Het buitenleven van Welvaere

Buiten zijn en genieten van het buitenleven, de natuur, frisse lucht en elkaar doe je met de producten voor het buitenleven van Welvaere. Verrijk je achtertuin of balkon daarom met deze unieke eyecatchers en geniet het hele jaar door buiten. Van het buiten leven, buiten koken en buiten ontspannen.

.

Outdoor cooking

Gezellig met familie en vrienden rondom een barbecue of een haardvuur zitten tijdens een zwoele zomeravond of koude winternacht is een activiteit die altijd geslaagd is. Een tuinhaard doet het in iedere tuin erg goed. Met de unieke buitenhaarden van Kaggels verplaats je de de keuken van binnen naar buiten. Met deze kachels kunt u namelijk naast het stoken ook heerlijk koken. De Kaggels kunnen gebruikt worden als oven om pizza’s in te bakken, als kookplaat, barbecue maar ook gewoon als buitenhaard. Extra genieten van het buitenleven.

Buitendouches

Wat is er nou plezieriger dan heerlijk afkoelen onder een van onze buitendouches? Drie unieke modellen: Buitendouche Luks, Regendouche Luksus en de Regendouche Luksuriøs. Alle modellen zijn ontworpen met een uniek rond plateau met een diameter van 85 centimeter. Dit plateau zorgt niet alleen voor een unieke uitstraling, je kunt hier ook gemakkelijk op staan terwijl u heerlijk staat de douchen. De douches zijn vervaardigd uit hardhout. De Buitendouche Luks is daarnaast van verchroomd messing en de andere twee van RVS. Door deze materialen te gebruiken hebben alle drie de modellen een strakke uitsraling die perfect in iedere tuin past.