

Vanaf €949,95

Meer informatie